Acum 5 minute
16:20
Şeful Comitetului pentru Securitatea Statului din Belarus a declarat joi că serviciile secrete belaruse au dejucat un presupus atac asupra capitalei Minsk cu drone care ar fi fost lansate din Lituania, anunţă agenţiile de presă de stat din Rusia.
16:20
Executivul a aprobat, în şedinţa de joi, cele două acte normative care asigură plata în avans a pensiilor.
16:20
Chef Richard Abou Zaki a transmis un mesaj neașteptat după eliminarea Geaninei Crăciun din ediția 17 a sezonului 13 Chefi cuțite, de pe 24 aprilie 2024. Iată ce a putut să spună juratul despre plecarea concurentei sale.
16:20
Un studiu elaborat de Organizația Mondială a Sănătății, OMS, surprinde o situație alarmantă în ceea ce privește numărul copiilor români cu vârste de 11 ani care au consumat alcool.
Acum 10 minute
16:15
Poliţiştii din Neamţ au reuşit să identifice autorii unei infracţiuni de furt petrecute în municipiul Roman şi au constatat că făptaşii au uzat de plan extrem de ingenios pentru a sparge locuinţa unui bătrân
Acum 15 minute
16:10
Guvernul a aprobat, în şedinţa de joi, printr-o hotărâre, deschiderea unui punct de trecere a frontierei de stat la Beba Veche (România) - Kubekhaza (Ungaria).
16:10
Alex Militaru, fostul soț al lui Carmen Grebenișan, a trecut printr-o transformare, la doar câteva săptămâni după ce aceștia au anunțat divorțul. Cum arată tânărul acum.
16:10
Ionela s-a supărat după materialul în care doamna Mariana îi povestea despre inelul soacrei și îi mărturisea că și-ar dori să-l obțină pentru ea.
16:10
Ediția a 28-a Festivalului Filmului European va debuta la București chiar de Ziua Europei, pe 9 mai și se va încheia la Chișinău, pe 8 iunie, în weekendul alegerilor europarlamentare.
16:10
Nimerincu Iustin Marian are 15 ani și a fost dat dispărut după ce a plecat de acasă și nu s-a mai întors în comuna Valea Lupului, județul Iași.
16:10
Un județ din România a reușit performața de a consemna la capitolul "investiții" o sumă de zece ori mai mare decât bugetul Consiliului Județean.
Acum 30 minute
16:00
Preşedintele francez Emmanuel Macron a pledat joi pentru o apărare europeană mai puternică şi mai integrată.
16:00
Potrivit News.ro, procurorii au decis, joi, trimiterea în judecată a primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, care este acuză de folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane.
16:00
Un report în valoare de peste 9,25 milioane de lei (1,85 milioane de euro) se înregistrează la Noroc, informează Loteria Română.
16:00
Un război între Rusia lui Vladimir Putin și NATO se va încheia cu „înfrângerea inevitabilă” a Moscovei, a declarat joi ministrul polonez de externe Radosław Sikorski.
16:00
Cu toate că mulți sunt sceptici în privința zodiacului, există un entuziasm continuu în a descoperi dacă stelele vor aduce sau nu prosperitate în viețile noastre.
16:00
Retras de mai bine de 10 ani din fotbal, fostul antrenor Viorel Hizo (77 ani) este iremediabil legat sufletește de Rapid, echipa care suferă cumplit în acest play-off.Tehnicianul care a avut 5 mandate în Giulești, 4 ca antrenor, începând din 1993, continuând apoi cu 2001, 2004 și 2009, plus unul scurt, în 2020, de consilier pe probleme tehnico-tactice, nu-și explică nici el căderea vișiniilor în ultima parte a campionatului, comparativ cu ce se întâmplase în sezonul ...
16:00
Cel de-al treilea battle al sezonului 13 Chefi la cuțite a adus victoria echipei conduse de Chef Orlando Zaharia, după un battle cu o provocare dificilă, dar și cu două amulete care au zdruncinat ordinea la bancurile de lucru.
