StirileProtv.ro

Acum 4 ore
23:20
G4Media vă prezintă într-o hartă interactivă candidații confirmați până acum de conducerile naționale ale partidelor pentru alegerile locale din 9 iunie.
23:10
Patru persoane au murit joi, luate de mare, pe coasta de nord-vest şi nord-est a Spaniei, măturată de rafale violente de vânt şi valuri de mai mulţi metri înălţime, relatează AFP.
23:10
Un bărbat din Brașov a anunțat pe Facebook că își vinde garajul din lemn pentru suma de 25.000 de euro, fără negocieri.
22:40
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit cu iubitul ei, Josh Bowling, în Minnesota, SUA. Ea și sora ei, Brittany, impart în același trup.
22:30
45 de persoane, aproape toţi pasagerii unui autobuz, au murit joi în Africa de Sud, într-un accident rutier grav, după ce vehiculul a căzut de pe un pod, de la aproximativ 50 de metri înălţime, şi s-a zdrobit pe fundul unei râpe.
22:10
O mamă din SUA și-a împușcat mortal fiica de 13 ani în mod accidental, sâmbătă seara, după cum susține ea.
Acum 6 ore
21:50
Horoscop 29 martie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O să ne bucurăm de ce am agonisit, o să ne facem drum spre prieteni, rudele la care ținem și o să avem un weekend consistent.
21:30
Un consilier local din Brașov a uitat să închidă camera telefonului în timpul unei ședinte din cadrul Comsiei 4, care avea loc pe platforma Zoom.
21:30
Scene șocante au avut loc, joi, într-un bloc din Sectorul 2 al Capitalei. O femeie de 56 de ani a murit după ce a fost înjunghiată de un vecin. Individul a fost imobilizat de polițiști și dus la cea mai apropiată secție.
21:20
Estonia vrea să-și dubleze bugetul pentru apărare, în condițiile în care are deja alocate cheltuieli militare de 3% din PIB, astfel încât să poată fi capabilă să respingă în câteva zile un atac al Rusiei. 
21:10
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, afirmă că unele persoane care au avut funcții importante în administrația centrală a Bucureștiului ”ar trebui să fie azi în puşcărie”, „într-o ţară civilizată”.
21:00
Cei patru principali suspecţi arestaţi după atacul terorist de la sala de concerte Crocus City Hall de lângă Moscova s-ar fi aflat sub influenţa drogurilor în momentul în care au executat împuşcăturile în masă - susțin autoritățile ruse.
21:00
Atmosfera din Atena a devenit irespirabilă joi, după ce norilor groși de praf și nisip saharian li s-au adăugat călduri record pentru această perioadă.  
20:40
Un accident grav a avut loc, joi seară, pe DN6, localitatea Bragadiru, județul Ilfov. Un motociclist a lovit mortal un pieton, anunță Centrul INFOTRAFIC.
20:40
Creatura de la Cernobîl care a dezvoltat o “superputere”. Ce au descoperit oamenii de știință
20:20
Percepția românilor despre cuplurile LGBT s-a îmbunătățit în ultimii ani. 70% cred că toate familiile ar trebui protejate de lege, inclusiv cele formate din persoane de același sex.
20:20
O femeie din Jacksonville, Florida, și-a găsit mașina avariată, într-o dimineață.
20:20
Un avion militar rus s-a prăbuşit în largul Peninsulei ucrainene Crimeea, anexată de Rusia în 2014, iar pilotul a avut timp să se catapulteze, anunţă guvernatorul instalat de către Moscova, relatează AFP. 
20:10
Cresc prețurile biletelor de tren pentru vagoanele de dormit. Se adaugă o taxă de rezervare în funcție de numărul de paturi dintr-o cabină. Scumpirile nu schimbă însă și condițiile din trenuri, spun călătorii.
20:10
Avem peste 200.000 de motociclete în trafic, iar în scurt timp o nouă lege urmează să le permită celor cu permis auto categoria B să se aventureze pe două roți.
20:10
În timp ce cererea pentru muncitorii străini este tot mai mare, în România nu ajung suficienți. Agențiile de recrutare spun că unii străini ocolesc țara noastră și aleg Ungaria sau Croația.
Acum 8 ore
20:00
Guvernul a dat undă verde pentru angajări. În instituțiile de stat poate fi mărit numărul posturilor, inclusiv pentru funcții de conducere.
20:00
Decizie fermă a autorităților din Bihor. Şoferii care circulă băuţi sau drogați în judeţ se pot aştepta să petreacă noaptea în arest.
20:00
Doi dintre cei șase muncitori dați dispăruți după prăbușirea podului din Baltimore au fost găsiți fără viață, în apă, blocați într-o camionetă scufundată. Ceilați patru, care nu au supraviețuit, sunt căutați deocamdată doar cu drone și sonare.
20:00
Sute de polițiști care au ieșit la pensie în ultimii ani au devenit detectivi particulari. Cererea pentru aceste servicii a crescut la noi în țară.
20:00
O femeie din Vaslui riscă să își piardă cei patru copii născuți în Marea Britanie. După ce s-a certat cu fostul soț, ea a venit în țară cu cei mici.
