Cea mai simplă modalitate de a-ţi detoxifia organismul - ciorbă cu varză murată

Adevarul (Romania), 15 februarie 2020 00:15

Detoxifierea organismului ar trebui să fie o prioritate pentru tate persoanele, motiv pentru care astăzi venim în ajutorul tău şi-ţi propunem să încerci ciorba cu varză murată.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Adevarul (Romania)

Acum 5 minute
21:45
Consilierii generali Cristian Marian Olteanu şi Alexandru Hazem Kansou, careau votat săptămâna trecută bugetul Capitalei, ignorând decizia partidului, aufost excluşi, marţi, din PNL. ”Facem opoziţie reală şi nu tolerăm niciuncompromis”, a transmis liderul PNL Bucureşti, Violeta Alexandru.
21:45
O pană de curent de aproximativ a afectat marţi seară emisia staţiilor TVR, chiar şi la câteva ore după, unul dintre jurnale fiind afectat.
Acum o oră
21:00
Israel a anulat marţi măsurile restrictive pentru Fâşia Gaza impuse dupăatacurile cu rachetă către Statul evreu din enclava palestiniană, scrie AFP.
21:00
Comisia Juridică a Senatului a respins, marţi, ordonanţa de urgenţă privind alegerile anticipate, iar azi urmează să fie dat votul şi în plenul forului. În acest ritm, săptămâna următoare iniţiativa ar putea să ajungă şi să fie respinsă de deputaţi, ceea ce ar însemna abrogarea actului normative adoptat de Guvernul Orban special pentru anticipate.
21:00
Rusia şi-a anunţat marţi intenţia dea interzice intrarea pe teritoriul ei a cetăţenilor chinezi începând de joi,nouă măsură drastică menită să limiteze propagarea epidemiei de coronavirus,relatează AFP.
Acum 2 ore
20:45
Sorana Cîrstea a părăsit turneul de la Dubai, marţi, încă din primul tur, fiind învinsă de Anett Kontaveit, după doar două seturi.
20:45
Două sute de militari şi civili din cadrul unităţilor militare din Garnizoana Buzău, poliţişti, jandarmi şi pompieri, au luat parte la crosul ce s-a desfăşurat la Stadionul de Atletism Buzău şi în Parcul Crâng.
20:45
Senatorul Daniel Zamfir,trecut pe la PNL şi ALDE, în prezent la PSD, trage sfori pentru a fi numit laşefia Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF). Zamfir e susţinut deGabriela Firea şi de Lia Olguţa Vasilescu. Însă Marcel Ciolacu şi Victor Ponta aualt plan: vor să-l trimită la ASF pe vicepreşedintele Curţii de Conturi, NicuMarcu, astfel încât postul de la Curtea de Conturi să rămână liber pentru Ilie Sârbu, socrul lui Ponta.
20:00
Ministrul interimar al Justiţiei, Cătălin Predoiu, afirmă că legea nu exclude posibilitatea organizării alegerilor anticipate în aceeaşi zi cu alegerile locale, dar este o decizie politică ce nu ţine de Ministerul Justiţiei.
20:00
Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunţat că au fost depuse 12 oferte pentru proiectarea şi execuţia lotului 3 Afumaţi – Cernica al centurii de nord a Capitalei, proiect estimat la 466,3 milioane lei (97,6 milioane euro), fără TVA.
20:00
Într-un interviu acordat pentru Europa Liberă, Csaba Asztalos, preşedintele Consiliului Naţional de Combatere a Discriminării, a vorbit despre pericolul dezechilibrului regional în lipsa infrastructurii de transport şi a dezvoltării în ritm mai accelerat a Transilvaniei, dar şi despre măsurile pe care Ungaria le ia în locul României pentru maghiarii ardeleni.
20:00
Compania naţională Transgaz răspunde afirmaţiilor făcute marţi de Bogdan Chiriţoiu, preşedintele Consiliului Concurenţei, conform cărora Transgaz ar fi o companie-ţintă în licitaţii trucate, spunând că investigaţia se referă la fapte din perioada 2009-2011, înainte de implementarea managementului privat.
20:00
Moscova şi alte oraşe aleRusiei sunt de peste douăluni victima unui val de false alerte cu bombă care îi perturbăadministraţiile, şcolile şi întreprinderile, sub privirea neputincioasă aautorităţilor foarte tăcute, relatează AFP.
20:00
Cercetaşii Americani,o organizaţie cu peste 100 de ani de existenţă şi-a declarat luni falimentul după ce i s-au intentat sute de procese de abuz sexual pentru care are de plătit daune de până la 500 de milioane de dolari. Zeci de mii de băieţi au fost supuşi abuzurilor. Organizaţia promite compensaţii echitabile, dar unii supravieţuitori au ajuns la 90 de ani.
Acum 4 ore
19:45
