Incendiu provocatintenţionat la o anexă gospodărească. Pompierii brăileni au intervenit la alte treiincendii

Adevarul (Romania), 26 martie 2020 16:15

Două incendii au izbucnit în apropierea şoselei naţionalevechi din Brăila şi pe raza localităţii Lanurile, unde a ars vegetaţie uscatăpe o suprafaţă de aproximativ 350 de metri pătraţi.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Adevarul (Romania)

Acum 10 minute
18:00
Poliţiştii din Ploieşti au fost solicitaţi să intervină de urgenţă după ce un tânăr a căzut de la etajul al doilea al blocului în care locuia. În aparatamentul acestuia, poliţiştii au găsit droguri, dar şi un alt bărbat care avea un comportament ciudat, provocat cel mai probabil de consumul de substanţe interzise.
18:00
Primarul municipiului Blaj, Gheorghe Rotar, afirmă că spitalul municipal este pregătit cu tot ce trebuie pentru tratarea bolnavilor de coronavirus.
18:00
Contractul de finanţare a fost semnat de municipalitate în data de 1 aprilie 2020, iar perioada de implementare este de doi ani, ceea ce înseamnă că la 1 aprilie 2022 investiţia va trebui dată în folosinţă.
18:00
Institutul Aspen România a transmis miercuri o scrisoare deschisă în care transmite, în contextul crizei de coronavirus, că „numai prin revenirea la angajamentele şi principiile esenţiale societatea şi ţara noastră vor ieşi din această criză mai puternice, mai sănătoase şi mai încrezătoare”.
18:00
Şi un cadrumedical de la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului de Urgenţă din Brăilaşi-a înaintat demisia. Ministerul Sănătăţii nu a dat răspuns până acumnenumăratelor solicitări ale unităţii medicale pentru încadrarea de medicirezidenţi.
18:00
Elevii de clasa a XII-a pot recapitula materia la Fizică, din programa pentru Bacalaureat, urmărind lecţiile online de la Teleşcoală.
18:00
O firmă de salubritate care strânge gunoiul de la sute de mii de persoane şi-a trimis în concediu sau şomaj tehnic angajaţii de la linia de sortare a deşeurilor. Şefii firmei au întrebat autorităţile ce se întâmplă cu gunoiul persoanelor izolate la domiciliu din cauza crizei Covid-19, dar nu au primit un răspuns.
18:00
Preşedintele Klaus Iohannis a semnat miercuri un decret pentru retragerea decoraţiei Ordinul „Meritul Sanitar” în grad de Cavaler conferit spitalului Judeţean de Urgenţă „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava ca urmare a modului în care a fost gestionată criza de COVID-10.
18:00
Un adolescent chinez care studiază în Marea Britanie este prima persoană care a adus noul coronavirus înapoi în Wuhan, fostul centru al epidemiei, scrie DailyMail.com. Autorităţile chineze spun că tânărul de 16 ani este primul caz „de import” infectat cu noul coronavirus, după ce săptămâna trecută în Wuhan a fost înregistrat doar un caz de îmbolnăvire în 10 zile.
18:00
Numărul cadrelor medicale infectate cu COVID-19 creşte, după ce opt medici şi 17 asistenţi medicali de la Spitalul Judeţean Botoşani au fost confirmaţi cu coronavirus.
Acum o oră
17:30
Medicul francez Patrick Pelloux susţine că bărbaţii care poartă barbă şi mustaţă riscă să se îmbolnăvească mai uşor de Covid-19.
17:30
Preşedintele Consiliului Judeţean afirmă că bugetul judeţului a ajuns la limită, iar decidenţii trebuie să găsească şi resurse financiare la hotărârile pe care le iau.
17:30
Serviciul Rutier din municipiul Călăaşi reia joi, 2 aprilie, activitatea de examinare pentru cei careu au permisul de conducere suspendat.
17:30
Eleviii de clasa a VIII-a au putut recapitula miercuri, la Teleşcoală tema „Cilindrul drept”, în vederea pregătirii pentru examenele naţionale.
17:30
