Unde puteţi plăti factura la apa şi cum se face transmiterea indexului

Adevarul (Romania), 26 martie 2020 15:15

Ecoaqua SA Călăraşi adoptă măsuri speciale privind activitatea cu publicul în perioada stării de urgenţă, generate de riscul contaminarii cu COVID 19.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Adevarul (Romania)

Acum 30 minute
16:00
Ministrul Finanţelor Florin Cîţu susţine că Guvernul trebuie să finanţeze deficitul bugetar, însă în acest moment nu este nevoie de un acord cu Fondul Monetar Internaţional (FMI).
16:00
Ministrul Finanţelor Florin Cîţu a declarat miercuri, într-un interviu pentru Hotnews, că Guvernul nu va introduce taxe în perioada de criză, aceasta fiind o lecţie învăţată în 2008.
16:00
Ordonanţa Militară 3 are o singură referire la situaţia oamenilor străzii. Cere ca primăriile „să identifice şi să ţină evidenţa persoanelor fără adăpost”. În rest, nu există nicio soluţie sau decizie luată unitar la nivel naţional pentru aceşti oropsiţi ai sorţii.
Acum o oră
15:45
Centrul Naţional de Instruire pentru Apărare Antiaeriană “General de brigadă Ion Bungescu”, cunoscut ca şi Poligonul de Trageri de la Capu Midia, împlineşte pe 1 aprilie 70 de ani de existenţă.
15:45
O companie din oraşul Haţeg a donat 10.000 de măşti mai multor spitale şi instituţii publice din judeţul Hunedoara.
15:45
Cele mai multe centre Airbus din Spania şi-au unit forţele pentru a produce rame de viziere prin imprimare 3D care vor fi livrate personalului medical, ca parte a echipamentului individual de protecţie împotriva Covid-19.
15:45
O studentă şi doi elevi sunt, de aproape o săptămână, nepoţii pe care fiecare vârstnic şi-i doreşte aproape. Le răspund bunicilor din sat la telefon, întocmesc lista de cumpărături şi le lasă acasă tot ce bătrânii au nevoie.
15:45
„Coronavirus Rhapsody“, o parodie a celebrei piese a trupei Queen, „Bohemian Rhapsody“, ale cărei versuri descriu măsurile de precauţie care trebuie luate în timpul pandemiei, a devenit virală în mediul online.
15:45
România nu mai este de mult în situaţia de a plăti pensii speciale unor categorii de privilegiaţi, în condiţiile în care avem deficienţe majore în sistemul de Sănătate, în Educaţie, Infrastructură şi în multe alte domenii fundamentale. ”Criza de sănătate globală ce va fi urmată de o criză economică globală ne amintesc că trebuie să fim mai chibzuiţi cu bugetul şi mai ales că românii trebuie să fie solidari”, spune Bogdan Huţucă.
15:45
Un echipaj medical al Serviciului de Ambulanţă al Judeţului Vaslui a fost izolat la domiciliu după ce a transportat la spital, fără a avea echipament de protecţie, o persoană care a ascuns s-ar fi întâlnit cu persoane din străinătate.
15:45
ComandantulUSS Theodore Roosevelt, un portavion american nuclear care se confruntă cu ocontaminare galopantă a noului coronavirus, a fost refuzat de Pentagon, căruiai-a cerut să autorizeze evacuarea echipajului, într-o scrisoare cu accentedramatice, relatează AFP.
15:45
Preşedintele interimar al PSD Marcel Ciolacu a criticat miercuri într-un inteviu la „Adevărul Live” Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului pentru amânarea plăţii ratelor la bănci, precizând că formaţiunea sa are de două săptămâni un proiect legislativ în acest sens. „Cum să vii tu ministru de Finanţe să propui dobândă la dobândă? Numai un cămătar putea să facă acest lucru”, a declarat Ciolacu.
15:45
Un bărbat dintr-un sat vâlcean a minţit vameşii la intrarea în ţară atât despre locul din care venea cât şi despre meseria pe care o presta.
15:45
La Spitalul Judeţean din Arad un număr de 85 de angajaţi au intrat în concediu medical în luna martie, din care 35 sunt medici, potrivit datelor prezentate de managerul spitalului, Carmen Lucuţa. În plus, 14 cadre medicale au plecat prin pensionare sau prin demisie. Nici la capitolul echipamente de protecţie spitalul nu stă prea bine: storcurile sunt sunt suficiente doar pentru astăzi, 1 aprilie.
