Cîțu: Oricine poate solicita amânarea ratelor. Cererile, până la încetarea stării de urgență pe teritoriul României

Antena3, 26 martie 2020 21:30

Ministrul Finanţelor, Florin Cîţu, a anunţat, joi seară, după şedinţa de Guvern, aprobarea OUG privind amânarea plăţii ratelor.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Antena3

Acum 5 minute
18:40
Prognoza meteo. Vremea va fi caldã pentru sfârşitul lunii martie.
Acum 30 minute
18:20
Acum o oră
18:10
O fetiță româncă de doar două luni a fost confirmată cu coronavirus, în Italia, la Napoli.
18:00
Un român din Germania a cumpărat apă, săpun, dezinfectant, mănuși, ochelari de protecție și hârtie igienică și le-a oferit gratuit șoferilor de TIR din parcările din zona orașului Mannheim.
17:50
Platforma electronică formular.sts.ro pentru completarea online a declarațiilor pe proprie răspundere și a adeverințelor de angajator este activă.
17:50
Numărul de persoane care au murit cu coronavirus în Marea Britanie a ajuns, sâmbătă, la 1.019 persoane.
Acum 2 ore
17:40
Președintele Societății Române de Microbiologie, Alexandru Rafila, se așteaptă ca în România să ajungem la peste o mie de cazuri noi de coronavirus în fiecare zi.
17:30
Evitați zonele aglomerate unde sunteți expuși la contact direct și/sau interacțiune cu un număr mare de persoane, de tipul adunărilor publice, cozi, zone de trafic intens, zone de recreere.
17:10
Un bărbat în vârstă de 74 de ani, din județul Hunedoara, bolnav de cancer, a murit în urmă cu două zile la spitalul din Deva, iar rezultatul testului de coronavirus a ieșit pozitiv abia astăzi.
17:10
Dr. Simin Florescu, director Medical la Spitalul Clinic „Dr. Victor Babeș”, spune că mortalitatea la tineri diagnosticați cu COVID-19 este foarte rară.
17:00
Julie, o adolescentă de 16 ani, a murit din cauza COVID-19 la un spital de pediatrie din Paris.
Acum 4 ore
16:40
O tânără mamă din Medgidia și-a înjunghiat fetița în vârsă de patru ani, cu un cuțit de bucătărie. Potrivit unor surse, fetița a fost înjunghiată de două ori în abdomen.
16:30
Ministrul Finanţelor Florin Cîţu a declarat că măsura de suspendare a ratelor pentru până la nouă luni este o măsură curajoasă şi susţine că Guvernul nu va scuti de plata ratelor.
16:30
Cetăţenii surprinşi în parcuri, începând de sâmbătă, ora 14,00, riscă amenzi cuprinse între 100 şi 5.000 de lei, a anunțat viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu.
16:00
Celebrul actor, Tom Hanks și soţia sa, Rita Wilson, s-au întors în Los Angeles după o carantină de mai bine de două săptămâni petrecută în Australia în urma rezultatului pozitiv la testele pentru coronavirus, informează Reuters. 
16:00
O româncă în vârstă de 47 de ani, stabilită în Italia încă din anul 2002, infectată cu coronavirus, a fost salvată de la moarte de medicii din Torino, Elena numărându-se printre primii pacienți diagnosticați cu COVID-19 în Italia.
15:30
46 de ani este vârsta medie a pacienților diagnosticați cu coronavirus în România. Cel mai mare procent, 57%, îl reprezintă persoanele cu vârste cuprinse între 19 şi 50 de ani, conform ultimei statistici a Grupului de Comunicare Strategică.
15:10
Un număr de 12 români care au fost repatriați din Italia și carantinați la Sanatoriul Balnear din Techirghiol au fost depistați pozitiv cu noul coronavirus şi transportați la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța.
14:50
O doctoriţă internată la Spitalul Victor Babeș din Timișoara, după ce a fost depistată pozitiv cu coronavirus, cere autorităţilor să aibă grijă de medicii care au rămas şi mărturiseşte că îi este teamă de toată această situaţie.
14:50
Actorul Ștefan Sileanu a murit, astăzi, 28 martie 2020, la vârsta de 80 de ani, după ce a suferit un infarct.
Acum 6 ore
14:30
Moment emoţionant pentru un medic din Arkansas, SUA, care lucrează într-un spital destinat cazurilor grave de coronavirus şi nu şi-a mai văzut copilul de mai multe zile.
14:00
Un bărbat din Botoșani a evadat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, dintr-un hotel unde se afla în carantină. El a folosit un cearceaf pentru a coborî pe geam.
14:00
Cadrele medicale, în special cele care lucrează spitalele de boli infecțioase, vor fi cazate la hoteluri în perioada epidemiei de COVID-19. Astfel, familiile lor vor fi protejate.
13:50
Spania a atins un nou record sumbru în criza de coronavirus. În ultimele 24 de ore, 832 de oameni au murit din cauza COVID-19.
13:40
Imnul României va fi difuzat, astăzi, începând cu ora 17.00, în toată țara, prin megafonele mașinilor de Poliție, în semn de solidaritate cu medicii care luptă în spital cu pandemia de coronavirus și cu românii care respectă regulile și stau acasă.
13:40
Accesul în parcurile din Capitală este interzis de sâmbătă, 28 martie. Autoritățile recomandă locuitorilor să nu mai iasă din case decât pentru nevoi urgente.
13:40
Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, le-a transmis producătorilor, procesatorilor şi comercianţilor să înceteze lupta comercială în acesstă criză de coronavirus şi să stea la masă, să se înţeleagă asupra adaosurilor la preţ.
13:20
Grupul de Comunicare Strategică al Guvernului a prezentat, astăzi, ultimul bilanț oficial al pandemiei de coronavirus în România. Astfel, 1.452 de români sunt infectați, iar 29 și-au pierdut viața din cauza COVID-19.
13:20
Spitalul de campanie ROL 2, secție a Spitalului Militar Central, a fost ridicat de militarii români în numai cinci zile, în incinta Institutului Naţional de Gerontologie şi Geriatrie 'Ana Aslan' de la Otopeni.
13:10
HOROSCOP. Primeste-ti noul mesaj in functie de zodia ta, de la Arhangheli, pentru saptamana 30 MARTIE – 5 APRILIE 2020. Viata traita in calauzire divina este o viata traita cu mai multa claritate.
Mai multe ştiri
©2004—2020 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.