Bădulescu, o nouă reacţie după îmbrâncelile cu Nicuşor Dan: Nu trebuie să se creadă liderul oamenilor de pe stradă

Adevarul (Romania), 5 iunie 2020 20:45

Viceprimarul Capitalei Aurelian Bădulescu, mâna dreaptă a Gabrielei Firea, a venit cu o nouă reacţie după ce vineri dimineaţă a bruiat grobian conferinţa de presă a lui Nicuşor Dan. „E o decizie personală”, a explicat Bădulescu, care a adăugat că motivul pentru reacţia sa a fost că „nu trebuie să se creadă liderul oamenilor de pe stradă”.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Adevarul (Romania)

Acum 30 minute
16:30
Un bărbat de 48 de ani, din Dâmboviţa, a fost nevoit să dea explicaţii Poliţiei după ce a lovit cu maşina o fetiţă de 4 ani. Micuţa este nimeni alta decât fina sa. Din fericire, fata a a fost lovită uşor în zona gleznei, dar a ajuns la spital pentru investigaţii.
16:30
Numărul îmbolnăvirilor cu infecţia COVID-19 creşte alarmant în judeţul Ialomiţa. Primăria comunei Sfântu Gheorghe, din judeţul Ialomiţa, a intrat în carantină, după ce un angajat a fost depistat pozitiv la testul COVID-19.
16:30
Elevii din Alba Iulia care au obţinut media 10 la examenul de Evaluare Naţională 2020 au fost premiaţi de Primăria Alba Iulia.
16:30
1 din 6 pacienţi internaţionali care s-au internat anul trecut în spitale private din Viena este român, arată datele unui studiu realizat de PremiQaMed.
16:30
Declaraţiile de avere şi cele de interese vot fi depuse în format electronic, legea fiind promulgată de preşedintele României, Klaus Iohannis, anunţă Administraţia Prezidenţială.
16:30
Adrian Tudor, viceprimarul municipiului Târgu Jiu, şi-a prezentat astăzi demisia din cadrul PSD, unde ocupa funcţia de preşedinte executiv al organizaţiei municipale Târgu Jiu.
16:30
Omul de afaceri Marius Cătălin Botezatu şi societatea Teoclinik SRL Vaslui au fost trimişi în judecată de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Crimă Organizată şi Terorism (DIICOT).
16:30
Preşedintele Serbiei Alexandar Vucic a declarat azi-noapte stare de urgenţă la Belgrad şi reluarea unor restricţii după o creştere a numărului de noi cazuri în capitală, relatează Rador.
16:30
Viceliderul deputaţilor USR Cristina Prună a acuzat aleşi de la restul partidelor că au semnat o iniţiativă legislativă depusă la Camera Deputaţilor prin care Clubul Parlamentarilor Români „Ion Raţiu” va primi 4857 metri pătraţi, în Capitală dat gratuit în folosinţă.
16:30
Olivia-Sorina Lădar, tânăra de 34 de ani care a dispărut din 15 iunie, a luat legătura cu familia, dar a refuzat să se întoarcă acasă. Cu toate acesta, poliţiştii încearcă să stabilească unde se află aceasta „prin cooperare”.
Acum o oră
16:00
Două celebre mezeluri româneşti au fost incluse în primele zece cele mai apreciate salamuri din lume, de către un site cu specific culinar. Este vorba despre Salamul de Sibiu şi Babicul de Buzău, produse tradiţionale protejate în Uniunea Europeană.
16:00
Doi miniştri din Guvernul Orban şi mai mulţi oficiali ai CFR şi CNAIR au fost vineri la Timişoara pentru a prezenta proiectele de infrastructură pentru judeţul Timiş. Neinvitat la şedinţa organizată chiar într-o sală a Consiliului Judeţean, preşedintele CJ Timiş a întrerupt discursurile pentru „a-şi exprima regretul”.
16:00
Primăria comunei Limanu a lansat, vineri, o campanie de informare şi conştientizare privind importanţa respectării regulilor pentru limitarea extinderii îmbolnăvirilor în Vama Veche şi 2 Mai, numită „No more free hugs”.
16:00
Înimaginile publicate pe pagina de Facebook a PNL Suceava apar, îngenunchi, la mormânt, Gheorghe Flutur, preşedintele ConsiliuluiJudeţean Suceava şi prefectul Alexandru Moldovan.
16:00
Reprezentanţii USR solicită adoptarea, de urgenţă, în sesiunea extraordinară, a legilor de modificare a Codului Silvic, pentru evitarea sesizării Curţii de Justiţie a Uniunii Europene (CJUE) din cauza tăierilor ilegale de păduri din România, potrivit unui comunicat de presă al partidului. Modificările, la care parlamentarii USR sunt iniţiatori şi co-iniţiatori, sunt blocate la Camera Deputaţilor.
16:00
