Speak și Ștefania, noi declarații după Asia Express: "În trei ani de relaţie, n-am stat o săptămână unul fără celălalt" Cum s-a schimbat viața lor după show 

Antena1, 23 mai 2020 13:40

Speak și Ștefania s-au bucurat de succes la ”Asia Express”, iar emisiunea de la Antena 1 le-a schimbat, fără doar și poate viața, întrucât la finalul filmărilor, cei doi s-au întors logodiți.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Antena1

Acum 10 minute
16:10
În casa "Mireasa" se petrec foarte multe momente amuzante între concurenți. Lică și Petronela au chef de joacă, și nu orice fel de joacă, ci una de-a cățăratul pe garduri.
Acum 30 minute
16:00
Cinci bărbaţi sunt acuzaţi că, timp de un an, au sechestrat mai multe persoane pe care le obligau să muncească pentru ei până la epuizare. Victmele erau uneori răpite din gări şi ţinute în condiţii improprii, în încăperi încuiate cu lacăt. Pentru a fi determinate să muncească, victimele erau suspuse abuzului fizic şi psihic, li s-au confiscat actele şi telefoanele mobile, nefiindu-le permisă interacţiunea cu alte persoane.
15:50
În urmă cu puţin timp, campioana şi-a reluat antrenamentele, iar iubitul ei o susţine necondiţionat și se pare ca nu se poate abține să stea departe de Simona nici măcar atunci âns sportiva se antrenează.
Acum o oră
15:30
Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a spus, joi, că ia în calcul ca persoanele infectate cu noul coronavirus (COVID-19) care sunt asimptomatice să stea acasă, cu o condiție.
15:30
Ionuț se relaxează cu o baie bună și multă spumă. Momentele sunt extrem de amuzante pentru ceilalți concurenți.
Acum 2 ore
15:20
Un nou focar de coronavirus a fost depistat în Botoșani. Medicii sunt în alertă, asta pentru că toți pacienții infectați sunt asimptomatici. În ultimele 24 de ore, numărul de noi cazuri de Covid-19 a crescut alarmant în România.
15:20
Narcisa și Costi au jucat forbal împreună și păreau ca se înțeleg de minune. Cei doi concurenți sunt din ce în ce mai apropiați unul cu celălalt.
15:10
Iubita lui Alexandru Bălan, vloggerul care a instigat la violul minorelor, explicând c ele-ar face el, apare goală pe internet. Poza nu a fost postată de către ea, ci un martor a făcut-o publică în mediul online.
15:00
Vor exista 11 noi salarii minime în România, diferențiate în funcție de studii și postul ocupat, în loc de cele trei salarii minime din prezent, potrivit unei legi ce a fost adoptată, miercuri, de Parlament.
15:00
Corina Bud, una dintre cele mai excentrice artiste de la noi, șochează din nou. Cântăreața pozează în ipostaze extrem de provocatoare. De aceasta dată, Corina și-a scos posteriorul la înaintare.
14:40
Controversa legată de măsurarea temperaturii la intrarea în spații publice închise continuă. Un deputat afirmă public faptul că prin intermediul termoscanării s-ar colecta date personale.
14:30
Dublarea alocațiilor copiilor din România tinde să alinieze țara la alte state, în care acestea reprezintă o valoare mai considerabilă din salariul minim brut. 
Acum 4 ore
14:20
14:20
Ne-am mai relaxat cu toții, așa că a început să crească și interesul pentru un nou loc de muncă sau cel puțin pentru evaluarea ofertelor angajaților. Sunt sute de mii de oameni în țară doritori să se angajeze.
14:20
Ozana Barabancea a trecut prin transformări șocante, dar bune! Frumoasa artistă, îndrăgită de atâția oameni, a ales să se opereze pentru micșorarea stomacului, iar acum arată uluitor!
14:00
