Teribilism adolescentin. Tânăr de 18 ani prins când gonea cu 187 km/h

Adevarul (Romania), 6 iunie 2020 00:00

Adolescentul a ignorat indicatoarele care anunţau că în zonă se efectuau lucrări pe partea carosabilă şi a gonit cu o viteză uluitoare.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Adevarul (Romania)

Acum 10 minute
14:30
Adevărul aduce tinerilor săi cititori un mix de trei titluri special pentru perioada de vacanţă. Este vorba de trei volume din seria Stravaganza, titluri de sine stătătoare, ale apreciatei scriitoare britanice a genului fantasy/young adult – Mary Hoffman: “Călătorie magică în oraşul măştilor /  Călătorie magică în oraşul florilor / Călătorie magică în oraşul stelelor.”
14:30
Utilizatorii WhatsApp vor putea adăuga, după ultima actualizare, contacte noi, care nu se regăsesc nici în agenda telefonului, prin scanarea codurilor QR.
14:30
Un bărbat de 22 de ani este cercetat pentru vătămare corporalădin culpă după ce s-a urcat obosit la volan, iar într-o intersecţie a adormit,maşina condusă de acesta răsturnându-se. O pasageră de 18 ani a fost gravrănită, suferind o comoţie cerebrală şi fiind în prezent în comă.
14:30
Judeţul Buzău a ajuns, joi, la 613 cazuri de infectare cu Coronavirus, 315 persoane fiind declarate vindecate şi externate. Numai în ultimele 24 de ore, autorităţile au raportat 30 de îmbolnăviri. Au fost înregistrate şi două decese ale unor pacienţi confirmaţi cu COVID-19.
14:30
Cu toţii l-am admirat pe Patrick Dempsey în cele 11 sezoane în care l-a jucat pe Dr. Derek Shepherd în Anatomia lui Grey. Actorul în vârstă de 54 de ani este căsătorit, de  21 de ani, cu celebrul make up artist Jillian Fink. Ei sunt părinţii lui Tallula, Sullivan şi Darby. Mariajul lor nu a fost tocmai unul uşor, dar împreună au reuşit să depăşească toate problemele.
14:30
Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) aavertizat săptămâna aceasta că pandemia nu este nici măcar aproape de a setermina, dar în Cehia, a avut loc o petrecere de „adio“ pentru coronavirus.
14:30
Comisia Europeană a decis să trimită România în faţa Curţii de Justiţie a UE, solicitând sancţiuni financiare, ca urmare a faptului că nu a comunicat măsurile de transpunere în legislaţia naţională a Directivei privind mărcile (Directiva (UE) 2015/2436). România este singurul stat membru care nu a comunicat încă măsurile de transpunere a directivei.
14:30
Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR) a anunţat joi, 2 iulie, măsurile luate în urma unui control efectuat la nivelul IPJ Constanţa.
14:30
Fost consilier judeţean şi fost vicepreşedinte al PNL Sălaj, afaceristul Marius Şandru a fost încarcerat în urmă cu doi ani, iar zilele trecute a primit o nouă condamnare: 7 ani de închisoare, cu executare.
14:30
Ciprian Ciucu, candidatul PNL pentru primăria Sectorului 6, a răspuns joi atacurilor venite de la primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu, care a spus despre acesta şi alţi contracandidaţi că „n-au realizat nimic nici măcar pentru familiile lor”. „Când afli despre o asemenea porcărie îţi dai seama de ce Sectorul 6 arată ca o mocirlă, ca acesta din poză, după gustul şi caracterul lui Gabriel Mutu”, a ripostat Ciucu.
Acum o oră
14:00
Au fost afişate rezulatele la sesiune specială a Capacităţii. În baza codului primit la examene, absolvenţii de clasa a VIII-a care au susţinut Evaluarea Naţională în sesiune specială îşi pot accesa rezultatele. Contestaţiile pot fi depuse joi, între orele 14.00 şi 20.00.
14:00
Ridicat la jumătatea secolului al XIX-lea, castelul a aparţinut familiei grofului Bay Ferencz,  responsabil pentru masacrul horthyst din 9 septebrie 1940.
14:00
Impactul pandemiei COVID-19 şi al măsurilor restrictive impuse s-a resimţit şi în comportamentul financiar al europenilor în ceea ce priveşte gestionarea cheltuielilor şi obiceiurile de economisire, potrivit celui mai recent studiu internaţional ING, desfăşurat în luna mai 2020. La nivel european, 44% dintre respondenţi susţin că au cheltuit mai puţin, iar 30% că au economisit mai mult pe durata regimului de izolare.
14:00
Liga I s-a reluat, de la jumătatea lunii iunie, cu două partide amânate, după ce magazinerul clubului Dinamo şi medicul celor de la Botoşani au fost diagnosticaţi cu COVID-19. Povestea se repetă acum, înaintea reluării ligii secunde.
14:00