Noi criterii de carantină şi izolare pentru persoanele care intră în România au fost aprobate în şedinţa de vineri a Comitetului naţional pentru Situaţii de Urgenţă (CNSU).
Acum 2 ore
15:45
Poliţiştii rutieri din Călăraşi au acţionat pentru a verifica starea tehnică a vehiculelor. Pe 02 iulie a fosdt organizată o acţiune comună cu specialişti ai Regiei Autonome - Registrul Auto Român  pentru prevenirea cauzelor generatoare de evenimente rutiere, produse pe fondul defecţiunilor tehnice ale autovehiculelor.
15:45
Săptămâna trecută, Asus anunţa că va dezvălui noul ROG Phone 3 în iulie, iar ieri a confirmat şi data oficială - 22 iulie.
15:30
Două dintre cele mai mari site-uri dedicate fanilor „Harry Potter" s-au distanţat de scriitoarea J.K. Rowling din cauza convingerilor ei cu privire la problemele persoanelor transgender, considerându-le în contradicţie cu mesajul cărţilor ei.
15:30
Un apel la 112, primit vineri, 3 iulie, prin care se semnalau degajări mari de fum la o hală din incinta fostei termocentrale Doiceşti, i-a alarmat pe pompierii dâmboviţeni.
15:30
Europarlamentarul Victor Negrescu a prezentat vineri un raport din care reiese că România este pe ultimul loc la iniţiativa privind ocuparea locurilor de muncă în rândul tinerilor cu o rată de absorbţie de doar 0,8%. Acesta a criticat apoi Guvernul că nu este interesat de tinerii din România.
15:30
Candidatul unic al Dreptei la Primăria Generală a Capitalei Nicuşor Dan a afirmat, vineri, că administraţia condusă de Gabriela Firea, PSD şi primarii de sectoare plănuieşte să distrugă sute de hectare, multe încadrate ca spaţii verzi, în condiţiile în care Institutul Naţional de Sănătate Publică (INSP) a emis un raport care spune că, în medie, bucureştenii, pierd 4 ani din viaţă din cauza poluării atmosferice.
15:30
După mai multe demersuri ale autorităţilor locale, Ministerul Culturii a aprobat declasarea Castelului, clădirea pierzându-şi, astfel, statutul de monument istoric şi orice protecţie legală.
15:30
Numărul tipurilor de aşa-zise măşti de protecţie a ajuns la 56, după ce alte trei produse au fost identificate pe piaţă, transmite InfoCons, care a emis o a opta alertă pentru produse periculoase. Toate cele trei noi tipuri de produse provin din China, iar unele sunt comercializate „la vrac”.
15:30
Parlamentarul clujean Emanuel Ungureanu a depus o plângere penală împotriva coducerii Institutul Oncologic din Cluj. Un număr de 12 cadre medico-sanitare: medici rezidenţi, infirmiere, asistente medicale şi un brancardier au fost infectate de o pilă a managerului Institutului Oncologic din Cluj, dr Cătălin Vlad, a susţinut vicepreşedintele Comisiei de Sănătate din Parlament. Reacţia Istitutului.
15:00
Începând cu trimestrul al treilea al acestui an, KRUK România, firmă de recuperare a creanţelor, va avea un nou Director General, în persoana Cosminei Marinescu, care ocupă în prezent funcţia de Director de Operaţiuni.
15:00
Westernurile lui sunt nemuritoare. Pentru mulţi, numele lui e sinonim cu acest gen de filme. Dar realizările lui sunt puse azi în umbră de declaraţiile sale rasistePe fondul puternicelor mişcări anti-rasiste din America, Hollywoodul face nişte schimbări cumva curioase şi forţate - aşa cum a fost retragerea filmului Pe aripile vântului (în care apar servitori afromericani), pentru a-l repune în contextul istoric...
15:00
Tinerii din Alabama organizeazăpetreceri Covid-19, sub forma unor  competiţii la care participă persoane infectate.Primul care se infectează primeşte o recompense în bani.
15:00
Preşedintele Comisiei de administraţie din Camera Deputaţilor, Angelica Fădor, răspunde atacurilor PSD la adresa programului de relansare economică şi face un apel către români de sprjin a demersului PNL astfel încât programul să ajungă un proiect de ţară.
15:00
De trei săptămâni, Prahova înregistrează o creştere alarmantă a numărului de cazuri de COVID-19. Judeţul a încheiat starea de alertă cu 80 de cazuri, pentru ca în prezent să ajungă la peste 500 de persoane infectatate cu noul virus.
Mai multe ştiri
©2004—2020 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.