Campionatele Europene de gimnastică masculină şi cele de gimnastică feminină, care ar fi trebuit să aibă loc lunile trecute, dar au fost amânate din cauza pandemiei de coronavirus, au fost programate să se desfăşoate în decembrie, la Baku. Cele două competiţii vor fi precedate de Europenele de gimnastică ritmică, programate în perioada 26-29 noiembrie, la Kiev.
14:00
Un fenomen spectaculos va fi vizibil pe cer. „Luna-căpșună” va putea fi admirată cu ochiul liber, într-un loc al planetei, sâmbătă, când va avea loc o eclipsă.
14:00
Facebook ia măsuri drastice! Anunțul a fost făcut chiar de Mark Zuckerberg.
13:50
Se scoate izolarea de 14 zile doar pentru românii care se întorc din anumite țări din Europa, este declarația făcută de Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru. Acesta susține că ia în calcul eliminarea autoizolării la revenirea în România din țări cu rată mică de cazuri noi.
13:50
După ce, miercuri, soții Stegaru au lansat împreuna melodia "Câinii latră, vulpea merge", piesa se pare ca se bucură deja de succes, iar în mai puțin de 24 de ore de la lansare ocupă locul 12 în top youtube România. Cu această ocazia, Veronica Stegaru a transmis un mesaj fanilor ei.
13:40
Guvernatorul din Tokyo, Yuriko Koike, a declarat, joi, că este posibil să fie necesară organizarea unor Jocuri Olimpice “simplificate” anul viitor, din cauza impactului pandemiei de coronavirus, şi că organizatorii discută deja posibile schimbări, relatează Reuters.
13:40
Banca Naţională a României (BNR) a anunţat, joi, un curs de referinţă de 4,8387 lei pentru un euro, în scădere cu 0,02% faţă de nivelul de 4,8398 lei pentru un euro atins miercuri. Dolarul a crescut cu 0,21%, la 4,3203 lei pe unitate.
13:40
Procurorii DIICOT şi poliţiştii au făcut 32 de percheziţii în judeţele Caraş-Severin, Timiş şi Arad, pentru destructurarea a două grupări care se ocupau cu contrabanda cu ţigări.
13:40
Românii se vor bucura de o mini-vacanță pe 7 și 8 iunie când sunt Rusaliile, în zilele de duminică și luni. Însă, nu toți salariații se vor bucra de acest privilegiu!
13:30
Un angajat al Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR) a fost diagnosticat pozitiv pentru Covid-19 şi se află sub supraveghere medicală, a anunţat joi ministrul de resort, Adrian Oros, în cadrul unei conferinţe de presă, care a precizat că s-a efectuat o dezinfecţie generală a sediului MADR pentru a preveni apariţia altor cazuri.
13:30
Familia, în spital, copila, la orfelinat! Drama unei fetițe din Gorj, rămasă singură, după ce rudele ei au fost infectate cu noul coronavirus. Ce soluție au propus autoritățile?
13:30
Un nou simptom al coronavirusului pare să fie pierderea vederii. I s-a întâmplat unei paciente cu COVID-19 din Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord, după ce a fost conectată la un aparat de ventilație mecanică.
13:20
Cât timp suntem apropiaţi, în spaţii închise, ne putem infecta cu coronavirus, avertizează Nelu Tătaru. Ministrul Sănătății spune că, în prezent, principalul fel de transmitere este cel aerogen și încă se menţine în România.
13:20
Pentru că vremea se încălzeşte rapid şi zilele devin tot mai lungi, gândul oricărui gospodar sau grădinar se îndreaptă către întreţinerea spaţiului din jurul casei, a livezii, a grădinii de flori sau de legume. Aceasta poate fi o muncă susţinută şi chiar istovitoare, dacă nu dispui de utilajele necesare.
13:10
Credea că avea o căsnicie fericită. Când și-a dat seama că „soțul perfect” era, de fapt, „escrocul perfect”, a fost convinsă că viața ei a luat sfârșit. 
Mai multe ştiri
©2004—2020 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.