Un tânăr din Iaşi a mers călare la maternitate, acolo unde a născut iubita lui. Poliţiştii i-au dat avertisment

Adevarul (Romania), 26 martie 2020 16:00

Un tânăr din judeţul Iaşi a ieşit călare în cursul zilei de miercuri, 25 martie, pe străzile din Iaşi. Destinaţia era o maternitate din Iaşi, acolo unde îi năştea iubita. Poliţiştii ieşeni l-au oprit şi i-au dat un avertisment.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Adevarul (Romania)

Acum 30 minute
17:30
Medicul francez Patrick Pelloux susţine că bărbaţii care poartă barbă şi mustaţă riscă să se îmbolnăvească mai uşor de Covid-19.
17:30
Preşedintele Consiliului Judeţean afirmă că bugetul judeţului a ajuns la limită, iar decidenţii trebuie să găsească şi resurse financiare la hotărârile pe care le iau.
17:30
Serviciul Rutier din municipiul Călăaşi reia joi, 2 aprilie, activitatea de examinare pentru cei careu au permisul de conducere suspendat.
17:30
Eleviii de clasa a VIII-a au putut recapitula miercuri, la Teleşcoală tema „Cilindrul drept”, în vederea pregătirii pentru examenele naţionale.
17:30
Lumea fotbalului a fost şocată, la începutul săptămânii, când fostul portar s-a stins la doar 43 de ani în urma unui infarct.
17:30
Gratuitatea poate fi accesată pe www.medic.chat prin codul de discount IZOLARE50 şi este valabilă pentru întrebări adresate de către sau pentru persoane peste 50 de ani.
17:30
Prin programul TeleŞcoală, elevii de clasa a VIII-a pot recapitula părţi din materiile pentru examenele naţionale.
17:30
Pentru abaterileconstatate cu privire la măsurile dispuse prin ordonanţele militare, forţele deordine au aplicat 281 de sancţiuni contravenţionale, în valoarea de 362.500 delei, dintre care 248, în valoare de 300.300 de lei, pentru nerespectareamăsurii privind restricţionarea circulaţiei.
17:30
Informaţia a fost confirmată de Grupul de Comunicare Strategică şi pusă la dispoziţie de Instituţia Prefectului Vrancea.
17:30
Una din marile probleme ale crizei COVID-19 este lipsa dezinfectanţilor de pe piaţă. O multinaţională din Timişoara este pregătită să producă un dezinfectant pe bază de alcool care să fie comercializat în România.
17:30
Liceenii de clasa a XII-a pot recapitula la Matematică o nouă temă din programa pentru Bacalaraureat: „Rădăcini ale polinoamelor cu coeficienţi raţionali. Radăcini ale polinoamelor cu coeficienţi întregi”.
17:30
Israelul modifică o parte din liniile sale de producţie de rachete pentru a fabrica aparate de ventilat mecanic, în încercarea de acoperi deficitul naţional de echipamente medicale folosite în tratarea pacienţilor bolnavi de COVID-19. Airbus va produce viziere pentru spitale, prin imprimare 3D, companii auto fac aparate pentru respiraţie artificală, fime celebre de modă fac, maşti, geluri şi produse dezinfectante.
17:30
Poliţia israeliană şi-a intensficatrondurile în şi deasupra cartierelor de ultraortodocşi, care au devenitincubatoare de coronavirus din cauza faptului că locuitorii lor sfidează regulilede sănătate instituite de autorităţile guvernamentale, transmite AFP.
17:30
Ciprian, un ploieştean în vârstă de 45 de ani, care a stat în carantină, timp de două săptămâni, într-unul dintre centrele din Prahova s-a oferit să devină voluntar chiar în centrul unde şi el a stat izolat timp de două săptămâni.
Acum o oră
17:00
Un bărbat aflat în arestul Inspectoratului de Poliţie Constanţa a încercat să se sinucidă. Bărbatul a vrut să-şi pună capăt zilelor spânzurându-se.
17:00
Un medic ginecolog care oferea consultaţii la clinica Sanconfind din comuna Poiana Câmpina a fost confirmat Covid-19 pozitiv. Etajul unde funcţionează secţia de obstetrică-ginecologie şi ATI a fost închis pentru dezinfecţie.
