Autoritatea Electorală Permanentă cere amânarea alegerilor locale

Antena3, 26 martie 2020 23:20

Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) a transmis, joi, către președintele Klaus Iohannis, premier și președinții celor două camere ale Parlamentului o propunere pentru modificarea Codului administrativ pentru prelungirea mandatelor actualilor aleși locali.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Antena3

Acum 4 ore
04:10
Horoscop tarot 6 aprilie 2020. Primirea mesajului unei cărți de tarot este o experiență mistică și frumoasă care te poate ajuta să înțelegi mai bine călătoria ta unică prin această lume spirituală, emoțională și fizică.
Acum 6 ore
03:10
Horoscop dragoste 6 aprilie 2020. Luna în opoziție cu Neptun și cu Mercur aflat în zodia Pești, poate fi destul de confuzant, mai ales că există așa de mult haos și dezorientare de câteva luni.
Acum 8 ore
01:10
Horoscop dragoste săptămâna 6-12 aprilie 2020. Marte, planeta acțiunii, impulsivul și energicul, va fi în cuadratură cu Uranus cel rebel în această săptămână, deci ne pregătim pentru focuri de artificii.
5 aprilie 2020
23:50
Premierul Ludovic Orban le spune profesorilor că nu vor intra în şomaj tehnic, dar le-a cerut, însă, o implicare mai mare în privinţa orelor online, astfel încât anul şcolar să nu fie îngheţat.
23:40
Horoscop 6 aprilie 2020. Săptămâna începe cu Luna în Fecioară care ne susține să ne uităm la ce nu merge și să ne ocupăm de reparații. Astăzi sigur este timpul să faci ordine în dulap, în amintiri, în gânduri.
23:20
 Ludovic Orban anunţă că nu toată lumea va fi testată pentru COVID-19, ci doar cele care prezintă suspiciuni (contacte, care au călătorit sau care prezintă simptome).
Acum 12 ore
23:10
Dr. Anatol Burlacioc, medic la Spitalul Județean de Urgență Suceava, infectat cu coronavirus în focarul din spital, a povestit la Sinteza Zilei clipele de groază prin care a trecut din momentul în care a fost confirmat cu COVID-19.
23:00
Un incendiu forestier a izbucnit sâmbătă în zona de excludere din jurul fostei centrale Cernobîl, locul celui mai grav accident nuclear din istorie.
22:30
Doctorul Manuela Șestac, medic primar neurochirug la Spitalul Județean Suceava, a fost infectată cu coronavirus în timp ce își trata pacienții. Medicul a vorbit, în exclusivitate, la Sinteza zilei, despre situația în care se află.
22:20
Horoscop rune 6 aprilie 2020. Etalarea de rune pentru zodii reprezintă un instrument foarte valoros pentru cei ce caută înțelegerea mai profundă a situațiilor, predispoziții sau răspunsuri subtile la o întrebare.
22:00
Un bărbat din comuna Turnu Roșu, județul Sibiu, a fost împușcat și a ajuns de urgență la spital, după ce și-a dat soția afară din casă, iar apoi i-a 'întâmpinat' pe polițiști cu o drujbă.
22:00
Mihai Gâdea a prezentat, duminică, la Sinteza zilei, un experiment inedit făcut de specialiștii japonezi menit să explice cum se transmite COVID-19.
21:30
Europarlamentarul Maria Grapini a transmis o scrisoare ministrului Energiei, Virgil Popescu, prin care i-a cerut răspunsuri cu privire la cele aproximativ 400 de fabrici din România care ar putea produce echipamente de protecție necesare spitalelor.
21:30
Secretarul de stat în Ministerul Sănătății Horațiu Moldovan a declarat, duminică, la Sinteza zilei, că trei medici români au murit în urma infecției cu coronavirus.
21:20
Ministrul afacerilor interne, Ion Marcel Vela, a efectuat o vizită la punctele de trecere a frontierei Nădlac II și Nadlac I, pentru a verifica la fața locului cum se desfășoară tranzitul camioanelor de marfă și al autoturismelor.
20:40
Premierul Ludovic Orban a declarat, duminică, că vârful epidemiei de coronavirus ar putea fi atins în România după Paște, însă acest fapt depinde de mai mulți factori.
20:30
Mirela Voicu a stat de vorbă cu doctorul Radu Țincu, medic specialist anestezie terapie intensivă la Spitalul Floreasca din Capitală.
20:00
Paolo Sartori, chestor de poliție din regiunea Lombardia, a vorbit, în exclusivitate, la Antena 3, despre cum se duce în prezent lupta cu coronavirusul în cea mai afectată regiune din Italia.
19:50
Pompierii din Sibiu au mers la Urgența Spitalului din Sibiu și i-au oferit flori asistentei de la Terapie Intensivă care a fost jignită și alungată de vecini, pentru că îngrijește bolnavi cu noul coornavirus, precum și tuturor asistentelor de la UPU și ATI.
19:30
Zeci de fiole cu sânge au fost aruncate pe marginea unui drum din Dolj. Poliţiştii încearcă acum să afle dacă sângele este uman sau de animale şi cum au ajuns fiolele pe marginea drumului.
19:10
Corespondentul Antena 3 în Londra, Mircea Maer, are simptome de COVID-19. Acesta a explicat în direct ce simptome are.
19:00
Îngrozit că ar putea să se contamineze cu coronavirus de la banii pe care îi incasează, un casier din India și-a adus de acasă două obiecte casnice: un clește de bucătărie și un fier de călcat.
18:40
Decesul cauzat de noul virus nu este decis în urma unei autopsii. Nu se face o autopsie, dar medicii decid că a murit din cauza coronavirusului.
18:30
Un preot de la o biserică din Constanța a fost amendat, astăzi, cu 20.000 de lei, după ce a permis accesul mai multor bătrâni în interiorul bisericii și a ținut o slujbă.
18:30
Actorul Florin Zamfirescu a acordat, duminică, un interviu Mirelei Voicu.
Acum 24 ore
18:10
Alți 3 români au murit din cauza infecției cu coronavirus, bilanțul urcând duminică după-amiază la 151 de morți.
17:50
Anunț important făcut de ministrul Economiei, Virgil Popescu.
17:40
Poliția Română face precizări despre un mesaj viral care circulă în mediul online.
17:30
Disciplină și tehnologie! Acestea sunt cele două elemente care i-au ajutat extrem de mult pe chinezi în lupta cu noul virus.
17:20
O țară europeană aflată pe locul 4 în topul îmbolnăvirilor de COVID-19 reușește să aibă cea mai mică rată a deceselor din cauza acestui virus. Este vorba despre Germania.
Mai multe ştiri
©2004—2020 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.