VIDEO De la 1 iulie se redeschide Transfăgărăşanul. Circulaţia este permisă doar pe timp de zi: „Atenţie la urşi!”

Adevarul (Romania), 1 iulie 2020 00:15

Transfăgărăşanul, drumul catalogat drept cel mai spectaculos din România se redeschide pentru toate categoriile de autovehicule de mercuri, 1 iulie.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Adevarul (Romania)

Acum 8 ore
23:30
Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, afirmă că a cerut ca dosarele din arhivele Caselor de Pensii să fie puse în ordine şi păstrate lizibile, menţionând că trebuie făcute investiţii şi pentru digitalizare. Ea spune că se fac verificări pentru a se vedea în ce situaţie sunt acum arhivele instituţiilor menţionate.
23:30
Primarul din Timişoara, Nicolae Robu (PNL), a anunţat că o instituţie din subordinea Primăriei, Casa de Cultură a Municipiului, ar putea să îşi asume implementarea proiectului Timişoara Capitală Culturală Europeană. Un proiect de hotărâre în acest sens se va regăsi pe masa consilierilor locali la şedinţa de plen din 7 iulie.
23:30
Au început controalele, vineri-seara, 3 iulie 2020, la ordinul ministrului de Interne. Sunt vizaţi cei care încalcă regulile de prevenire a răspândirii noului coronavirus.
23:00
Ploile puternice căzute vineri în judeţul Alba au provocat viituri în Munţii Şureanu şi în Munţii Apuseni, fiind afectate satele Dobra, din comuna Şugag şi Gârda Seacă, din comuna Gârda de Sus.
22:45
CS U Craiova a urcat pe primul loc în Liga 1, după victoria cu 2-1 în deplasare, cu Gaz Metan Mediaş, din etapa a 6-a a plau-off-ului.
22:45
Autorităţile române şi elene încearcă să rezolve problemele românilor aflaţi în drum spre Grecia, după ce, la 1 iulie, mai multe puncte de trecere a frontierei au fost închise.
22:00
Autorităţile din Austria au dispus închiderea spaţiilor de cazare de la ferma de sparanghel Spargel Sulzmann – Marchfeldspargel und erntefrische Erdbeeren, care avea angajaţi români, anunţă Ministerul Afacerilor Externe, vineri, printr-un comunicat de presă.
21:45
Reforma constituţională aprobată de alegătorii ruşi urmează să intre în vigoare sâmbătă, a anunat vineri Kremlinul, relatează Reuters.
21:45
Aproape 30% din datele de secvenţiere a genomului din eşantioane de virus COVID-19 colectate de Organizaţia Mondială a Sănătăţii au arătat semne de mutaţie, dar nu există dovezi că a dus la o boală mai severă, a declarat vineri un oficial de top al OMS, scrie AFP, citată de Hotnews.
21:45
Fostul preşedinte Traian Băsescu s-a arătat extrem de dezamăgit de modul în care românii nu respectă nicio regulă de protecţie, cerându-i actualului preşedinte Klaus Iohannis să reinstaureze starea de urgenţă.
Acum 12 ore
21:15
O fetiţă a reuşit să întrerupă unlive difuzat pe postul BBC, apărând în cadrul mamei sale şi întrebând unde ar puteasă-şi pună tabloul cu unicorn. Secvenţele au făcut deliciul telespectatorilor.
21:00
Cine era Greta Garbo? Singurătatea: realitate sau strategie publicitară?  Un dublu mister: imaginea pe ecran şi anonimatul în viaţă, toate aceste aspecte se regăsesc în "Sindromul Greta Garbo. Despre celebritate şi anonimat" de Aurora Liiceanu, carte care a apărut de curând la Editura Polirom şi în ediţie digitală.
21:00
Un şofer de autobuz a fost certat de un pasager pentru că nu poartă masca de protecţie, înc dispută intervenind şi un alt călător, care a luat apărarea conducătorului auto, scrie Digi24.
20:45
După ce restricţiile impuse de pandemia decoronavirus au fost relaxate, Grecia a intrat în sezonul estival. În staţiunilegreceşti, atmosfera de vacanţă nu s-a schimbat, dar se respectă măsurile deigienă şi distanţare. Însă se poate spune, fără echivoc, că pandemia n-adesfiinţat concediul de vară.
20:30
Pompierii s-au luptat mai bine de patru ore cu flăcările izbucnite de la o maşină de spălat în funcţiune, care a provocat un scurtcircuit.
20:30
