Bodo, solistul trupei Proconsul, a suferit un infarct. Cum se simte acum artistul

Adevarul (Romania), 5 iunie 2020 19:00

Bodo a dezvăluit la o emisiune tv că a suferit un infarct miocardic, în urma căruia a fost operat de urgenţă. Solistul de la Proconsul s-a ales cu trei stenturi la inimă.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Adevarul (Romania)

Acum 30 minute
14:00
Au fost afişate rezulatele la sesiune specială a Capacităţii. În baza codului primit la examene, absolvenţii de clasa a VIII-a care au susţinut Evaluarea Naţională în sesiune specială îşi pot accesa rezultatele. Contestaţiile pot fi depuse joi, între orele 14.00 şi 20.00.
14:00
Ridicat la jumătatea secolului al XIX-lea, castelul a aparţinut familiei grofului Bay Ferencz,  responsabil pentru masacrul horthyst din 9 septebrie 1940.
14:00
Impactul pandemiei COVID-19 şi al măsurilor restrictive impuse s-a resimţit şi în comportamentul financiar al europenilor în ceea ce priveşte gestionarea cheltuielilor şi obiceiurile de economisire, potrivit celui mai recent studiu internaţional ING, desfăşurat în luna mai 2020. La nivel european, 44% dintre respondenţi susţin că au cheltuit mai puţin, iar 30% că au economisit mai mult pe durata regimului de izolare.
14:00
Liga I s-a reluat, de la jumătatea lunii iunie, cu două partide amânate, după ce magazinerul clubului Dinamo şi medicul celor de la Botoşani au fost diagnosticaţi cu COVID-19. Povestea se repetă acum, înaintea reluării ligii secunde.
14:00
Premier Restaurants România, operatorul lanţului de restaurante McDonald’s, derulează o campanie de recrutare la nivel naţional în care oferă peste 700 de locuri de muncă în toate cele 26 de oraşe în care este prezent, printre care Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Piatra Neamţ, Piteşti, Focşani, Satu Mare, Oradea sau Deva.
14:00
A început testarea naţională COVID-19, în urma căreia specialiştii vor şti câţi români au trecut prin infecţieÎn cadrul testării naţionale pentru coronavirus au fost recoltate deja probe în Ialomiţa şi Bucureşti, a anunţat TVR. În judeţul Ialomiţa au fost anunţate joi, 2 iulie, 436 de cazuri de infecţie COVID-19.
14:00
Cele două companii au încheiat un parteneriat prin care utilizatorii Uber vor avea şi opţiunea de a închiria trotinetele electrice Lime din aplicaţie.
14:00
Un bărbat de 31 de ani, din Iaşi, a avut parte de o moartecumplită. Acesta a dat drumul la aerul din perna suspensiei pneumatice şi a afost prins sub autocar, decedând pe loc.
14:00
Scriitorul american de 56 de ani, faimos graţie succesului cărţilor sale, se află acum în atenţia publicului pentru cu totul alte motive decât ceea ce scrie. Fosta soţie, Blythe Brown, de care a divorţat anul trecut, de profesie istoric de artă, caută acum răzbunare, acuzându-l că a dus o viaţă plină de... mistere.
14:00
Candidatul Alianţei USR-PLUS pentru Primăria Sector 5, Alexandru Dimitriu, îl acuză pe actualul primar de sector, Daniel Florea, de abuz în serviciu după ce panourile sale publicitare, în care îşi prezenta candidatura, au fost îndepărtate.
14:00
Richmond, fosta capitală a Statelor Confederateale Americii, reprezentând sudul sclavagist în timpul Războiului de Secesiune,a început de miercuri să demonteze monumentele ridicate în memoria armateiconfederate, relatează AFP.
14:00
După aproape 20 de ani, Clemens Tönnies renunţă la funcţia de preşedinte al Consiliului de Supraveghere al Schalke 04. Iată un om care a vrut să fie tehnician, dar a ajuns cel mai mare producător de carne din Europa.
14:00
O tânără în vârstă de 19 ani, din Vâlcea, a încercat joi, 2 iulie, să se arunce de pe o clădire din zona Gării Sibiu. Fata nu este la prima tentativă de sinucidere. Doar anul acesta a încercat de trei ori să-şi ia zilele.
14:00
Administraţia locală a oraşului funcţionează la acest moment în stare de avarie. Atribuţiile de conducere au fost preluate de secretarul Consiliului Local, iar instituţia este temporar închisă până la dezinfectarea completă a birourilor.
14:00
Un dascăl stârneşte controverse cu o explicaţie inedită pentru dezastrul de la Bacalaureat. Îşi acuză colegii spunând că aceştia se ghidează după principiul: „Ce rost are să-ţi baţi capul cu elevii, oricum sunt proşti”.
Acum o oră
13:30
