Mihai Gâdea, mesaj emoționant pentru tatăl său, în direct la Sinteza zilei

Antena3, 27 martie 2020 00:10

Mihai Gâdea a transmis, joi, un mesaj emoționant tatălui său, în direct la Sinteza zilei.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Antena3

Acum 10 minute
19:50
Radu Tudor transmite că România are nevoie urgentă de 1.000 de paturi ATI. „Opriți-vă din șpăgi și faceți paturi ATI!”, a scris el pe Facebook.
19:50
Românii care au venit din zonele afectate de coronavirus sunt nemulţumiţi de condiţiile din spațiile de carantină, spun că mâncarea este groaznică şi nimeni nu vrea să le cumpere mâncare nici pe bani.
Acum 30 minute
19:40
Accesul în parcurile din Capitală este interzis de sâmbătă, 28 martie. Autoritățile recomandă locuitorilor să nu mai iasă din case decât pentru nevoi urgente.
19:40
Persoanele fără adăpost primesc amenzi pentru că nu au documentele cerute în starea de urgență.
19:30
Prințesa Maria Teresa a Spaniei a murit la vârsta de 86 de ani, după ce a fost testată pozitiv pentru coronavirus, notează Daily Mail. Sunt aproape 5.700 de morți în Spania.
Acum o oră
19:20
O companie din Mureș a realizat un ventilator pulmonar 3D care ar putea să salveze pacienții de la terapie intensivă în momentul în care spitalele vor fi asaltate de bolnavi.
19:10
Mai multe categorii de bolnavi cronici nu găsesc medicamentele necesare.
Acum 2 ore
18:50
Bogdan, tânărul interpret mimico-gestual care îi ajută pe românii cu deficiențe să înțeleagă mesajele transmise de autorități în cadrul conferințelor oficiale cu privire la pandemia de coronavirus, a transmis un mesaj pentru cei ce pot să audă.
18:40
Prognoza meteo. Vremea va fi caldã pentru sfârşitul lunii martie.
18:20
18:10
O fetiță româncă de doar două luni a fost confirmată cu coronavirus, în Italia, la Napoli.
18:00
Un român din Germania a cumpărat apă, săpun, dezinfectant, mănuși, ochelari de protecție și hârtie igienică și le-a oferit gratuit șoferilor de TIR din parcările din zona orașului Mannheim.
Acum 4 ore
17:50
Platforma electronică formular.sts.ro pentru completarea online a declarațiilor pe proprie răspundere și a adeverințelor de angajator este activă.
17:50
Numărul de persoane care au murit cu coronavirus în Marea Britanie a ajuns, sâmbătă, la 1.019 persoane.
17:40
Președintele Societății Române de Microbiologie, Alexandru Rafila, se așteaptă ca în România să ajungem la peste o mie de cazuri noi de coronavirus în fiecare zi.
17:30
Evitați zonele aglomerate unde sunteți expuși la contact direct și/sau interacțiune cu un număr mare de persoane, de tipul adunărilor publice, cozi, zone de trafic intens, zone de recreere.
17:10
Un bărbat în vârstă de 74 de ani, din județul Hunedoara, bolnav de cancer, a murit în urmă cu două zile la spitalul din Deva, iar rezultatul testului de coronavirus a ieșit pozitiv abia astăzi.
17:10
Dr. Simin Florescu, director Medical la Spitalul Clinic „Dr. Victor Babeș”, spune că mortalitatea la tineri diagnosticați cu COVID-19 este foarte rară.
17:00
Julie, o adolescentă de 16 ani, a murit din cauza COVID-19 la un spital de pediatrie din Paris.
16:40
O tânără mamă din Medgidia și-a înjunghiat fetița în vârsă de patru ani, cu un cuțit de bucătărie. Potrivit unor surse, fetița a fost înjunghiată de două ori în abdomen.
16:30
Ministrul Finanţelor Florin Cîţu a declarat că măsura de suspendare a ratelor pentru până la nouă luni este o măsură curajoasă şi susţine că Guvernul nu va scuti de plata ratelor.
16:30
Cetăţenii surprinşi în parcuri, începând de sâmbătă, ora 14,00, riscă amenzi cuprinse între 100 şi 5.000 de lei, a anunțat viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu.
16:00
Celebrul actor, Tom Hanks și soţia sa, Rita Wilson, s-au întors în Los Angeles după o carantină de mai bine de două săptămâni petrecută în Australia în urma rezultatului pozitiv la testele pentru coronavirus, informează Reuters. 
16:00
O româncă în vârstă de 47 de ani, stabilită în Italia încă din anul 2002, infectată cu coronavirus, a fost salvată de la moarte de medicii din Torino, Elena numărându-se printre primii pacienți diagnosticați cu COVID-19 în Italia.
Acum 6 ore
15:30
46 de ani este vârsta medie a pacienților diagnosticați cu coronavirus în România. Cel mai mare procent, 57%, îl reprezintă persoanele cu vârste cuprinse între 19 şi 50 de ani, conform ultimei statistici a Grupului de Comunicare Strategică.
15:10
Un număr de 12 români care au fost repatriați din Italia și carantinați la Sanatoriul Balnear din Techirghiol au fost depistați pozitiv cu noul coronavirus şi transportați la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța.
14:50
O doctoriţă internată la Spitalul Victor Babeș din Timișoara, după ce a fost depistată pozitiv cu coronavirus, cere autorităţilor să aibă grijă de medicii care au rămas şi mărturiseşte că îi este teamă de toată această situaţie.
14:50
Actorul Ștefan Sileanu a murit, astăzi, 28 martie 2020, la vârsta de 80 de ani, după ce a suferit un infarct.
14:30
Moment emoţionant pentru un medic din Arkansas, SUA, care lucrează într-un spital destinat cazurilor grave de coronavirus şi nu şi-a mai văzut copilul de mai multe zile.
14:00
Un bărbat din Botoșani a evadat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, dintr-un hotel unde se afla în carantină. El a folosit un cearceaf pentru a coborî pe geam.
Mai multe ştiri
©2004—2020 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.