Lumea fotbalului a fost şocată, la începutul săptămânii, când fostul portar s-a stins la doar 43 de ani în urma unui infarct.
17:30
Gratuitatea poate fi accesată pe www.medic.chat prin codul de discount IZOLARE50 şi este valabilă pentru întrebări adresate de către sau pentru persoane peste 50 de ani.
17:30
Prin programul TeleŞcoală, elevii de clasa a VIII-a pot recapitula părţi din materiile pentru examenele naţionale.
17:30
Pentru abaterileconstatate cu privire la măsurile dispuse prin ordonanţele militare, forţele deordine au aplicat 281 de sancţiuni contravenţionale, în valoarea de 362.500 delei, dintre care 248, în valoare de 300.300 de lei, pentru nerespectareamăsurii privind restricţionarea circulaţiei.
17:30
Informaţia a fost confirmată de Grupul de Comunicare Strategică şi pusă la dispoziţie de Instituţia Prefectului Vrancea.
17:30
Una din marile probleme ale crizei COVID-19 este lipsa dezinfectanţilor de pe piaţă. O multinaţională din Timişoara este pregătită să producă un dezinfectant pe bază de alcool care să fie comercializat în România.
17:30
Liceenii de clasa a XII-a pot recapitula la Matematică o nouă temă din programa pentru Bacalaraureat: „Rădăcini ale polinoamelor cu coeficienţi raţionali. Radăcini ale polinoamelor cu coeficienţi întregi”.
17:30
Israelul modifică o parte din liniile sale de producţie de rachete pentru a fabrica aparate de ventilat mecanic, în încercarea de acoperi deficitul naţional de echipamente medicale folosite în tratarea pacienţilor bolnavi de COVID-19. Airbus va produce viziere pentru spitale, prin imprimare 3D, companii auto fac aparate pentru respiraţie artificală, fime celebre de modă fac, maşti, geluri şi produse dezinfectante.
17:30
Poliţia israeliană şi-a intensficatrondurile în şi deasupra cartierelor de ultraortodocşi, care au devenitincubatoare de coronavirus din cauza faptului că locuitorii lor sfidează regulilede sănătate instituite de autorităţile guvernamentale, transmite AFP.
17:30
Ciprian, un ploieştean în vârstă de 45 de ani, care a stat în carantină, timp de două săptămâni, într-unul dintre centrele din Prahova s-a oferit să devină voluntar chiar în centrul unde şi el a stat izolat timp de două săptămâni.
Acum 2 ore
17:00
Un bărbat aflat în arestul Inspectoratului de Poliţie Constanţa a încercat să se sinucidă. Bărbatul a vrut să-şi pună capăt zilelor spânzurându-se.
17:00
Un medic ginecolog care oferea consultaţii la clinica Sanconfind din comuna Poiana Câmpina a fost confirmat Covid-19 pozitiv. Etajul unde funcţionează secţia de obstetrică-ginecologie şi ATI a fost închis pentru dezinfecţie.
17:00
Ca urmare a unor incidente cu poliţişti care au făcut controale în trafic fără echipamente de protecţie, de miercuri, a fost adoptat un set de reguliprivind modul de efectuare a verificărilor. Au fost luate, de asemenea, măsuripentru echiparea poliţiştilor cu mănuşi, măşti şi viziere. Iată mai jos cele mai importante reguli pe care trebuie să le respecte poliţiştii
16:45
Femeia îl cunoşteadin copilărie pe agresorul sexual al fiicei sale şi ştia încă de atunci căacesta obişnuia să atingă fetele în zonele intime.
16:30
Unavion aparţinând armatei ruse, încărcat cu material medical şi măşti deprotecţie, a decolat miercuri de la o bază de lângă Moscova către StateleUnite, potrivit televiziunii publice Rossiya 24, relatează Reuters.
16:30
Uniunea Europeană nu are instrumentele necesare pentru a răspunde singură unei astfel de crize. Tratatul de la Lisabona a dat putere decizională statelor membre, dar nu le-a responsabilizat pentru comportamentul lor, este opinia fostului negociator al României cu Uniunea Europeană, Vasile Puşcaş.
Mai multe ştiri
©2004—2020 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.