15:30
Cei mai importanţi ofiţeri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea au participat la o videoconferinţă alături de militari confirmaţi cu Covid-19.
15:30
Ediţia din acest an a concursului Eurovision, care a fost anulată, va fi înlocuită de o emisiune de televiziune alternativă ce îşi propune să unească Europa pe fondul pandemiei de coronavirus la data planificată iniţial pentru marea finală a celebrei competiţii.
15:30
Starea de urgenţă cauzată de epidemia de coronavirus pare să se fi transformat la nivel naţional într-un pretext pentru adoptarea de acte normative care contravin flagrant unei întregi serii de prevederi constituţionale şi legislative de drept intern şi european.
15:30
Licitaţia anului în judeţul Alba, prin care trebuia să fie acordat un contract de circa 35 de milioane de euro, a fost anulată pentru a doua oară.
15:30
În contextul existenţei, la locul de muncă, a riscului de contaminare cu Coronavirus, angajatorii pot lua mai multe măsuri pentru sprijinirea anagaţilor.
15:30
Buzău devine primul oraş din România cu lavoare în spaţii publice. Pietonii îşi pot spăla mâinile cu apă şi săpun după ce coboară din autobuz, merg la piaţă ori înainte să ajungă acasă de la cumpărături. Primăria va monta în punctele aglomerate câteva zeci de lavoare mobile, proiectate să fie acţionate la picior.
15:30
Hanul Dragodana, aflat la nici 10 kilometri de Găeşti, devine centru de carantină pentru persoanele care se reîntorc în România din zonele roşii şi galbene.
15:30
O butelie a explodat într-un apartament din Deva. Popmpierii au găsit un bărbat decedat, în locuinţa cuprinsă de incendiu.
15:30
După o şedinţă organizată prin videoconferinţă cu cele 55 de ţări afiliate, forul european a luat o serie de decizii majore privind acest sezon competiţional.
15:30
Concluzia celui mai recent studiu despre Covid-19 scoate la iveală că particulele virusului se răspândesc în aer şi pot rămâne în holuri şi saloanele în care au stat persoanele infectate şi după externarea lor.
15:30
Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia din Călăraşi a anunţat că 300 de milioane de euro sunt disponibili pentru achiziţia echipamentelor medicale destinate combaterii efectelor epidemiei de coronavirus, prin accesarea fondurilor europene.
15:30
Companiile farmaceutice Janssen ale Johnson & Johnson au anunţat selectarea unui candidat pentru vaccinul împotriva noului coronavirus, după trei luni de căutări.
15:30
Urmând exemplul statelor asiatice, mai multe ţări ale Europei Centrale au impus tuturor cetăţenilor purtarea măştilor pe stradă şi în magazine, în spaţiile publice, în afara locuinţei.  „Purtarea unei măşti simple reduce răspândirea virusului cu 80 de sută“ spune premierul ceh Andrej Babis.
15:30
Al 86-lea deces în urma infectării cu noul coronavirus este cel al unei femei de 45 de ani din Târgu Neamţ care a ajuns la urgenţe unde I s-a pus diagnosticul de atac vascular cerebral. Deoarece femeia le-a spus medicilor că a avut contac cu personae venite din Italia, acesteia I s-a făcut testul pentru depistarea coronavirusului, iar rezultatul pozituv a venit ulterior decesului.
15:30
Într-un interviu pentru Adevărul, liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, l-a criticat pe ministrul de Interne, Marcel Vela, pentru ”anumite excese”. Totuşi, Marcel Ciolacu n-a vrut să-şi imagineze cum ar fi arătat Ministerul de Interne condus pe timpul pandemiei de Carmen Dan, promovată politic de Liviu Dragnea.
15:30
Ministrul de Finanţe, Florin Cîţu, a declarat într-un interviu acordat Hotnews, că nu doar angajaţii de la privat, ci şi bugetarii trebuie să suporte costul crizei declanşate de epidemia de coronavirus.
Mai multe ştiri
©2004—2020 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.