10.000 de dolari, strânși pentru SMURD în cadrul unui maraton de gaming

StirileProtv.ro, 27 martie 2020 08:00

Iubitorii de jocuri online din întreaga țară s-au întâlnit pe cele mai mari platforme online pentru a socializa cu cei mai cunoscuți youtuberi de gaming români.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de StirileProtv.ro

Acum 30 minute
21:00
In Panama a fost luata una dintre cele mai ciudate masuri in lupta cu noul coronavirus
21:00
Cercetări realizate pe primul grup de persoane infectate cu coronavirus în Germania au permis stabilirea momentului în care externarea pacienţilor bolnavi de COVID-19 nu mai presupune un risc pentru populaţie.
21:00
Dovezile de până acum sugerează că tinerii sunt mai puțin vulnerabili la efectele coronavirusului, dar cu toate acestea pot fi infectați, transmite BBC.
20:50
Statele aflate în carantină ar trebui să facă ce au făcut autoritățile din Singapore pentru a reduce răspândirea noului coronavirus, spune un expert în boli infecțioase al OMS, potrivit CNBC.
Acum o oră
20:20
Să nu uităm în această perioadă, când ieșim din locuință, să purtăm măști. Cele mai recente studii spun că măştile chirurgicale pot fi refolosite după igienizare.
20:20
În condițiile în care atât de multe cadre medicale de la noi din țară și din toată lumea au luat coronavirus de la pacienții pe care îi îngrijesc, este cu atât mai relevant modelul oferit de un spital cu dotări de ultimă generație din Napoli.
20:20
În această perioadă grea, este mai important că oricând să rămânem pozitivi, să nu ne lăsăm cuprinși de panică și gânduri negre.
Acum 2 ore
20:10
În timpul epidemiei de coronavirus, statul încearcă să digitalizeze relaţia cu cetăţenii. Ce-i drept, deocamdată nu a reuşit în foarte multe cazuri să-i ţină departe de ghişee.
20:10
Un medic român din Verona explică ce trebuie să facă România ca să nu ajungă în situația Italiei și atrage atenția că sistemul medical de la noi nu va face față în cazul în care situația se va înrăutăți dramatic.
20:10
Până la 80% dintre cei infectați cu virusul COVID 19 nu au deloc simptome sau au unele foarte ușoare. Asta înseamnă că pot transmite virusul mai departe, fără să știe.
20:10
Numărul contractelor individuale de muncă suspendate a ajuns la 1 aprilie la 795.291, iar cel al contractelor încetate la 155.675, a anunţat, miercuri, Ministerul Muncii şi Protecţiei Sociale (MMPS).
20:00
Amenzile pentru cei care ies din casă fără motiv se măresc considerabil. Dacă acum pornesc de la 100 și ajung la 5.000 de lei, de joi noapte sumele vor fi cuprinse între 2.000 și 20.000 de lei.
19:50
Din păcate apar și primele decese care au legătură directă cu românii întorși în primul val din țările grav afectate de îmbolnăviri. Fără simptome și fără să știe că sunt contagioși, și-au îmbolnăvit părinții ori bunicii.
19:50
Autoritățile plănuiesc ca de săptămâna viitoare să-i cazeze în hoteluri pe pacienții cu coronavirus care au forme ușoare ale bolii.
19:40
Pierderea simţului mirosului, dar şi a gustului, ar fi un mod eficient prin care o persoană poate suspecta că are COVID-19, conform unei analize a datelor colectate prin intermediul unei aplicaţii axată pe simptome, relatează Reuters.
19:30
30 de morți, 644 infectați, aproape 200 de medici în carantină sau în izolare. Așa arată situația în cifre, la Suceava, primul oraș în carantină din țară.
Acum 4 ore
18:30
Suedia nu a închis școlile, localurile publice și alte afaceri mici, ci a impus distanțarea socială, care oricum este o regulă a țării.
18:20
O circulară a Ministerului de Interne din Italia care relaxează restricțiile impuse cetățenilor a provocat reacții dure din partea guvernatorilor regiunilor puternic afectate de Covid-19, potrivit La Repubblica.
18:10
Spitalul militar mobil din Constanța este pregătit să primească pacienți, în cazul în care unitățile medicale vor fi supraaglomerate. Şase corturi au fost amplasate pe un stadion, aflat în vecinătatea Spitalului CFR.
17:50
Avem și astăzi infectări cu COVID-19 în rândul cadrelor medicale din prima linie. București, Timiș sau Brașov se adaugă pe harta punctelor critice. În țară sunt aproape 170 de unități spitalicești alocate celor care se îmbolnăvesc.
17:50
O familie cu trei copii din județul Bacău și-a văzut casa mistuită de flăcări, noaptea trecută.
17:50
14 județe au stat sub cod calben de vreme rea până în această dimineață.
17:50
Miercuri este prima zi în care companiile românești afectate de măsurile luate de autorități au putut depune cereri pentru acordarea şomajului tehnic.
17:50
Zece medici de la spitalul municipal din Câmpina și-au depus demisiile. Trei dintre ei chiar de la Terapie Intensivă, acolo unde este atât de mare nevoie de personal cu experiență, în această perioadă.
17:40
Președintele Klaus Iohannis a semnat miercuri, 1 aprilie, decretul privind retragerea decorației conferite Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava.
17:30
Un polițist indian din districtul Kurnool, pe numele său Maruti Sankar a fost văzut călare pe un cal alb care fusese pictat cu imaginea coronavirusului în culoarea roz, transmite Asian News International.
17:30
Pandemia de coronavirus a început să diminueze fluxul de date care sunt necesare pentru realizarea unor prognoze meteorologice şi modele climatologice fiabile, a avertizat miercuri Organizaţia Meteorologică Mondială, citată de DPA.
17:20
Institutul Național de Sănătate Publică a prezentat, miercuri, o analiză rapidă a cazurilor confirmate de infecție cu coronavirus Covid 19 în România, în perioada 26 februarie – 29 martie 2020.
Acum 6 ore
17:00
Un tanar din Argeș s-a plâns la 112,că ar fi fost agresat de un polițist. L-a deranjat că agentul - care nu purta mască - i-ar fi cerut să deschidă geamul și ar fi băgat prea mult mâna în interior.
17:00
Cătălin Moroșanu a fost impresionat de povestea lui Sergiu, tânărul din Iași care a fost nevoit să meargă 40 de km călare până la maternitate, după ce soția lui a născut.
Mai multe ştiri
©2004—2020 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.