(P) Si totusi se joaca! Romania-Islanda, meciul unui popor care asteapta-n casa ‘goooool!’

StirileProtv.ro, 26 martie 2020 11:00

(P) Si totusi se joaca! Romania-Islanda, meciul unui popor care asteapta-n casa ‘goooool!’

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de StirileProtv.ro

Acum 10 minute
17:40
Președintele Klaus Iohannis a semnat miercuri, 1 aprilie, decretul privind retragerea decorației conferite Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava.
Acum 30 minute
17:30
Un polițist indian din districtul Kurnool, pe numele său Maruti Sankar a fost văzut călare pe un cal alb care fusese pictat cu imaginea coronavirusului în culoarea roz, transmite Asian News International.
17:30
Pandemia de coronavirus a început să diminueze fluxul de date care sunt necesare pentru realizarea unor prognoze meteorologice şi modele climatologice fiabile, a avertizat miercuri Organizaţia Meteorologică Mondială, citată de DPA.
17:20
Institutul Național de Sănătate Publică a prezentat, miercuri, o analiză rapidă a cazurilor confirmate de infecție cu coronavirus Covid 19 în România, în perioada 26 februarie – 29 martie 2020.
Acum o oră
17:00
Un tanar din Argeș s-a plâns la 112,că ar fi fost agresat de un polițist. L-a deranjat că agentul - care nu purta mască - i-ar fi cerut să deschidă geamul și ar fi băgat prea mult mâna în interior.
17:00
Cătălin Moroșanu a fost impresionat de povestea lui Sergiu, tânărul din Iași care a fost nevoit să meargă 40 de km călare până la maternitate, după ce soția lui a născut.
Acum 2 ore
16:30
Elon Musk a anunțat marți că Tesla este gata să înceapă să livreze gratuit ventilatoare către spitalele care se află în zona de acoperire a companiei.
16:20
16:10
Britanicii care s-au grăbit să își umple frigidere și cămările cu alimente au început acum să le arunce la gunoi, după ce au expirat până să apuce să le mănânce, relatează Daily Mail.
16:10
Încă şase medici şi 17 asistenţi medicali de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Arad şi-au anunţat demisia, miercuri.
16:00
Un bărbat în vârstă de 47 de ani din judeţul Bistriţa-Năsăud, care intrase marţi în izolare la domiciliu după revenirea din străinătate, a decedat, în cursul serii, în timp ce repara un tir, fiind strivit sub greutatea cabinei acestuia.
15:50
Colegiul Farmaciștilor a făcut, miercuri, un apel la responsabilitate în ceea ce privește aprovizionarea și eliberarea paracetamolului în perioada stării de urgență în România.
Acum 4 ore
15:40
Arabia Saudită le-a cerut musulmanilor care plănuiesc să ia parte la Hajj, așa cum este denumit pelerinajul anual la Mecca, să își amâne rezervările din cauza pandemiei de coronavirus.
15:30
O companie japoneză de medicamente a anunțat, marți, că a început etapa finală a testării umane a unui medicament care ar trata infecția cu coronavirus, scrie Daily Mail.
15:00
Măsurile de izolare impuse de autorități în timpul pandemiei de coronavirus i-au făcut pe mulți să apeleze la metode inedite de socializare.
14:50
Societatea Civila de Avocati Nicolescu Zorin & Asociații, https://www.nza.ro, prin Ilie Bogdan Petre - Partener si Lavinia Capus - Avocat Colaborator Senior prezinta legislație și aspecte de ordin practic in materia somajului tehnic.
14:50
Ministerul Educaţiei Naţionale a anunțat, miercuri, că informaţiile şi documentul puse în circulaţie în spaţiul public, potrivit cărora structura anului şcolar 2019-2020 a fost modificată, sunt false.
14:30
14:30
Persoanele care vor să obțină ajutorul de deces pot aplica online, prin intermediul poștei sau al poștei electronice.
14:30
Autorităţile din Moscova au prezentat miercuri o aplicaţie pentru smartphone care urmăreşte deplasările celor care ar trebui să rămână în izolare pentru a limita epidemia de COVID-19, transmite Reuters.
14:20
Mai multe secții de nefrologie din țară s-au închis, după ce pacienți care făceau dializă aici sau chiar medici au fost diagnosticați cu infecția COVID-19.
14:10
Românii au dat năvală la bancomate, la jumătatea lui martie. Au scos numai putin de 4,4 miliarde de lei de pe 11 până pe 20 martie, un veritabil record.
14:00
Sunt 2.460 de cazuri confirmate, dar și 85 decese cauzate de Covid-19, în ultimele 24 de ore.
14:00
Fondatorul unei aplicații online s-a îmbogățit cu 4 miliarde de dolari de la izbucnirea crizei de coronavirus.
14:00
Primăriile se străduiesc să respecte ordonanța militară care le obligă să dezinfecteze scările de bloc.
14:00
În Suceava și în cele opt comune din zona roșie, aflată în carantină conform Ordonanței Militare 6, oamenii încearcă să se adapteze la situație.
Acum 6 ore
13:40
Surse liberale au declarat pentru Știrile Pro TV că una dintre variantele luate în calcul de Guvern este amânarea organizării alegerilor locale până la toamnă, din cauza crizei provocate de epidemia de coronavirus.
13:20
Coronavirusul este folosit drept motivpentru a limita libertățile presei chiar și în unele state democratice. Jurnaliștii riscă sancţiuni de la amenzi usturătoare până la ani grei de închisoare.
13:00
Optsprezece pompieri şi un paznic şi-au pierdut viaţa într-un incendiu de pădure devastator care a izbucnit în sud-vestul Chinei.
12:30
Liderii deputaţilor şi senatorilor PNL, Florin Roman şi Daniel Fenechiu, au depus, miercuri, amendamente la proiectul de lege pentru aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 29/2020.
Mai multe ştiri
©2004—2020 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.