19:50
Comisia de disciplină care anchetează cazul fetiţelor încurcate la externarea din Secţia de Obstetrică Ginecologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Ploieşti a dispus măsuri faţă de o asistentă.
19:50
Cotropirea Ucrainei reprezintă ”războiul sfânt” dus de Rusia împotriva ”Occidentului satanist”, a decis Consiliul Popular condus de Patriarhul Kiril, un aliat al lui Putin și susținător al războiului care a ucis sute de mii de oameni până acum.
19:50
Cu aproximativ două milioane de angajați plătiți la nivelul salariului minim, firmele din România au printre cele mai mici costuri cu forța de muncă din Uniunea Europeană.
19:40
La mai puțin de un an de la inaugurare, Aeroportul Internațional de la Ghimbav - Brașov devine port aerian de debarcare pentru NATO.  
19:40
19:30
Dacă mai aveți bani rămași pe cardurile de energie trebuie să știți că mai puteți beneficia de ei până pe 31 mai.
19:30
Primele roșii românești au apărut în piețe, însă puțini clienți le pot cumpăra pentru că un kilogram ajunge și la 50 de lei. Dublu față de pieptul de pui, de exemplu.  
19:30
Vladimir Putin avertizează că Rusia va doborî toate avioanele F-16 pe care urmează să le primească Ucraina de la aliați. Iar dacă vor zbura de pe aerodromuri din țări terțe, acestea devin ținte legitime, oriunde s-ar afla.  
19:20
Un paramedic SMURD, acuzat că a agresat sexual o pacientă pe care trebuia să o transporte în siguranță, la spital, a fost condamnat la 5 ani și 5 luni de închisoare.
19:20
Uniunea Crescătorilor de Păsări din România, din care fac parte aproximativ 150 de crescători, asigură consumatorii că puii din magazine sunt siguri pentru consum.
19:20
O dolină uriaşă s-a format pe o stradă din sud-estul Romei şi a înghiţit două maşini parcate, informează DPA.
19:20
Facturile la electricitate și gaz ar urma să fie mai mici în următoarele luni. Este promisiunea ministerului Energiei, după ce Guvernul a adoptat modificările plafoanelor actuale pentru producători.
19:10
Rusia s-a opus prin veto la o rezoluție a ONU, într-o acțiune care elimină efectiv monitorizarea de către experții ONU a sancțiunilor impuse Coreei de Nord în legătură cu programul său nuclear, deși sancțiunile în sine rămân în vigoare.
19:10
Poliţiştii şi procurorii au făcut, joi, cinci percheziţii în Turda, într-un dosar care vizează eliberarea de adeverinţe medicale pentru angajare de către o funcţionară care nu avea acest drept. Una dintre descinderi a avut loc la o instituţie publică.
19:00
Doi adolescenţi, de 15 şi 16 ani, sunt cercetaţi de poliţişti, după ce ar fi agresat patru băieţi, pe o stradă din Galaţi. Cel de 15 ani i-a ameninţat cu un briceag.
19:00
Avocaţii lui Mario Iorgulescu încearcă să-l scape pe tânăr de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare pentru omor, susţinând că are leziuni cerebrale încă din copilărie şi nu înţelege ce se întâmplă la proces.
18:30
Anchetatorii ruşi au declarat joi că autorii atentatului comis la o sală de concerte de lângă Moscova au primit sume importante de bani trimise din Ucraina, în timp ce Kievul neagă orice implicare în atac, relatează AFP.
18:10
Pensia medie în Finlanda, țara cu cei mai fericiți oameni din lume, este de 2.000 de euro pe lună, iar procentul celor cu pensii mai mari de 5.000 de euro este de numai 2%. Spre comparație, în România, peste 10% din pensionari încasează pensii speciale.
Acum 12 ore
18:00
Atacul terorist de la Primăria Crocus de lângă Moscova nu ar fi putut fi organizat fără ajutorul serviciilor de informații străine, a declarat Omer Celik, purtătorul de cuvânt al Partidului Justiției și Dezvoltării, aflat la putere în Turcia..
18:00
Femeia din Galaţi care şi-a bătut fiica în vârstă de 9 ani, minora decedând din cauza loviturilor, rămâne în arest preventiv pentru încă 30 de zile, a decis, joi, Tribunalul Galaţi.
18:00
În curând România trece la ora de vară, ceea ce înseamnă că zilele vor deveni mai lungi, iar nopțile mai scurte. Iată care sunt țările în care nu se schimbă ora, dar și cum ne afectează această schimbare.
17:50
Sfârșit trafic în Japonia. Un bărbat de 72 de ani a murit după ce sacoul lui a rămas prins în scara rulantă dintr-o gară din orașul Mito.
17:40
Intervenție cu mari emoții la Bistrița-Năsăud! O tânără însărcinată, dar care nu știa că are gemeni, a chemat un echipaj medical să o ducă la spital, pentru că avea contracții.
17:30
Regele Charles promite din nou că va sluji poporul, aşa cum a jurat la încoronarea sa de anul trecut, într-un mesaj transmis cu ocazia ceremoniilor tradiţionale care au loc în Joia Mare, relatează Reuters.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.