17:00
Ca urmare a unor incidente cu poliţişti care au făcut controale în trafic fără echipamente de protecţie, de miercuri, a fost adoptat un set de reguliprivind modul de efectuare a verificărilor. Au fost luate, de asemenea, măsuripentru echiparea poliţiştilor cu mănuşi, măşti şi viziere. Iată mai jos cele mai importante reguli pe care trebuie să le respecte poliţiştii
Acum 2 ore
16:45
Femeia îl cunoşteadin copilărie pe agresorul sexual al fiicei sale şi ştia încă de atunci căacesta obişnuia să atingă fetele în zonele intime.
16:30
Unavion aparţinând armatei ruse, încărcat cu material medical şi măşti deprotecţie, a decolat miercuri de la o bază de lângă Moscova către StateleUnite, potrivit televiziunii publice Rossiya 24, relatează Reuters.
16:30
Uniunea Europeană nu are instrumentele necesare pentru a răspunde singură unei astfel de crize. Tratatul de la Lisabona a dat putere decizională statelor membre, dar nu le-a responsabilizat pentru comportamentul lor, este opinia fostului negociator al României cu Uniunea Europeană, Vasile Puşcaş.
16:30
Primăria Piteşti a început, miercuri, ca urmare aprevederilor Ordonanţei Militare nr. 4, montarea de dispensere cu dezinfectant la toatecele 3.700 de scări de bloc din municipiu. Acţiunea e însă criticată de mulţilocatari, care spun că doza de dezinfectant e total insuficientă pentru o scarăşi că dispenserele nu vor fi reumplute ulterior.
16:30
Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Mehedinţi a continuat acţiunile pentru verificarea respectării prevederilor Ordonanţelor Militare şi pentru prevenirea răspândirii COVID-19 la agenţii economici din judeţ.
16:30
Internările la Secţia Medicală 1 au fost sistate, iar pacienţii existenţi vor fi externaţi în vederea efectuării dezinfecţiei spaţiului şi aparaturii. 29 de cadre medicale din diverse secţii (pe unde a trecut pacienta pentru investigaţii) au fost trimise în izolare la domiciliu.
16:30
Criza sanitară globală declanşată de pandemia Covid-19 pune sub aceeaşi lupă guvernele lumii - democratice şi autocratice deopotrivă. Cine a trecut testul guvernării şi cine a pierdut?
16:30
Poliţia Argeş adeschis o anchetă după apariţia articolului din „Adevărul“ privindcazul unui poliţist din Câmpulung Muscel care s-a purtat agresiv cu un şoferce i-a cerut să nu-i atingă actele, spunându-i: „Te scot cu forţa dacănu-mi dai actele, îţi dau cu spray şi ieşi singur... îţi iau şi talonul pentrucă aşa vreau eu“.
16:00
Ministrul Finanţelor Florin Cîţu susţine că Guvernul trebuie să finanţeze deficitul bugetar, însă în acest moment nu este nevoie de un acord cu Fondul Monetar Internaţional (FMI).
16:00
Ministrul Finanţelor Florin Cîţu a declarat miercuri, într-un interviu pentru Hotnews, că Guvernul nu va introduce taxe în perioada de criză, aceasta fiind o lecţie învăţată în 2008.
16:00
Ordonanţa Militară 3 are o singură referire la situaţia oamenilor străzii. Cere ca primăriile „să identifice şi să ţină evidenţa persoanelor fără adăpost”. În rest, nu există nicio soluţie sau decizie luată unitar la nivel naţional pentru aceşti oropsiţi ai sorţii.
Acum 4 ore
15:45
Centrul Naţional de Instruire pentru Apărare Antiaeriană “General de brigadă Ion Bungescu”, cunoscut ca şi Poligonul de Trageri de la Capu Midia, împlineşte pe 1 aprilie 70 de ani de existenţă.
15:45
O companie din oraşul Haţeg a donat 10.000 de măşti mai multor spitale şi instituţii publice din judeţul Hunedoara.
Mai multe ştiri
©2004—2020 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.