Premier Restaurants România, operatorul lanţului de restaurante McDonald’s, derulează o campanie de recrutare la nivel naţional în care oferă peste 700 de locuri de muncă în toate cele 26 de oraşe în care este prezent, printre care Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Piatra Neamţ, Piteşti, Focşani, Satu Mare, Oradea sau Deva.
14:00
A început testarea naţională COVID-19, în urma căreia specialiştii vor şti câţi români au trecut prin infecţieÎn cadrul testării naţionale pentru coronavirus au fost recoltate deja probe în Ialomiţa şi Bucureşti, a anunţat TVR. În judeţul Ialomiţa au fost anunţate joi, 2 iulie, 436 de cazuri de infecţie COVID-19.
14:00
Cele două companii au încheiat un parteneriat prin care utilizatorii Uber vor avea şi opţiunea de a închiria trotinetele electrice Lime din aplicaţie.
14:00
Un bărbat de 31 de ani, din Iaşi, a avut parte de o moartecumplită. Acesta a dat drumul la aerul din perna suspensiei pneumatice şi a afost prins sub autocar, decedând pe loc.
14:00
Scriitorul american de 56 de ani, faimos graţie succesului cărţilor sale, se află acum în atenţia publicului pentru cu totul alte motive decât ceea ce scrie. Fosta soţie, Blythe Brown, de care a divorţat anul trecut, de profesie istoric de artă, caută acum răzbunare, acuzându-l că a dus o viaţă plină de... mistere.
14:00
Candidatul Alianţei USR-PLUS pentru Primăria Sector 5, Alexandru Dimitriu, îl acuză pe actualul primar de sector, Daniel Florea, de abuz în serviciu după ce panourile sale publicitare, în care îşi prezenta candidatura, au fost îndepărtate.
14:00
Richmond, fosta capitală a Statelor Confederateale Americii, reprezentând sudul sclavagist în timpul Războiului de Secesiune,a început de miercuri să demonteze monumentele ridicate în memoria armateiconfederate, relatează AFP.
14:00
După aproape 20 de ani, Clemens Tönnies renunţă la funcţia de preşedinte al Consiliului de Supraveghere al Schalke 04. Iată un om care a vrut să fie tehnician, dar a ajuns cel mai mare producător de carne din Europa.
14:00
O tânără în vârstă de 19 ani, din Vâlcea, a încercat joi, 2 iulie, să se arunce de pe o clădire din zona Gării Sibiu. Fata nu este la prima tentativă de sinucidere. Doar anul acesta a încercat de trei ori să-şi ia zilele.
14:00
Administraţia locală a oraşului funcţionează la acest moment în stare de avarie. Atribuţiile de conducere au fost preluate de secretarul Consiliului Local, iar instituţia este temporar închisă până la dezinfectarea completă a birourilor.
14:00
Un dascăl stârneşte controverse cu o explicaţie inedită pentru dezastrul de la Bacalaureat. Îşi acuză colegii spunând că aceştia se ghidează după principiul: „Ce rost are să-ţi baţi capul cu elevii, oricum sunt proşti”.
Acum 2 ore
13:30
Poliţiştii  cer ajutorul populaţiei pentru găsirea unei tinere de 34 de ani, care a plecat de la locuinţa sa din Cluj-Napoca de aproape 15 zile şi nu s-a mai întors. Sora dispărutei susţine că aceasta ar fi fost „capturată de o sectă”.
13:30
Un număr de 15 persoane, între care trei poliţişti, au fost trimise în judecată pentru comiterea mai multor infracţiuni, între care trafic de doguri, act sexual cu un minor şi trafic de influenţă. Liderul grupării este acuzat că a amenajat un club clandestin în Bacău unde, timp de patru ani, s-au derulat petreceri care implicau consum de ketamină şi sex cu minore.
13:30
Legea privind asigurarea obligatorie de răspundere civilă auto ar putea suferi în curând o serie de modificări prin care poliţele se vor putea scumpi fără o supraveghere a autorităţilor, iar persoanele nevinovate, dar păgubite în accidente, vor fi obligate să achite o parte a facturii de reparaţie a autovehiculului.
13:30
10 cadre medicale din spital au contractat noul coronavirus.Direcţia de Sănătate Publică a demarat o anchetă epidemiologică şi a recomandatefectuarea dezinfecţiei terminale, cu o soluţie care distruge virusul.
13:30
Bilanţul total al persoanelor confirmate în România cu noul coronavirus a ajuns, joi, la 27.746 de cazuri, după ce în ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 450 de noi îmbolnăviri. În acelaşi timp sunt înregistrate 1.687 de decese, iar 19.363 persoane s-au vindecat. Numărul pacienţilor internaţi la terapie intensivă a ajuns la 237.
Mai multe ştiri
©2004—2020 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.