Patru tineri, care sunt acuzaţi că în urmă cu o săptămână şi jumătate au jefuit mai multe tinere despre care există indicii că practicau prostituţia, au fost capturaţi
20:30
Incidentul recent cu cei doi soţi dintr-un cartier exclusivist din oraşul Saint Louis care au ameninţat cu armele protestatari BLM intraţi pe proprietatea lor a dat naştere unui val de clipuri cu femei albe pierzându-şi cumpătul, mustrând, ţipând sau adresând insulte persoanelor de culoare, în special bărbaţilor. Acestea sunt nişte „Karen” şi au devenit un fenomen pe reţelele sociale.
20:00
Un tânăr de 21 de ani a fost arestat pentru 30 de zile pentru nerespectare a unei hotărâri judecătoreşti şi distrugere, în contextul în care a încălcat în repetate rânduri un ordin de protecţie, care îi interzicea să se apropie la mai puţin de 200 de metri de părinţii săi.
20:00
Academia Americană de Film, forul care acordă premiileOscar, a dat publicităţii lista creatorilor invitaţi anul acesta să facă partedin rândurile sale, printre cei 819 noi membri numărându-se şi artista britanicăNainita Desai, cunoscută în ţara noastră pentru coloana sonoră din documentarul „România neîmblânzită“.
20:00
Oamenii legii au fost deja internaţi pentru a primitratament medical, în timp ce al treilea poliţist care lucrează la arestul IPJBrăila a fost plasat în izolare la domiciliu.
20:00
Consiliul Naţional al Rectorilor propune o dezbatere la nivelul senatelor universitare cu privire la organizarea unui referendum referitor la necesitatea stabilirii unui cadru legal care sa permită acordarea titlului de doctor la nivelul universităţii - similar cu universitatile europene.
20:00
Poliţia daneză anchetează vineri un act de vandalism care a vizat celebra statuie "Mica Sirenă" din Copenhaga, ce are o înălţime de 1,25 metri, a anunţat presa locală.
20:00
Preşedintele CNSAS, Constantin Buchet,explică rolul pe care îl are instituţia pe care o conduce, conform propriilorviziuni. De asemenea, discută despre polemicile care au învăluit CNSAS înultimii ani, dar şi despre prezumtivele sale succese administrative.
20:00
Sute de pasageri care au aterizat vineri cu mai multe curse sosite la intervale scurte s-au înghesuit pe culoarul de ieşire al Aeroportului „Henri Coandă”. Cauza este numărul mic de angajaţi ai Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) care procesează declaraţiile călătorilor, susţin reprezentanţii aeroportului.
19:30
Pompierii intervin pentru stingerea unui incendiu care acuprins o anexă de aproximativ 100 de metri pătraţi a mănăstirii Buciumeni.
19:30
Momentul în care cele două femei şi copilul uneia dintre ele erau forţate să urce în maşină a fost surprins de un vecin, care a sunat la 112.
19:30
Trei pacienţi diagnosticaţi cu COVID-19 şi internaţi laspitalul din Târgovişte au fost transportaţi, vineri, 3 iulie, cu elicopterulla Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Galaţi şi la Spitalul MunicipalMedgidia, după ce s-au ocupat toate paturile la secţia de terapia intensivă.
19:30
Secretarul de stat în Ministerul Culturii Liviu Brătescu şi Radu Carp, desemnat de PNL în Consiliul de Conducere al Institutului Cultural Român (ICR), cer Senatului să dezbată situaţia „îngrijorătoare” de la ICR. Cei doi reclamă că s-au făcut angajări şi achiziţii care ridică semne de întrebare.
19:00
Roger Federer şi Pete Sampras sunt jucătorii care domină topul jucătorilor care au câştigat cele mai multe trofee pe iarba londoneză. Pe drept cuvânt, fiecare dintre ei a fost numit „Rege al Wimbledonului, iar cel mai prestigios turneu de tenis din lume a avut parte de o predare elegantă a puterii.
19:00
Fiica lui Michael Jackson a vorbit despre sexualitateaei emisiunea online a iubitului ei, Gabriel Glenn. Cântăreaţa a povestit şidespre durerea resimţită la moartea tatălui său, dar şi despre încercările dea-şi înţelege sexualitatea.
Mai multe ştiri
©2004—2020 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.