Un sibian de 41 de ani, plecat de acasă spre o destinaţie necunoscută, dat dispărut de către fratele său

Adevarul (Romania), 30 iunie 2020 23:45

Un bărbat din Sibiu este căutat de Poliţia din întreaga ţară după ce a fost dat dispărut de către rude. Poliţia cere acum ajutorul populaţiei pentru a afla informaţii despre acesta.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Adevarul (Romania)

Acum 10 minute
18:00
Unele ţări europene au început să condiţioneze intrarea pe teritoriul lor fără carantină de efectuarea în prealabil a unui test pentru depistarea infecţiei cu virusul SARS-CoV-2 care provoacă boala COVID-19. În România, testele de diagnostic la cerere pot fi făcute la mai multe clinici private, la preţuri destul de mari.
18:00
Potrivit Direcţiei de Sănătate Publică Buzău, în ultimele 24 de ore, la nivelul judeţului au fost confirmate 23 de cazuri de COVID-19, 7 pacienţi fiind testaţi şi diagnosticaţi la laboratoare private.
18:00
Preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan a semnatvineri un decret privind transformarea fostei bazilici Sfânta Sofia în moschee,informează Reuters.
18:00
Absolvenţii de gimnaziu au aflat dacă media de admitere a reuşit să le aducă un loc la liceul dorit.  Cel mai greu s-a intrat la Mate-info, iar cea mai mică medie de admitere în Olt a fost 2,09, la un liceu tehnologic.
18:00
Ministerul Sănătăţii interzice Primăriei Capitalei să testeze în mod GRATUIT bucureştenii, la Arena Naţională, în schimb încurajează testarea lor de către o firmă privată, PE BANI MULŢI, în parcarea unui mall!”, se arată întrr-un comunicat al primăriei din 10 iulie.
18:00
Baza militară de la Câmpia Turzii ar urma să fie transformată într-un hub NATO, iar pentru asta americanii sunt gata să bage adânc mâinile în buzunar.
Acum o oră
17:30
Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunţat, vineri, că au fost depuse două oferte pentru proiectarea şi execuţia sectoarelor Nădăşelu-Mihăiesti şi Mihăieşti-Zimbor din autostrada Braşov-Oradea. Valoarea estimată a contractului este de peste 1,4 miliarde de lei.
17:30
E frumos, dar şi dificil să fii fiica celebrei Madonna. Toţi paparazzi sunt mereu pe urmele lui Lordes Leon, fiica în vârstă de 23 de ani a cântăreţei. Ne-a demonstrat încă o dată cât de libertină e, neepilată la subraţ şi cu sânii la vedere. Aşa a apărut pe stradă, în mijlocul zilei.
17:30
Dintre cei 198 pacienţi diagnosticaţi cu COVID-19, în judeţul Călăraşi, 150 au fost vindecaţi. De la debutul pandemiei şi până în prezent s-au înregistrat 9 decese.
17:30
Pentru neexecutarea obligaţiunilor contractuale, pe 8 iulie, Agenţia Proprietăţii Publice a rezoluţionat contractul de concesiune a activelor aflate în gestiunea întreprinderii de stat „Aeroportul Internaţional Chişinău” şi a terenului aferent, încheiat cu SRL „Avia Invest”. APP a solicitat de la „Avia Invest” restituirea bunurilor Aeroportului Internaţional Chişinău, transmite IPN.
17:30
Sora dictatorului nord-coreean Kim Jong-un, Kim Yo-jong,apreciază că nu vede interesul unui nou summit cu Statele Unite dacă nu există „o schimbare decisivă” din partea Washingtonului, relatează AFP.
17:30
În acest caz, au fost efectuate patru percheziţii domiciliare şi au pus în executare tot atâtea mandate de aducere.
17:15
Cel mai important tribunal administrativ din Turcia a deschis vinericalea transformării fostei bazilici Sfânta Sofia în moschee, revocând statutulactual de muzeu, relatează AFP.
Acum 2 ore
17:00
Ministerul Educaţiei Naţionale a publicat vineri, 10 iulie, rezultatele admiterii la liceu 2020, după repartizarea computerizată.
17:00
Angajaţi ai Pro TV au fost diagnosticaţi, în cursul săptămânii, cu Covid-19, anunţă televiziunea într-un comunicat.
17:00
Anchetatorii care îl arestaseră pe individ pentru viol au descoperitimagini şi filmări  pornografice cu minore în telefonul acestuia. Bărbatulde 43 de ani a fost condamnat la 10 ani de închisoare pentru că s-a răzbunat pe un amic, răpindu-i şi violându-i dedouă ori fetiţa de 12 ani.
