Vlad Voiculescu, critici pentru Costache: Limitările nu sunt doar ale sale, au venit şi de pe linie de partid; De jocuri de culise nu are nimeni nevoie

Adevarul (Romania), 26 martie 2020 15:30

Vlad Voiculescu, l-a criticat joi pe Victor Costache după ce acesta a demisionat din funcţia de ministru al Sănătăţii. „Nu cred că sunt singurul care aştepta mai mul”, a declarat Voiculescu, care notează că una dintre greşelile lui Costache a fost că nu a convocat un grup de lucru internaţional.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Adevarul (Romania)

Acum 10 minute
18:30
Un tânăr de 21 de ani a fost arestat preventiv după ceanchetatorii au stabilit că acesta este autorul mai multor furturi din locuinţeşi societăţi comerciale, prejudiciul depăşind 30.000 de lei.
18:30
Serviciul de Securitate al Ucrainei (SBU) a destructurat, la Kiev, o reţea de ştiri false despre coronavirus, formată din persoane care acţionau la comanda Rusiei - potrivit ziarului Ukrainska Pravda.
18:30
Un brăilean în vârstă de 30 de ani a ameninţat o femeie cuun cuţit şi a încercat să-i fure telefonul mobil, dar victima s-a opus şi l-areclamat la Poliţie, oamenii legii identificându-l în câteva minute pe agresor.
18:30
Autorităţile locale din Vârful Câmpului dezinfectează zilnic satele comunei, dau de mâncare bătrânilor pentru a-i ţine în case şi i-au trimis în izolare încă dinaintea instituirii situaţiei de urgenţă pe toţi cei veniţi din străinătate.
Acum 30 minute
18:15
Vânzările de programe informatice pentru supravegherea muncii de la domiciliu au explodat în ultimele săptămâni în Statele Unte, pe fondul creşterii numărului persoanelor nevoite să se autoizoleze din cauza noului coronavirus.
18:15
Huawei P40 Pro a obţinut un scor general DxOMark de 128 pentru sistemul de camere cvadruple Leica, întrecând cu 4 puncte liderii anteriori ai topului.
18:15
Wimbledon 2020 a fost anulat. Anunţul oficial, aşteptat deja de câteva zile după „scurgeri“ de informaţii şi declaraţii ale preşedintelui Federaţiei Germane de Tenis, a venit miercuri, 1 aprilie, la ora României 18.00. Pandemia de coronavirus anulează un prim turneu de Mare Şlem în tenis după 300 de ediţii consecutive desfăşurate, situaţie nemaîntâlnită din timpul celui de-al Doilea Război Mondial.
18:15
Încă o persoană din regiunea transnistreană a murit după ce a fost infectată cu COVID-19. În total, în stânga Nistrului au decedat două femei. Astfel, Republica Moldova a ajuns la un bilanţ de cinci decese provocate de contaminarea cu coronavirus.
18:15
Mai multe voluntare dintr-o asociaţie umanitară au renunţat la activităţile specifice şi au început să confecţioneze măşti de protecţie. Sediul asociaţiei a fost transformat în atelier, iar multe femei lucrează de acasă.
18:15
China şi Rusia continuă să răspândească ştiri false şi să dezinformeze online în legătură cu pandemia de coronavirus, potrivit unui nou raport al Serviciul European pentru Acţiuni Externe (EEAS) publicat miercuri, relatează Politico.
18:15
Bărbatul a fost externat din spital deşi era suspect de coronavirus. A ajuns acasă şi a murit, iar după 2 zile au sisit şi rezultatele testelor.
18:15
Autorităţile sanitare au declanşat o anchetă epidemilogicăla Serviciul de Ambulanţă Judeţean Brăila după ce o asistentă medicală a fostconfirmată pozitiv cu COVID-19.
18:15
Locatarii unui bloc cu locuinţe sociale din judeţul Botoşani au încins o petrecere în faţa blocului. Un bărbat pe jumătate dezbrăcat a dansat pe manele în faţa copiilor adunaţi ca la urs.
Acum o oră
18:00
