Antena3

Acum o oră
06:10
În luna Mai 2024, previziunile astrologice indică perspective financiare îmbucurătoare pentru numeroase zodii, însă trei dintre acestea se vor bucura de câștiguri remarcabile. Iată ce rezervă astrele pentru această perioadă.
Acum 8 ore
00:30
Andrei Muraru, ambasadorul României în SUA, a vorbit, într-un interviu exclusiv pentru Antena 3 CNN, despre candidatura lui Klaus Iohannis la NATO.
00:20
Andrei Muraru, ambasador al României în Statele Unite ale Americii, a vorbit la Antena 3 CNN despre eliminarea vizelor pentru cetățenii români.
00:10
Dr. Cezar, unul dintre cei mai cunoscuți cardiologi, a vorbit în cadrul emisiunii Sinteza Zilei despre alimentele care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. 
00:10
Război în Ucraina, ziua 792. Statele Unite au trimis Ucrainei rachete cu rază lungă de acţiune ATACMS "luna aceasta", chiar înainte de adoptarea unui nou ajutor pentru Kiev de către Congresul american, a anunţat Departamentul de Stat.
00:00
Un tânăr de 16 ani a fost arestat de poliția franceză după ce ar fi anunţat pe rețelele de socializare că vrea să fie martir la Jocurile Olimpice de la Paris din această vară.
00:00
Ambasadorul României în SUA, Andrei Muraru, a declarat la Antena 3 CNN că o revenire a lui Donald Trump la Casa Albă nu ar clinti sub nicio formă angajamentul atât de loial al SUA în privința României.
24 aprilie 2024
23:30
Dr. Cezar a vorbit în exclusivitate la Antena 3 CNN, despre secretele unei vieți sănătoase și echilibrate.
23:00
Premierul Marcel Ciolacu i-a felicitat pe elevii români premiaţi la Concursul Internaţional "National Space Society - NASA Space Settlement Contest".
22:50
Accesul în Pasajul Piața Presei Libere din Bucureşti va fi restricționat, în vederea instalării unor echipamente necesare execuției magistralei de metrou M6
Acum 12 ore
22:30
Adrian Veștea, ministrul Dezvoltării, a vorbit în direct la Antena 3 CNN, despre datele ultimului sondaj realizat de INSCOP, care arată cu care partid ar vota românii la alegerile locale.
22:20
O mare bancă din România atrage atenția asupra unei noi metode de fraudă care vizează în mod special clienții.
22:10
Reţeaua de socializare chineză TikTok a anunţat că suspendă "voluntar" funcţia noii sale aplicaţii TikTok Lite care recompensează utilizatorii pentru timpul petrecut în faţa ecranului şi care este acuzată de Comisia Europeană că provoacă dependenţă.
22:10
După doi ani de modernizări un nou aeroport internațional a fost inaugurat de autorități. Poate procesa 400 de pasageri pe oră, are o pistă mai lungă şi poate primi atât zboruri de linie cât şi curse charter.
21:10
Ouăle brune vor dispărea în câțiva ani din marile magazine, iar primul pas a fost făcut de o ţară din Uniunea Europeană.
21:00
Cristian Popescu Piedone, candidatul PUSL la Primăria Capitalei, a vorbit în cadrul emisiunii În fața națiunii, despre varianta retragerii din cursa pentru alegerile locale.
21:00
Iulian Dumitrescu a depus semnăturile şi dosarul de candidat pentru un al doilea mandat de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova.
20:20
Administrația Națională Apele Române anunţă că Someșul Mic a fost poluat cu hidrocarburi, la suprafața apei fiind observate irizații pe o distanţă de aproximativ 500 de metri în municipiul Cluj-Napoca
20:10
Patru zodii vor avea belșug și noroc înainte de Paște. Astrele prezic faptul că nativii se îmbogățesc rapid, iar oportunitățile apar de nicăieri.
19:50
Președintele PNL Sector 3, Andrei Baciu, trage un semnal de alarmă după valul de praf saharian care a acoperit Bucureștiul.
19:50
În România anului 2024, oamenii dau sute de mii de euro pe case, dar nu au curent electric şi au fost nevoiţi să se racordeze singuri la reţelele de apă şi gaz.
19:30
Aruncăm zilnic 6000 de tone de alimente la gunoi. Conform ultimul studiu, românii risipesc, anual, peste 2.2 milioane de tone de alimente. Datele sunt colectate de Uniunea Europeană şi Organizaţia Naţiunilor Unite.
19:30
Liderul PNL Sector 4 Ionuţ Stroe a declarat, la lansarea candidaturii lui Daniel Băluță, că este convins de faptul că actualul primar al Sectorului 4 va reuși să obțină încă un mandat.
19:30
Iulian Dumitrescu şi-a depus candidatura pentru un nou mandat de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova.
