Record absolut de temperatură în Antarctica. S-au depășit 20 de grade! Ianuarie 2020 a fost cea mai caldă lună ianuarie înregistrată vreodată pe planetă

Antena3, 14 februarie 2020 23:40

În Antarctica a fost înregistrată în luna februarie o temperatură de 20,75 grade Celsius, depăşind pentru prima dată pragul de 20 de grade Celsius.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Antena3

Acum 15 minute
20:40
Unul dintre giganții pieței de retail din România anunță că începând cu data de 1 martie 2020 cel mai mic venit în companie va fi de aproape 2.500 de lei net.
20:40
Premierul Ludovic Orban a afirmat, marți, că audierile miniștrilor propuși pentru Guvernul Orban 2 au fost niște audieri maraton și nu "un simulacru de audieri" cum au fost cele ale guvernelor PSD.
Acum o oră
20:20
Judecătoarea Viorica Costiniu, președinte de onoare al Asociației Magistraților din România (AMR), i-a transmis un mesaj lui Cătălin Predoiu, ministrul demis al Justiției și propus pentru un nou mandat, mesaj în care arată că AMR are o istorie bogată și că membrii săi își vor îndeplini mereu datoria, indiferent de vicisititudinile venite din partea unor miniștri ”trecători”.
20:10
Un incendiu a izbucnit marți la Casa de Cultură din Baia Mare. Aproximativ 40 de persoane, dintre care 34 de copii și șase adulți, au fost evacuați. 
20:10
Bogdan Aurescu a primit aviz favorabil din partea comisiilor de specialitate din Parlament pentru ocuparea funcției de ministru de Externe. Avizul a venit după două ore de dezbateri. 
20:00
O femeie de 44 de ani din Marea Britanie a rămas fără o ureche din cauza cancerului cauzat de solar.
20:00
Handbalista Cristina Neagu a semnat prelungirea contractului cu CSM București pentru încă două sezoane. 
Acum 2 ore
19:50
Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, i-a înmânat astăzi handbalistei Cristina Neagu Cheia Bucureștiului și o Diplomă de Excelență pentru întreaga ei activitate sportivă. Firea a anunțat și faptul că handbalista și CSM București au stabilit prelungirea contractului pentru încă două sezoane.
19:40
Primarul General Gabriela Firea se gândește să renunțe la vinieta Oxigen. Și asta pentru că viitori contracandidați au făcut din aceasta o temă de campanie electorală și promit eliminarea acestei taxe.
19:30
Marius Budăi, fostul ministru al Muncii, a comentat la Antena 3 ultimul scenariu vehiculat la Ministerul Muncii, ca pensiile să fie majorate cu 20% înainte de 1 septembrie. 
19:30
Iată ce ne rezervă astrele pentru ziua de miercuri.
19:20
Marius Budăi, fostul ministru al Muncii, a comentat la Antena 3 ultimul scenariu vehiculat la Ministerul Muncii, ca pensiile să fie majorate cu 20% înainte de 1 septembrie. 
19:10
În această seară, de la ora 21.00, vine nucleara!
19:00
Imaginile cu acest Lamborghini făcut praf după ce a părăsit autostrada la 340 km/h sunt un semnal de alarmă că nu e deloc o idee bună să gonești cu o așa viteză, chiar dacă mașina este una deosebit de potentă.
19:00
Deputatul Bogdan Gheorghiu, propus pentru funcția de ministru al Culturii, anunță că va vota pentru învestirea Guvernului Orban II.
Acum 4 ore
18:50
Gigi Becali a afirmat la Antena 3 că a fost anunțat că băncile din România nu vor să-i mai țină banii în cont nici lui, nici celor din familia sa. 
18:50
În urmă cu 47 de ani, o femeie își pierdea inelul primit de la iubit în toaleta unui mare magazin din Statele Unite. Însă, într-o zi a primit un pachet prin poștă.
18:30
Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a avut o primă reacție la afirmațiile făcute de miniștrii PNL Florin Cîțu și Virgil Popescu, care au spus că vor pune poprire pe conturile Primăriei. 
18:30
Imaginile cu acest Lamborghini făcut praf după ce a părăsit autostrada la 340 km/h sunt un semnal de alarmă că nu e deloc o idee bună să gonești cu o așa viteză, chiar dacă mașina este una deosebit de potentă.
18:10
Florin Cîțu, ministrul propus al Finanțelor care a primit aviz negativ la audierile de luni din Parlament, a răbufnit împotriva celor din PSD. 
18:00
Cătălin Predoiu a primit, marţi, aviz negativ pentru funcţia de ministru al Justiţiei din partea comisiilor de specialitate din Parlament.
18:00
Bogdan Gheorghiu a primit marți aviz negativ pentru funcția de ministru al Culturii din partea comisiilor de specialitate din Parlament. 
17:40
Un bărbat din Iaș, care se afla sub influența alcoolului, a lovit o mașină de poliție, iar apoi a fugit de la locul faptei. 
17:40
Clădirile istorice din centrul Aradului au ajuns în stare deplorabilă. Cele mai multe au fost cumpărate de cetăţeni italieni, care nu au investit în renovare şi le-au lăsat în paragină. Grav e că nici autorităţile nu pot face nimic.
17:30
Gheorghe Bunea Stancu, rămâne cu decizia de condamnare, după ce Înalta Curte i-a respins fostului şef de al CJ Brăila recursul în casaţie.
17:20
Situație incredibilă la Iași, unde un bărbat de 63 de ani a aflat că este mort în acte.
17:20
Oamenii legii fac în continuare cercetări în cazul copilului de patru ani din Pitești mort în urma unei anestezii efectuate de un medic stomatolog. Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Argeș au efectuat percheziții, marți, la clinica în care s-a desfășurat procedura stomatologică, la o asociație reprezentată de anestezist, dar și la domiciliul acestuia.
17:10
Un bărbat din Iași a fost găsit spânzurat într-o hală, la scurt timp după ce a provocat un accident. 
17:10
HOROSCOP. Cartile de tarot au fost folosite din vremuri indepartate pentru a te conecta cu mesajul pe care ti-l transmite divinitatea. Sunt doua tipuri de carti de tarot. 22 de carti vin din Arcana Majora, iar 56 reprezinta Arcana Minora. In total, 78 de carti menite sa-ti dezvaluie adevarul divin.
17:10
O sarcină normală, durează în jur de 280 de zile, cu o variaţie normală de la 259 zile (37 săptămâni) la 287 zile (41 săptămâni). In popor se stie că o femeie poartă în pântece copilul aproximativ nouă luni.
Mai multe ştiri
©2004—2020 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.