16:00
Pentru un mod de viață plin de vitalitate este important să adoptăm un regim alimentar echilibrat, care să fie fundamentat pe selecția atentă a alimentelor pe care le consumăm zi de zi. De aceea, este imperativ să fim conștienți de alegerile pe care le facem în materie de alimente, de modul în care ne hrănim […]
16:00
Aproape jumătate (45%) dintre mamele cu vârsta sub 15 ani din UE provin din România: în decurs de cinci ani, țara noastră a înregistrat 40.916 nașteri din mame sub 18 ani, dintre care 3.696 au fost la mame care încă nu împliniseră 15 ani, arată un studiu realizat de Salvați Copiii România.
16:00
În ultimii ani, în marile orașe ale României au fost amenajate foarte multe locații dedicate practicării sportului în aer liber. De cele mai multe ori este vorba despre terenuri de fotbal.
16:00
Cel mai mulți dintre români vor avea o minivacanță de șase zile la începutul lunii mai, când se sărbătoresc 1 Mai - Ziua Muncii și Paștele ortodox
16:00
Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a fost trimisă în judecată de DNA, fiind cercetată cu privire la proiectul pentru care s-a desemnat singură manager. Primarul este acuzat că astfel a obținut și venituri în valoare de peste 18 mii, ca urmmare a unor dispoziții pe care le-a emis.
16:00
Pentru a opri avansul Rusiei, Kievul are nevoie de mai mulți soldați pe teren, se arată într-o amplă analiză realizată de mai mulți experți militari, notează revista „Foreign Affairs”.
16:00
Evoluția salariilor în industria serviciilor pentru afaceri urmează evoluția generală a pieței cu o creștere de 4% pentru specialiști, înregistrată în martie 2024, comparativ cu septembrie 2023.
16:00
Unii dintre fermierii români au decis să-și arunce marfa, declarându-se în imposibilitate de a o valorifica.
Acum o oră
15:50
Despărțire-șoc în showbiz! Ryan Seacrest și Aubrey Paige și-au spus ADIO după 3 ani de relație.  Ryan Seacrest și Aubrey Paige s-au despărțit după trei ani de relație. Vestea a fost confirmată de un amic […]
15:50
Vali Vijelie a povestit, la un moment dat, cum a cunoscut-o pe soția sa. Relația dintre ei a început în urmă cu mai bine de două decenii, pe când cântărețul de manele avea 20 de ani, iar ea doar 16 ani.
15:50
Agenţia Naţională de Administrare Fiscală a avut încasări de 97,1 miliarde lei în primul trimestru al acestui an, în creştere cu 41,8 miliarde de lei faţă de perioada similară a anului trecut, a anunţat ministrul Finanţelor, Marcel Boloş.
15:50
A fost puhoi de lume la deschiderea unui mall în Piteşti. Sute de oameni s-au călcat în picioare pentru a prinde ofertele.
15:50
De la promulgarea legii privind ajutorul pentru Ucraina și până la trimiterea efectivă de armament în țara atacată de Rusia este "o chestiune de ore", arată un mesaj al președintelui Joe Biden.
15:45
O a doua președinție Trump, mai dură decât prima în ceea ce privește politica „America First”, ar obliga Europa și în particular UE să răspundă cu decizii comune, un eventual eșec având potențialul de a dezbina blocul, relatează Politico
15:40
Xavi Hernandez (44 de ani), antrenorul Barcelonei, a dezvăluit azi într-o conferință de presă, motivele pentru care nu va mai pleca la sfârșitul acestui sezon, așa cum anunțase în urmă cu trei luni: „Am vorbit cu toată lumea și cred în toți. Răzgândirea mea e o decizie înțeleaptă. N-a fost niciodată o chestiune de orgoliu sau de bani”. ...