19:20
Un studiu desfășurat de un retailer important arată cât vor scoate cei mai mulți români din buzunare pentru masa de Paște.
19:20
Apel pentru accesul bolnavilor la tratamente vitale. Asociația Producătorilor de Medicamente Generice din România atrage atenţia că sunt necesare măsuri urgente pentru ca un număr mai mare de pacienţi să aibă acces la medicamente generice şi biosimilare, care sunt eficiente şi au preţuri mici.
19:10
Meteorologii au emis o avertizare Cod portocaliu de vijelii și grindină, valabilă miercuri seara în mai multe localități din ţară.
19:10
Sute de mii de români vor fi nevoiți să își monteze un al doilea contor pentru energia electrică.
18:40
CSM a respins propunerea formulată de Inspecția Judiciară privind suspendarea din funcție a judecătoarei Popoviciu Ioana Ancuţa.
18:30
Ministrul Justiției, Alina Gorghiu, a avut o primă reacţie după ce judecătoarea în dosarul lui Vlad Pascu a stat ironic în faţa jurnaliştilor, după ce a fost audiată în CSM.
18:20
Deputații europeni au actualizat normele pentru a determina țările UE să coopereze mai mult și să se ajute reciproc în găsirea conducătorilor auto străini care au comis o încălcare a regulilor de circulație.
18:10
Un drumar a murit spulberat de un camion pe un drum național din Dolj. Camerele de supraveghere surprind momentul în care camionul lovește mașina angajaților de la drumuri, deși exista avertisment că se lucrează acolo.
18:10
Un angajat ISU, aflat la cumpărături într-un magazin din Neamț, a salvat viaţa unui bătrân care suferise un stop cardio-respirator. 
17:50
Unul dintre cei mai influenți oameni din domeniul tehnologic, Bill Gates, a oferit recent predicţiile sale în legătură cu impactul Inteligenţei Artificiale (AI) asupra pieței muncii și sectoarelor industriale. Top trei joburi care vor supraviețui acestei ere.
Acum 24 ore
17:10
16:50
Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a emis o atenționare de călătorie pentru Franţa, acolo unde sunt posibile perturbări ale traficului aerian.
16:50
În ciuda progreselor tehnologice și a modernizării infrastructurii, lipsa apei calde în București rămâne o problemă stringentă care afectează bucureștenii. Constant zeci, sute sau mii de blocuri nu au apă caldă.
16:50
Peste 1.600 de locuri au fost scoase la concurs la Şcolile de agenţi de poliţie "Vasile Lascăr" de la Câmpina şi "Septimiu Mureşan" de la Cluj-Napoca.
16:40
Un nou val de produse pentru captarea energiei solare oferă nu doar energie ieftină, dar atrage și noi utilizatori în procesul de tranziție energetică.
16:30
Casa ta este nu numai un adăpost, ci și o investiție valoroasă. Oricât de confortabilă și plăcută ar fi, trebuie să recunoaștem că siguranța este o prioritate.
16:10
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunţat un pas important pentru construcția unei noi autostrăzi pentru litoral.
16:00
15:50
O fâșie de patru kilometri lățime, lungă de 250 de kilometri, împarte în două Peninsula Coreeană și separă două țări între care nu s-a încheiat niciodată un tratat de pace, ci doar un armistițiu, în vara anului 1953, după trei ani de război. Reportaj exclusiv din Coreea de Sud realizat de corespondentul Antena 3 CNN.
15:50
Situație macabră la Vaslui. În urma unei săpături, mai multe schelete umane au fost descoperite în curtea spitalului. Există și câteva explicații.
15:40
Două românce vor primi despăgubiri de aproape 100.000 de euro din partea unei firme de asigurări din Italia. Femeile s-au luptat mai mulți ani să-i convingă pe judecători că trebuie să primească daune după moartea surorii lor, care trăia acolo.
15:30
Indiferent dacă ai o relație de câteva luni sau de ceva ani, căsătoria este un pas important în viața voastră.
15:30
Daniel Băluţă şi-a lansat candidatura pentru un nou mandat în Sectorul 4. Alături de el la eveniment s-au aflat şi Gabriela Firea şi premierul Marcel Ciolacu. Acesta a declarat că este nevoie de o lege specială a Capitalei şi că dependenţa primarilor de sector de primarul general nu trebuie să mai fie atât de mare.
15:30
O căprioară speriată a ajuns pe Faleza Dunării din Galați. Animalul a suferit câteva răni, iar acum va sta în carantină pentru a fi monitorizată de Asociaţia Judeţeană a Vânătorilor şi Pescarilor.
15:20
Sănătatea aparatului locomotor este deosebit de importantă pentru independența de mișcare a persoanelor, dinamismul și longevitatea acestora.
15:20
Arhiepiscopia Bucureștilor a transmis un comunicat de presă referitor la programul Pelerinajului de Florii în 2024 organizat în Capitală.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.