Ce se întâmplă cu elevii,dacă în dimineața examenelor, au temperatura de 37,4 grade? Soluția găsită de autorități 

Antena1, 23 mai 2020 15:10

Decizia autorităților de a permite accesul în școală doar elevilor care au temperatura mai mică de 37, 3 temperatură a stârnit un val de discuții. Totuși, ei ar putea să nu rateze examenele, deoarece s-ar putea găsi alte soluții. 

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Antena1

Acum 30 minute
17:40
Denisa Răducu produce bani pentru alţii, chiar şi după moarte. Au apărut imagini nedifuzate pâna acum cu artista.
17:40
O alunecare de teren puternică a fost filmată, în Norvegia. În imagini se vede cum o bucată dintr-un sat a fost înghițită de mare, opt case ajungând distruse.
Acum o oră
17:20
Cei mai mulți dintre profesori nu au fost pregătiți pentru gestionarea acestei crize și nu au avut resursele necesare pentru adaptare la cursurile online. Fie le-a lipsit trainingul cu privire la folosirea platformelor, de adaptare a conținutului pentru mediul online, fie simple competențe digitale.
17:10
Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, a pregătit, la cererea matinalilor, cea mai delicioasă ciorbă din ciuperci pleurotus, renumita ciorbă falsă de burtă.
17:10
Alexandra a aflat lucruri din trecutul lui Nuțu. Concurenta nu știe dacă e bine să se implice într-o relație cu el sau nu.
17:10
Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a făcut o declarație, după ce, de la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 238 noi cazuri de coronavirus, în România.
Acum 2 ore
16:50
Italianul criminal care a ucis-o pe românca Mihaela Aposstolides, împușcând-o, pe 22 mai, în parcarea unui supermarket din Italia, a dezvăluit care au fost ultimele ei cuvinte.
16:40
Armando și Andra au încălcat regulamentul competiției. Pedeapsa este pe măsură, iar tânărul trebuie să părăsească pentru o perioadă de timp competiția.
16:30
Femeia cu cele mai lungi unghii din lume, Lee Redmond, a suferit un accident teribil, ce i-a furat unul dintre cele două locuri pe care le deținea în Cartea Recordurilor.
16:10
În casa "Mireasa" se petrec foarte multe momente amuzante între concurenți. Lică și Petronela au chef de joacă, și nu orice fel de joacă, ci una de-a cățăratul pe garduri.
Acum 4 ore
16:00
Cinci bărbaţi sunt acuzaţi că, timp de un an, au sechestrat mai multe persoane pe care le obligau să muncească pentru ei până la epuizare. Victmele erau uneori răpite din gări şi ţinute în condiţii improprii, în încăperi încuiate cu lacăt. Pentru a fi determinate să muncească, victimele erau suspuse abuzului fizic şi psihic, li s-au confiscat actele şi telefoanele mobile, nefiindu-le permisă interacţiunea cu alte persoane.
15:50
În urmă cu puţin timp, campioana şi-a reluat antrenamentele, iar iubitul ei o susţine necondiţionat și se pare ca nu se poate abține să stea departe de Simona nici măcar atunci âns sportiva se antrenează.
15:30
Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a spus, joi, că ia în calcul ca persoanele infectate cu noul coronavirus (COVID-19) care sunt asimptomatice să stea acasă, cu o condiție.
15:30
Ionuț se relaxează cu o baie bună și multă spumă. Momentele sunt extrem de amuzante pentru ceilalți concurenți.
15:20
Un nou focar de coronavirus a fost depistat în Botoșani. Medicii sunt în alertă, asta pentru că toți pacienții infectați sunt asimptomatici. În ultimele 24 de ore, numărul de noi cazuri de Covid-19 a crescut alarmant în România.
15:20
Narcisa și Costi au jucat forbal împreună și păreau ca se înțeleg de minune. Cei doi concurenți sunt din ce în ce mai apropiați unul cu celălalt.
15:10
Iubita lui Alexandru Bălan, vloggerul care a instigat la violul minorelor, explicând c ele-ar face el, apare goală pe internet. Poza nu a fost postată de către ea, ci un martor a făcut-o publică în mediul online.
15:00
Vor exista 11 noi salarii minime în România, diferențiate în funcție de studii și postul ocupat, în loc de cele trei salarii minime din prezent, potrivit unei legi ce a fost adoptată, miercuri, de Parlament.
15:00
Corina Bud, una dintre cele mai excentrice artiste de la noi, șochează din nou. Cântăreața pozează în ipostaze extrem de provocatoare. De aceasta dată, Corina și-a scos posteriorul la înaintare.
14:40
Controversa legată de măsurarea temperaturii la intrarea în spații publice închise continuă. Un deputat afirmă public faptul că prin intermediul termoscanării s-ar colecta date personale.
14:30
Dublarea alocațiilor copiilor din România tinde să alinieze țara la alte state, în care acestea reprezintă o valoare mai considerabilă din salariul minim brut. 
14:20
14:20
Ne-am mai relaxat cu toții, așa că a început să crească și interesul pentru un nou loc de muncă sau cel puțin pentru evaluarea ofertelor angajaților. Sunt sute de mii de oameni în țară doritori să se angajeze.
14:20
Ozana Barabancea a trecut prin transformări șocante, dar bune! Frumoasa artistă, îndrăgită de atâția oameni, a ales să se opereze pentru micșorarea stomacului, iar acum arată uluitor!
Acum 6 ore
14:00
Campionatele Europene de gimnastică masculină şi cele de gimnastică feminină, care ar fi trebuit să aibă loc lunile trecute, dar au fost amânate din cauza pandemiei de coronavirus, au fost programate să se desfăşoate în decembrie, la Baku. Cele două competiţii vor fi precedate de Europenele de gimnastică ritmică, programate în perioada 26-29 noiembrie, la Kiev.
14:00
Un fenomen spectaculos va fi vizibil pe cer. „Luna-căpșună” va putea fi admirată cu ochiul liber, într-un loc al planetei, sâmbătă, când va avea loc o eclipsă.
14:00
Facebook ia măsuri drastice! Anunțul a fost făcut chiar de Mark Zuckerberg.
13:50
Se scoate izolarea de 14 zile doar pentru românii care se întorc din anumite țări din Europa, este declarația făcută de Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru. Acesta susține că ia în calcul eliminarea autoizolării la revenirea în România din țări cu rată mică de cazuri noi.
13:50
După ce, miercuri, soții Stegaru au lansat împreuna melodia "Câinii latră, vulpea merge", piesa se pare ca se bucură deja de succes, iar în mai puțin de 24 de ore de la lansare ocupă locul 12 în top youtube România. Cu această ocazia, Veronica Stegaru a transmis un mesaj fanilor ei.
13:40
Guvernatorul din Tokyo, Yuriko Koike, a declarat, joi, că este posibil să fie necesară organizarea unor Jocuri Olimpice “simplificate” anul viitor, din cauza impactului pandemiei de coronavirus, şi că organizatorii discută deja posibile schimbări, relatează Reuters.
Mai multe ştiri
©2004—2020 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.