ApropoTV

Mai mult de 2 zile în urmă
11:30
Ținând cont de faptul că majoritatea timpului este petrecut în confortul propriei locuințe, alegerea încălțămintei de interior este o parte esențială în ceea ce privește confortul personal dar și sănătatea. În acest context, saboții folosiți […] Articolul Când trebuie să porți saboți în casă (P) apare prima dată în Apropo.ro.
4 martie 2024
15:50
În noul nostru context economic, plin de îngrijorări legate de schimbările climatice și de poluarea mediului, simțim nevoia să ne îndreptăm către tehnologie pentru a rezolva măcar parțial aceste probleme.Tehnologia durabilă, numită și green tech, […] Articolul Tehnologia, soluția pentru un viitor verde apare prima dată în Apropo.ro.
28 februarie 2024
14:00
Universul modei se îmbogățește constant cu inovații. Iar Adidas se impune ca un pionier al eleganței sportive pentru ținutele de zi cu zi. Adidașii inconfundabili ce poartă semnătura mărcii, articolele vestimentare și accesoriile cu design […] Articolul Adidas – eleganță sportivă pentru ținutele de zi cu zi (P) apare prima dată în Apropo.ro.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.