Bogdan Gheorghiu, propus ministru al Culturii în Cabinetul Orban II, a subliniat marţi, la finalul audierii din comisiile de specialitate ale Parlamentului, care l-au avizat negativ, că are opţiunea de a vota noul Guvern, deşi partidul său vizează ajungerea la alegeri anticipate.
19:45
Centrele de permanenţă sunt o soluţie pentru degrevarea secţiilor de urgenţă şi ar oferi mai multe şanse la asistenţă medicală pacienţilor, totodată. Din păcate, în multe judeţe nu sunt suficiente centre pentru a prelua „povara” secţiilor de urgenţă din spitale, şi în plus, pacienţii nu ştiu de existenţa acestora, deşi  există încă din 2008. Spre exemplu, în Capitală există două centre care asigură consult gratuit pentru toţi pacienţii
19:45
Într-un mesaj trimis ieri investitorilor Apple a anunţat, pentru cea de-a doua oară în ultimii doi ani, că nu va îndeplini previziunile financiare pentru primul sfert al anului.
19:45
Miercuri, de la ora 19.00, la Librăria Humanitas de la Cişmigiu, se va vorbi despre Amos Oz şi volumul „Din ce este făcut un măr?“, volum de convorbiri cu Shira Hadad, editoarea israeliană a scriitorului, recent apărut la Editura Humanitas, în traducerea lui Gheorghe Miletineanu. Vor vorbi despre acest volum Sabina Fati, Ioana Pârvulescu şi Sever Voinescu. „Adevărul“ prezintă în premieră un fragment din volum.
19:45
Ministrul propus al Justiţiei, Cătălin Predoiu, a afirmat că avizul negativ primit după audierea din comisii este un vot politic, dar, dincolo de acesta, au fost importante discuţiile care au arătat subiectele asupra cărora PNL şi PSD nu sunt de acord, în principal desfiinţarea Secţiei de Investigare a Infracţiunilor din Justiţie.
19:45
Publicat în 2015 şi devenit rapid bestseller în ţărilescandinave, „Nelinişte“ s-a bucurat de o receptare extraordinară, fiindtradus pînă acum în şaisprezece limbi şi nominalizat la Premiul ConsiliuluiNordic.  Una dintre cele mai cunoscute şi marcante voci ale literaturii norvegienecontemporane, Linn Ullmann este fiicamarelui cineast Ingmar Bergman şi a celebrei actriţe Liv Ullmann. „Nelinişte“ a fost publicat în română la Editura Polirom.
19:45
Institutul Cervantes din Bucureşti, cu sprijinul Filmotecii Minsiteruluide Afaceri Externe şi Cooperare Internaţională a Spaniei, prezintă luna acestaîn capitală seria de proiecţii intitulată „Contemporani.Filme spaniole actuale“. Filmele, subtitrate în limba engleză, vor fidifuzate cu acces liber (în baza unei rezervări), în perioada 20-22 februarie, înSala „Auditorium“ a Institutului Cervantes din Bucureşti.
19:45
După o perioadă „neagră” pentru CSM Bucureşti, echipa de handbal din Capitală a primit, în sfârşit, o veste bună.
19:15
Roxen, reprezentanta României la Eurovision 2020, a făcut declaraţii despre cum decurg pregătirile pentru participarea ei în cadrul concursului internaţional.
19:15
Al Pacino (79 de ani) şi iubita lui, actriţa israeliană Meital Dohan, în vârstă de 40 de ani, s-au despărţit după o relaţie de doi ani.
19:15
Guvernul Orban a făcut, într-un mod discreţionar, un cadou de vază şefilor din Consiliul Concurenţei: posibilitatea reînnoirii pe viaţă a mandatelor.
19:00
Scallion pancakes suntoriginare din China şi spre deosebire de americanpancakes sunt făcute dintr-un aluat cu o consistenţăcare permite să le întindem în foi subţiri.
19:00
Tabăra de pregătire a celor mai buni elevi la limba franceză din România, care vor reprezenta ţara la competiţia internaţională, va fi găzduită anul acesta de municipiul Vaslui.
19:00
Marţi a avut loc cea de-a doua rundă de audieri a miniştrilor din cadrul Guvernului Orban 2, care, la fel ca cea de ieri, nu a fost lipsită de jigniri şi atacuri. Dacă ieri s-au făcut remarcaţi social-democraţii Eugen Teodorovici sau Niculae Bădălău, azi a venit rândul lui Nicolae Bacalbaşa. Acesta din urmă a izbucnit în timpul audierii ministrului Culturii către Iulian Bulai (USR), căruia i s-a referit cu termenul de „clopotar”.
19:00
De la 1 martie vinieta antipolure va fi obligatorie în Bucureşti. Şi alte oraşe europene au reglementări asemănătoare, uneori mai dure, dar acestea au venit în cele mai multe cazuri cu măsuri complementare: parcări gratuite şi transport în comun bine pus la punct.
19:00
Imagini bizare cu o angajată CFR au fost surprinse la o trecere peste calea ferată a Drumului Naţional 7, în judeţul Hunedoara.
Mai multe ştiri
©2004—2020 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.