15:40
Ștefan Târnovanu (23 de ani) a greșit decisiv în Sepsi - Farul, 2-2, din cea de-a șasea etapă a play-off-ului Superligii. Portarul roș-albaștrilor și-a cerut scuze la finalul meciului pentru eroarea speculată de Florin Ștefan, cel care a stabilit scorul final.Goalkeeper-ul a amânat astfel cucerirea titlului, prin greșeala, însă sa nu riscă să stea pe bancă în ultimele runde ale sezonului, după spusele lui Gigi Becali. ...
15:40
O boală rară îi poate determina pe cei afectați să plângă cu lacrimi de sânge.
15:40
Antena 3 CNN a intrat în posesia imaginilor cu bătaia de la Afumați unde doi tineri au fost bătuți și sechestrați de trei atacatori. Din primele informații totul ar fi o răzbunare pentru un conflict mai vechi.
15:30
O tânără de 24 de ani a fost reţinută, după ce a sustras bani din locuinţa părinţilor şi i-a înlocuit cu bancnote falsificate. Fapta a fost depistată când părinţii au încercat să vândă valută, poliţiştii demarând cercetările. 
15:30
Lili Odăgeru a ajuns să trăiască în spaimă și teroare. Totul a început în ziua în care a mers la magazinul din sat – comuna Andrieșeni – să facă niște cumpărături. Femeia și-a pregătit o […]
15:30
O femeie a fost atât de nervoasă de ceea ce a putut să facă soacra ei încât a dezvăluit totul pe internet. Nu puțini au fost cei care au criticat gestul soacrei. 
15:30
Au apărut nemulțumiri după jurizarea celui mai recent task din casa Mireasa sezonul 9. Maria a contestat decizia Nataliei și a Laurei.
15:30
După ce a spulberat-o cu 5-1 pe CFR, Farul a bătut-o și pe Rapid, 3-1, succes grație căruia a urcat momentan pe locul 2. Miercuri, cele două combatante s-au aflat la egalitate, 1-1, doar atunci când Rrahmani a transformat penalty-ul dictat de Colțescu cu ajutorul VAR. Degeaba au protestat dobrogenii întrucât Nedelcu a dus mâna spre minge și și-a mărit suprafața corpului. N-a vrut, dar a comis-o, 11 metri fără dubii.În rest, puștimea lui Hagi a dat tonul. A făcut legea. ...
15:30
Dino Parc Râșnov și Tedi îi invită pe copii la Festivalul Veseliei
15:30
Un elev de clasa a XII-a din județul Olt este deja admis la Facultatea de Automatică și Calculatoare din cadrul Politehnicii București, cu media 10. Bunica sa a jucat un rol determinant.
15:30
97% dintre cei chestionați condamnă violența fizică, 70% au auzit sau cunosc cazuri de violență domestică, dar doar 4% dintre români au anunțat autoritățile.
15:30
Nutriţioniştii sunt cu toţii de acord că, în mod normal, consumul regulat de pâine din aluat cu maia poate duce la o mai bună sănătate intestinală și la o digestie îmbunătățită. Dar trebuie să fiţi atenţi de unde o achiziţionaţi.
15:30
15:30
Președintele Klaus Iohannis ar putea să o înfrunte pe Ursula von der Leyen pentru funcția de președinte al Comisiei Europene, se arată într-un material al publicației Politico, care arată subliniază că la Bruxelles se fac numeroase speculații cu privire la persoana care ar putea fi aleasă.
15:30
Costurile cu mâna de lucru în Uniunea Europeană au urcat anul trecut cu 5,3%, însă ţările membre din Europa de Est au înregistrat ritmuri mai mari de creştere decât media europeană.
15:30
Experti din Bucuresti de la IGSU, geologi, specialişti în construcţii au ajuns în zona calamitată de la Slănic Prahova cu un elicopter Black Hawk.
Acum 2 ore
15:20
Ordinea mondială liberal-progresistă a eşuat, spune Viktor Orban, și va înlocuită cu o doctrină suveranistă. Actuala orânduire a eșuat, aducând doar războaie și haos, crede premierul Ungariei.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.