Poliţiştii  cer ajutorul populaţiei pentru găsirea unei tinere de 34 de ani, care a plecat de la locuinţa sa din Cluj-Napoca de aproape 15 zile şi nu s-a mai întors. Sora dispărutei susţine că aceasta ar fi fost „capturată de o sectă”.
13:30
Un număr de 15 persoane, între care trei poliţişti, au fost trimise în judecată pentru comiterea mai multor infracţiuni, între care trafic de doguri, act sexual cu un minor şi trafic de influenţă. Liderul grupării este acuzat că a amenajat un club clandestin în Bacău unde, timp de patru ani, s-au derulat petreceri care implicau consum de ketamină şi sex cu minore.
13:30
Legea privind asigurarea obligatorie de răspundere civilă auto ar putea suferi în curând o serie de modificări prin care poliţele se vor putea scumpi fără o supraveghere a autorităţilor, iar persoanele nevinovate, dar păgubite în accidente, vor fi obligate să achite o parte a facturii de reparaţie a autovehiculului.
13:30
10 cadre medicale din spital au contractat noul coronavirus.Direcţia de Sănătate Publică a demarat o anchetă epidemiologică şi a recomandatefectuarea dezinfecţiei terminale, cu o soluţie care distruge virusul.
13:30
Bilanţul total al persoanelor confirmate în România cu noul coronavirus a ajuns, joi, la 27.746 de cazuri, după ce în ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 450 de noi îmbolnăviri. În acelaşi timp sunt înregistrate 1.687 de decese, iar 19.363 persoane s-au vindecat. Numărul pacienţilor internaţi la terapie intensivă a ajuns la 237.
Acum 2 ore
13:00
Retailerul Penny Market a anunţat că şi-a schimbat denumirea modată cu schimbarea identităţii vizuale, schimbându-şi şi conceptul de comunicare. „Economisim bani, nu dragoste!”, este noul slogan al lanţului de magazine.
13:00
Consumatorii trebuie să fie atenţi de unde cumpără produsele alimentare în perioadele caniculare şi să evite locurile neautorizate în care nu sunt asigurate condiţiile optime de depozitare şi comercializare pentru a nu risca să le fie afectată sănătatea, a transmis, joi, pe pagina sa de socializare, directorul general al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, Paul Anghel.
13:00
Asigurătorii contrazic transportatorii: Poliţele RCA au acoperit, acoperă şi vor acoperi în continuare 100% pagubele rezultate în accidentele auto, susţine Uniunea Societăţilor de Asigurare-Reasigurare din România.
12:30
Toţi cei circa 200 de pasageri ai unui avion care a decolat din Cluj-Napoca au fost testaţi când au ajuns în aeroportul din Creta, operaţiune care a durat peste trei ore. Ministerul Turismului din Grecia a precizat că testele vor fi făcute aleatoriu. În plus, personalul de la hotel le-a spus românilor că turiştii veniţi din Norvegia şi Danemarca nu au fost testaţi.
12:30
Meteorologii au emis o avertizare cod galben de caniculă, valabilă joi şi vineri, în în Oltenia, Muntenia, vestul Dobrogei şi în parte a Moldovei. Temperaturile vor ajunge şi la 37 de grade Celsius. Pentru restul ţării, a fost emis cod galben sau cod portocaliu de instabilitate atmosferică, până sâmbătă dimineaţă.
12:30
Potrivit unui sondaj Inscop realizat în Bucureşti în perioada 20-26 iunie la comanda PNL, candidatul dreptei pentru Capitală Nicuşor Dan are un scor de 54,5% din voturile bucureştenilor, în timp ce Gabriela Firea are 45,6%.
12:30
Şedinţa Parlamentului planificată pentru astăzi, 2 iulie, nu a avut loc. La şedinţă s-au prezentat doar 49 de deputaţi din 101, transmite IPN.
12:30
Rusiaa adoptat o reformă constituţională care-i permite lui Vladimir Putin să rămânăla Kremlin până în 2036, un referendum catalogat drept o „enormă minciună” deopoziţie, care îl consideră o manevră în vederea perpeturăii acaparării ţării decătre liderul de le Kremlin, relatează AFP.
12:30
Conform specialiştilor, plantele din grădini, viţa de vie şi cerealele sunt atacate de boli şi dăunători a căror dezvoltare este amplificată de umiditatea crescută şi de canicula  din ultima perioadă. Producţiile ar putea fi grav afectate.
12:30
Reprezentanţii Farmec afirmă că prelungirea autorizaţiilor pentru a putea vinde pe piaţă dezinfectanţi a venit destul de târziu, la mijlocul lunii mai, astfel că până la acel moment în România au fost importate sute de tone de dezinfectanţi din Franţa, din Polonia.
Mai multe ştiri
©2004—2020 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.