16:30
Mulţi o văd pe Mirabela Dauer pe scenă, la TV mereu cu zâmbetul pe buze. Puţini ştiu ce dramă a trăit artista în vârstă de 73 de ani. A avut de suferit, dar a fost puternică şi a trecut peste o mare încercare. Chiar ea a povestit ce bătaie primea de la unul dintre soţi.
16:30
O parte dintre aleşii din Bihor îşi vor încheia mandatele cu moşii, maşini, bani mulţi în conturi. Aşa arată, cel puţin, ultimele lor declaraţii de avere. De departe cel mai avut e preşedintele Consiliului Judeţean, Pasztor Sandor, cu case, terenuri, o cabană şi o adevărată moşie pe malul unui lac.
16:30
Un accident rutier s-a produs vineri, 10 iulie, după-amiază în zona motelului Everest, la întrarea în municipiului Vaslui, dinspre Bârlad.
16:30
Cel puţin 29 de turişti din România şi Bulgaria testaţi pozitiv la COVID-19 la punctul de frontieră Promachonas, de la graniţa bulgaro-elenă.
16:30
Miniştrii de Justiţie şi Finanţe, Cătălin Predoiu şi Florin Cîţu, reprezentanţi ai parchetelor şi procurorul şef european, Laura Codruţa Kovesi, au avut, vineri, o întâlnire de lucru prin videoconferinţă, pentru a discuta despre operaţionalizarea Parchetului European. Discuţiile au vizat stabilirea numărului de procurori europeni delegaţi pentru România, competenţele acestora şi bugetul acestei structuri europene.
16:15
Un nou traseu montan, într-o zonă mai puţin umblată de turişti, marcată recent de salvamontiştii din Prahova, poate fi o variantă de petrecere a sfârşitului de săptămână, evitând astfel aglomeraţia din Bucegi.
16:15
Seştie deja că organismele umane reacţionează diferit atunci cândsunt infectate cu noul coronavirus. Unii oameni nu simt nimic, suntasimptomatici. Pentru alţii, însă, boala devine un chin care poatesă le sape drumul spre moarte.
16:15
Astăzi, 10 iulie, absolvenţii au aflat rezultatele repartizării la liceu în urma admiterii computerizate. Colegiul Naţional ”Sfântul Sava” din Bucureşti, se menţine în fruntea listei cu cea mai mare medie la admitere la specializarea mate-info, bilingv engleză, însă la specializarea mate-info, media a fost mai mică decât la Colegiul Naţional ”Gheorghe Lazăr.”
16:15
Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) Centrul judeţean Călăraşi a anunţat că până la data de 31 iulie 2020, inclusiv, se depun cererile de plată pentru rambursarea ajutorului de stat pentru cantităţile de motorină achiziţionate şi utilizate în agricultură, aferente perioadei 01 aprilie – 30 iunie 2020 (trim. II al anului 2020).
16:15
Rezultatele repartizării computerizate în învăţământul liceal au fost publicate, vineri, de Ministerul Educaţiei, fiind repartizaţi 113.480 de elevi, din care 68.564 la filiera teoretică şi 44.916 la filiera tehnologică. 348 de candidaţi au fost admişi cu media generală 10, iar peste 8.500 de elevi nu au fost repartizaţi întrucât nu au completat suficiente opţiuni şi vor intra în etapa următoare de repartizare.
16:15
Grecia a luat vineri noi măsuri împotriva noului coronavirus ca urmare a creşterii infecţiilor în rândulturiştilor care intră în ţară prin punctul de trecere a frontierei cu Kulata-Promachonas, scrie presa greacă, potrivit news.ro.
Acum 4 ore
16:00
Şeful IPJ Olt, comisarul-şef de poliţie Mihai Mihalache, are test pozitiv pentru noul coronavirus. Un poliţist de la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice a fost de asemenea confirmat.
16:00
Se mai impune sau nu intrarea unei ţări întregi în carantină în cazul în care numărul cazurilor de perscoane infectate cu noul coronavirus va creşte susţinut? Este întrebarea la care încearcă să răspundă experţii în sănătate publică consultaţi de „Adevărul“, medici, specialişti în boli infecţioase, epidemiologi.
16:00
Peste 100.000 de persoane continuă să se afle, în momentul de faţă, în şomaj tehnic, a declarat, vineri, la Botoşani, ministrul Muncii şi Protecţiei Sociale, Violeta Alexandru, scrie Agerpres.
Mai multe ştiri
©2004—2020 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.