Guvernul de la Londra anunță un nou sistem de imigrație. Cine sunt străinii care se vor putea angaja fără restricții în Marea Britanie, din 2021

InCont, 14 februarie 2020 23:10

Miniştrii din guvernul premierului britanic Boris Johnson au convenit asupra introducerii, de la 1 ianuarie 2021, a unui sistem de imigraţie bazat pe puncte.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de InCont

Acum 24 ore
16:50
Autorităţile din România sunt în discuţii cu Comisia Europeană (CE) privind acordarea de ajutoare de stat Complexului Energetic Oltenia, afectat de creşterea preţurilor la certificatele de emisie, şi companiei Tarom, a declarat preşedintele Consiliului Concurenţei, Bogdan Chiriţoiu.
16:30
Compania aeriană Blue Air a anunţat, marţi, că transferă zborurile de pe aeroportul din Bacău, în perioada 15 august-30 septembrie, în urma închiderii pistei aeroportului.
16:20
Leader Team Broker, jucător cheie pe piața asigurărilor din România specializat în managementul riscurilor și distribuirea polițelor de asigurări, a intermediat în 2019 prime de 5,6 milioane de euro, în creștere cu 26% față de anul anterior.
16:10
Prima dintre noile aeronave ale TAROM ajunge marţi în ţară. Corespondentul ProTV Vitalie Cojocari are primele imagini şi informaţii despre aceste avioane
15:40
Autoritatea de concurenţă investighează compania Tarom pentru a stabili dacă a avut o înţelegere cu agenţiile de turism pentru a nu scădea preţurile la cursele charter.
15:00
Lidl România a anunțat că, începând cu 1 martie 2020, cel mai mic venit brut oferit angajaților va avea o medie lunară de peste 4.000 lei brut, adică aproximativ 2.500 lei net.
14:20
Introducerea salariului minim în Germania, în anul 2015, a condus la creşterea productivităţii muncii în această ţară, stimulându-i pe salariaţi să schimbe compania, arată un studiu al cercetătorilor germani şi englezi publicat marţi.
13:50
Pe piața telecom din România vor urma o serie de schimbări în perioada următoare, între care plecarea unuia dintre operatori și introducerea 5G, iar Consiliul Concurenței trebuie să se asigure ca lucrurile să rămână la fel de concurenţiale, a declarat Bogdan Chirițoiu, șeful instituției.
13:10
Banca Naţională a României (BNR) a anunţat, marți, un curs de referinţă de 4,7800 lei/euro, în creştere cu 0,11% faţă de valoarea atinsă luni.
12:40
Consiliul Uniunii Europene a adăugat marţi Panama, Seychelles, Insulele Cayman şi Palau pe lista sa de jurisdicţii fiscale necooperante, acestea nepunând în aplicare reformele fiscale la care s-au angajat, până la termenul convenit, inormează instituția.
12:30
Ministrul francez de Finanţe, Bruno Le Maire, a avertizat marţi Renault să nu închidă fabrici şi să nu recurgă la concedieri în Franţa.
12:00
O majoritate a electoratului din Irlanda de Nord s-ar opune unificării insulei Irlanda dacă un referendum în această privinţă ar avea loc mâine, indică un sondaj publicat marţi de cotidianul The Belfast Telegraph.
11:50
Anul 2019 a adus o presiune mai intensă a politicului asupra Consiliului Concurenţei, dar şi o agresivitate din partea mediului de afaceri, a declarat, marţi, preşedintele autorităţii de concurenţă, Bogdan Chiriţoiu.
11:10
Vânzările de autoturisme Dacia în Europa (UE plus Marea Britanie şi ţările EFTA) au înregistrat în ianuarie un declin de 31,4%.
10:30
Un tribunal din Germania a ordonat Tesla să nu mai taie pădurea de pe un teren din apropierea Berlinului, unde compania construieşte prima sa fabrică de baterii şi automobile din Europa.
10:20
Gigantul american Apple a avertizat că este puţin probabil să-şi îndeplinească ţintele trimestriale de vânzări stabilite în urmă cu doar trei săptămâni, din cauza epidemiei cu noul coronavirus din China.
10:00
Jeff Bezos, fondatorul companiei Amazon şi cel mai bogat om din lume, a anunţat luni pe contul său de Instagram lansarea Bezos Earth Fund , pentru combaterea schimbărilor climatice.
09:50
Bilanţul epidemiei provocate de noul coronavirus a atins 1.873 de morţi în China continentală, după 93 de noi decese în provincia Hubei, potrivit cifrelor oficiale publicate marţi, relatează AFP.
09:50
Audierile miniştrilor propuşi în Guvernul Orban II continuă astăzi în comisiile reunite de specialitate ale Parlamentului.
09:50
Ministrul propus al Finanţelor, Florin Cîţu, afirmă că ar susţine varianta înlocuirii alocaţiilor pentru copii cu vouchere.
09:20
Introducerea unui salariu minim la nivel european poate însemna un impact economic şi social deosebit de intens şi cu efecte atât liniare cât şi conjugate greu de anticipat, susţine Ovidiu Nicolescu, preşedinte de onoare al Consiliului Naţional pentru IMM-uri (CNIPMMR).
Ieri
16:40
Emiratele Arabe Unite (EAU) au dat undă verde punerii în exploatare a centralei lor nucleare din Barakah, prima din lumea arabă, a anunţat luni reprezentantul permanent al acestei ţări la Agenţia Internaţională pentru Energie Atomică (AIEA).
16:30
Consiliul pentru IMM-uri nu susţine diferenţierea salariului minim pe economie şi solicită Camerei Deputaţilor să respingă acest proiect de lege pe motiv de neconstituţionalitate, dar şi pentru că nu a fost efectuat niciun studiu privind impactul asupra IMM-urilor.
15:30
Japonia, a treia economie mondială, ar putea intra în recesiune, după ce s-a contractat în ritm anual cu 6,3% în trimestrul patru din 2019, în urma majorării taxei pe consum şi a cererii globale slabe.
14:10
Grupul francez Renault a dezvăluit, în raportul financiar al companiei pe anul 2019, că plănuiște să lanseze primul model electric sub brandul Dacia în perioada 2021-2022.
13:30
Banca Naţională a României (BNR) a anunţat, luni, un curs de referinţă de 4,7748 lei/euro, în creştere cu 0,11% faţă de valoarea atinsă vineri. Dolarul american şi preţul aurului au atins noi niveluri record.
12:20
Şeful diplomaţiei franceze a declarat, duminică, că se aşteaptă la negocieri tensionate între Uniunea Europeană şi Londra cu privire la viitoarea lor relaţie post-Brexit, spunând că părţile se vor căsăpi , potrivit France Presse.
12:10
Epidemia de coronavirus pare tot mai aproape de România, iar autorităţile încep să vorbească despre pregătiri.
12:10
Bilanţul epidemiei a ajuns în această noapte la peste 71.000 de cazuri confirmate şi peste 1.770 de decese.
11:10
Preşedintele francez Emmanuel Macron s-a arătat dispus să renunţe în anumite condiţii la opoziţia sa faţă de deschiderea negocierilor de aderare a Albaniei şi a Macedoniei de Nord la Uniunea Europeană, scrie presa internațională.
Mai multe ştiri
©2004—2020 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.