Un medic și o asistentă din Iași, confirmați cu coronavirus

Antena3, 26 martie 2020 21:30

Un medic și o asistentă din Iași au fost confirmați cu coronavirus.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Antena3

Acum 15 minute
20:30
Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat sâmbătă, la emisiunea „Adevăruri Ascunse” de la Antena 3, modul în care se adaptează zodiile la izolarea la domiciliu.
Acum o oră
20:10
Marius Marian Militaru, copilul în vârstă de nouă ani din comuna Urechești (Vrancea) dat dispărut de familie, a fost omorât și aruncat într-o baltă din zona satului Oreavu.
20:10
Italia a trecut, sâmbătă, de un nou prag psihologic: peste 10.000 de persoane au murit din cauza coronavirusului. Doar în ultimele 24 de ore au fost 889 de victime.
20:00
Ordonanţa militară nr. 3 transmite că cetăţenii pot efectua deplasări scurte, lângă domiciliu, pentru desfășurarea de activități fizice individuale, în aer liber, cu excluderea oricărei forme de activitate sportivă colectivă.
20:00
Ordonanţa militară nr. 3 transmite că cetăţenii se pot deplasa pentru asigurarea asistenței pentru persoane în vârstă, vulnerabile sau pentru însoțirea copiilor.
19:50
Radu Tudor transmite că România are nevoie urgentă de 1.000 de paturi ATI. „Opriți-vă din șpăgi și faceți paturi ATI!”, a scris el pe Facebook.
19:50
Românii care au venit din zonele afectate de coronavirus sunt nemulţumiţi de condiţiile din spațiile de carantină, spun că mâncarea este groaznică şi nimeni nu vrea să le cumpere mâncare nici pe bani.
Acum 2 ore
19:40
Accesul în parcurile din Capitală este interzis de sâmbătă, 28 martie. Autoritățile recomandă locuitorilor să nu mai iasă din case decât pentru nevoi urgente.
19:40
Persoanele fără adăpost primesc amenzi pentru că nu au documentele cerute în starea de urgență.
19:30
Prințesa Maria Teresa a Spaniei a murit la vârsta de 86 de ani, după ce a fost testată pozitiv pentru coronavirus, notează Daily Mail. Sunt aproape 5.700 de morți în Spania.
19:20
O companie din Mureș a realizat un ventilator pulmonar 3D care ar putea să salveze pacienții de la terapie intensivă în momentul în care spitalele vor fi asaltate de bolnavi.
19:10
Mai multe categorii de bolnavi cronici nu găsesc medicamentele necesare.
18:50
Bogdan, tânărul interpret mimico-gestual care îi ajută pe românii cu deficiențe să înțeleagă mesajele transmise de autorități în cadrul conferințelor oficiale cu privire la pandemia de coronavirus, a transmis un mesaj pentru cei ce pot să audă.
Acum 4 ore
18:40
Prognoza meteo. Vremea va fi caldã pentru sfârşitul lunii martie.
18:20
18:10
O fetiță româncă de doar două luni a fost confirmată cu coronavirus, în Italia, la Napoli.
18:00
Un român din Germania a cumpărat apă, săpun, dezinfectant, mănuși, ochelari de protecție și hârtie igienică și le-a oferit gratuit șoferilor de TIR din parcările din zona orașului Mannheim.
17:50
Platforma electronică formular.sts.ro pentru completarea online a declarațiilor pe proprie răspundere și a adeverințelor de angajator este activă.
17:50
Numărul de persoane care au murit cu coronavirus în Marea Britanie a ajuns, sâmbătă, la 1.019 persoane.
17:40
Președintele Societății Române de Microbiologie, Alexandru Rafila, se așteaptă ca în România să ajungem la peste o mie de cazuri noi de coronavirus în fiecare zi.
17:30
Evitați zonele aglomerate unde sunteți expuși la contact direct și/sau interacțiune cu un număr mare de persoane, de tipul adunărilor publice, cozi, zone de trafic intens, zone de recreere.
17:10
Un bărbat în vârstă de 74 de ani, din județul Hunedoara, bolnav de cancer, a murit în urmă cu două zile la spitalul din Deva, iar rezultatul testului de coronavirus a ieșit pozitiv abia astăzi.
17:10
Dr. Simin Florescu, director Medical la Spitalul Clinic „Dr. Victor Babeș”, spune că mortalitatea la tineri diagnosticați cu COVID-19 este foarte rară.
17:00
Julie, o adolescentă de 16 ani, a murit din cauza COVID-19 la un spital de pediatrie din Paris.
Acum 6 ore
16:40
O tânără mamă din Medgidia și-a înjunghiat fetița în vârsă de patru ani, cu un cuțit de bucătărie. Potrivit unor surse, fetița a fost înjunghiată de două ori în abdomen.
16:30
Ministrul Finanţelor Florin Cîţu a declarat că măsura de suspendare a ratelor pentru până la nouă luni este o măsură curajoasă şi susţine că Guvernul nu va scuti de plata ratelor.
16:30
Cetăţenii surprinşi în parcuri, începând de sâmbătă, ora 14,00, riscă amenzi cuprinse între 100 şi 5.000 de lei, a anunțat viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu.
16:00
Celebrul actor, Tom Hanks și soţia sa, Rita Wilson, s-au întors în Los Angeles după o carantină de mai bine de două săptămâni petrecută în Australia în urma rezultatului pozitiv la testele pentru coronavirus, informează Reuters. 
16:00
O româncă în vârstă de 47 de ani, stabilită în Italia încă din anul 2002, infectată cu coronavirus, a fost salvată de la moarte de medicii din Torino, Elena numărându-se printre primii pacienți diagnosticați cu COVID-19 în Italia.
15:30
46 de ani este vârsta medie a pacienților diagnosticați cu coronavirus în România. Cel mai mare procent, 57%, îl reprezintă persoanele cu vârste cuprinse între 19 şi 50 de ani, conform ultimei statistici a Grupului de Comunicare Strategică.
Mai multe ştiri
©2004—2020 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.