Poliţiştii din Ploieşti au fost solicitaţi să intervină de urgenţă după ce un tânăr a căzut de la etajul al doilea al blocului în care locuia. În aparatamentul acestuia, poliţiştii au găsit droguri, dar şi un alt bărbat care avea un comportament ciudat, provocat cel mai probabil de consumul de substanţe interzise.
18:00
Primarul municipiului Blaj, Gheorghe Rotar, afirmă că spitalul municipal este pregătit cu tot ce trebuie pentru tratarea bolnavilor de coronavirus.
18:00
Contractul de finanţare a fost semnat de municipalitate în data de 1 aprilie 2020, iar perioada de implementare este de doi ani, ceea ce înseamnă că la 1 aprilie 2022 investiţia va trebui dată în folosinţă.
18:00
Institutul Aspen România a transmis miercuri o scrisoare deschisă în care transmite, în contextul crizei de coronavirus, că „numai prin revenirea la angajamentele şi principiile esenţiale societatea şi ţara noastră vor ieşi din această criză mai puternice, mai sănătoase şi mai încrezătoare”.
18:00
Şi un cadrumedical de la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului de Urgenţă din Brăilaşi-a înaintat demisia. Ministerul Sănătăţii nu a dat răspuns până acumnenumăratelor solicitări ale unităţii medicale pentru încadrarea de medicirezidenţi.
18:00
Elevii de clasa a XII-a pot recapitula materia la Fizică, din programa pentru Bacalaureat, urmărind lecţiile online de la Teleşcoală.
18:00
O firmă de salubritate care strânge gunoiul de la sute de mii de persoane şi-a trimis în concediu sau şomaj tehnic angajaţii de la linia de sortare a deşeurilor. Şefii firmei au întrebat autorităţile ce se întâmplă cu gunoiul persoanelor izolate la domiciliu din cauza crizei Covid-19, dar nu au primit un răspuns.
18:00
Preşedintele Klaus Iohannis a semnat miercuri un decret pentru retragerea decoraţiei Ordinul „Meritul Sanitar” în grad de Cavaler conferit spitalului Judeţean de Urgenţă „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava ca urmare a modului în care a fost gestionată criza de COVID-10.
18:00
Un adolescent chinez care studiază în Marea Britanie este prima persoană care a adus noul coronavirus înapoi în Wuhan, fostul centru al epidemiei, scrie DailyMail.com. Autorităţile chineze spun că tânărul de 16 ani este primul caz „de import” infectat cu noul coronavirus, după ce săptămâna trecută în Wuhan a fost înregistrat doar un caz de îmbolnăvire în 10 zile.
18:00
Numărul cadrelor medicale infectate cu COVID-19 creşte, după ce opt medici şi 17 asistenţi medicali de la Spitalul Judeţean Botoşani au fost confirmaţi cu coronavirus.
Acum 2 ore
17:30
Medicul francez Patrick Pelloux susţine că bărbaţii care poartă barbă şi mustaţă riscă să se îmbolnăvească mai uşor de Covid-19.
17:30
Preşedintele Consiliului Judeţean afirmă că bugetul judeţului a ajuns la limită, iar decidenţii trebuie să găsească şi resurse financiare la hotărârile pe care le iau.
17:30
Serviciul Rutier din municipiul Călăaşi reia joi, 2 aprilie, activitatea de examinare pentru cei careu au permisul de conducere suspendat.
17:30
Eleviii de clasa a VIII-a au putut recapitula miercuri, la Teleşcoală tema „Cilindrul drept”, în vederea pregătirii pentru examenele naţionale.
17:30
Lumea fotbalului a fost şocată, la începutul săptămânii, când fostul portar s-a stins la doar 43 de ani în urma unui infarct.
17:30
Gratuitatea poate fi accesată pe www.medic.chat prin codul de discount IZOLARE50 şi este valabilă pentru întrebări adresate de către sau pentru persoane peste 50 de ani.
17:30
Prin programul TeleŞcoală, elevii de clasa a VIII-a pot recapitula părţi din materiile pentru examenele naţionale.
Mai multe ştiri
©2004—2020 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.