VIDEO Mercedes-Benz S Class se pregăteşte să rescrie standardele

Adevarul (Romania), 1 august 2020 17:00

Aşa cum planeta aşteaptă o nouă generaţie Porsche911 pentru a şti care sunt reperele în universul maşinilor sport, acelaşi efectîn are o nouă generaţie Mercedes-Benz S Class – rescrie standardele.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Adevarul (Romania)

Acum 10 minute
10:15
Curentul de meteori Perseide va înregistra un maxim în noaptea de 11 spre 12 august, perioada de activitate a acestora fiind între 17 iulie şi 26 august, informează site-ul Observatorului Astronomic "Amiral Vasile Urseanu".
10:15
Blue Air extinde programul „Zboară în Ţară” şi în Italia şi anunţă noi rute şi zboruri suplimentare a anunţat compania, precizând că vor suplimenta şi orarul de zbor.
10:15
Doi tineri din comuna Plopşoru au fost răniţi după ce maşina în care se aflau a intrat în coliziune cu un alt autoturism, după care s-a izbit de un cap de pod. Accidentul a avut loc pe Drumul European 79.
10:15
O procedură de acordare a licenţelor îndouă etape pentru echipamentele 5G permite excluderea numai în cazul în careCancelaria Federală, Ministerul de Externe, Ministerul de Interne şi MinisterulAfacerilor Economice sunt de acord. Aceasta nu se va întâmpla.
10:15
Preşedintele american Donald Trump a declarat, luni, în mod eronat, că gripa spaniolă promabil a pus capăt celui de-al Doilea Război Mondial, el menţionând incorect atât anul pandemiei cât şi cel în care s-a încheiat războiul, relatează USA Today.
10:15
Un focar de Covid-19 a fost declarat la o clinică medicală privată din Constanţa, după ce zece persoane au fost infectate. Din cele zece persoane, nouă sunt medici, asistenţi şi personal administrativ şi unul este pacient.
10:15
Ministerul Muncii a publicat principalele măsuri de care beneficiază angajaţii din mediul privat care au contracte încheiate cu companiile afectate de pandemie, precizând că impactul financiar este estimat la 2,4 miliarde de lei.
10:15
Cristi Puiu a recţionatla criticile pe care i le-a adus jurnalistul Cristian Tudor Popescu dupădeclaraţiile făcute la TIFF, în care regizorul a spus că nu este de acord cu purtarea măştii în aer liber.
10:15
După mai mult de un deceniu de la începerea procesului retrocedării controversate a unei suprafeţe uriaşe din Retezat, magistraţii au poronunţat sentinţa pe fond.
Acum o oră
09:45
Lotul 2 al Autostrăzii Sebeş Turda nu va fi finalizat nici măcar anul viitor, deşi termenul stabilit prin contract este noiembrie 2020, susţine Asociaţia Pro Infrastructură, precizând că grecii de la Aktor s-au mobilizat insuficient.
09:45
O bătrână din municipiul Târgu Jiu s-a trezit, aseară, cu pompierii la uşa locuinţei sale. Speriată că mama sa nu răspunde la telefon, fiica a sunat la 112.
09:45
Responsabilii securităţii libaneze i-au avertizat luna trecută pe premier şi pe preşedinte că 2.750 de tone de nitrat de amoniu erau depozitate în portul din Beirut şi că puteau distruge Capitala în caz de explozie, potrivit unor documente consultate de Reuters.
09:45
Şeful unei agenţii de turism cu capital sută la sută românesc consideră că închiderea teraselor de pe litoral după ora 23,00 nu este o idee bună, pentru că îi afectează foarte tare şi pe operatorii care servesc masa turiştilor, nu pe cei unde se distrează tinerii.
09:45
Scene pline de cruzime au fost filmate pe raza localităţii buzoiene Vâlcelele şi postate de Tudor-Tim Ionescu, consilier general în cadrul Consiliului Municipiului Bucureşti, activist în domeniul protecţiei animalelor. Doi cai înhămaţi la căruţe sunt chinuiţi până la epuizare şi bătuţi de stăpâni.
Acum 2 ore
09:15
În perioada 14 - 15 august a.c., jandarmii argeşeni vor asigura măsuri de ordine la mai multe locaşuri de cult din judeţul Argeş, pe timpul oficierii slujbelor religioase, cu ocazia sărbătorii creştin-ortodoxe „Adormirea Maicii Domnului”, organizate de către Arhiepiscopia Argeşului şi Muscelului. Mânăstirea Curtea de Argeş, unde este aşteptat puhoi de lume, este prima vizată
09:15
Preşedintele SUA Donald Trump fost scos rapid din sala de conferinţe de la Casa Albă de către agenţi Secret Service după ce un incident armat în apropierea Casei Albe. El a revenit în sală câteva minute mai târziu şi a spus că s-a tras în experior şi că situaţia este sub control, relatează AP.
09:15
Bătrânii din azilul din Costeşti, unde a fost declarat focar de COVID-19, sunt refuzaţi la internare şi lăsaţi să moară. Este acuzaţia pe care o tânăr o lansează public împotriva autorităţilor sanitare din Buzău.
08:45
Institutul de Sănătate Publică a actualizat definiţiile de caz pentru Sindromul respirator acut cu noul coronavirus şi recomandările de prioritizare a testării pentru COVID-19.
08:45
Astăzi va avea loc, la Târgovişte, sărbătorirea Sfântului Ierarh Nifon, Patriarhul Constantinopolului şi Mitropolitul Ţãrii Româneşti, ocazie cu care va fi săvârşită Utrenia şi Sfânta Liturghie pe un podium special amenajat în incinta Mânăstirii Stelea, unde se vor afla moaştele Sfântului Ierarh.
08:45
Premierul Mauritius a avertizat că nava cu un transport de petrol  de circa 4.000 de tone care a lovit un recif pe coasta de sud-est în Oceanul Indian pe 25 iulie, şi din care se scurge petrol, se poate rupe în două.
08:45
Începând cu data de 1 ianuarie 2021, atât persoanele fizice, cât şi cele juridice sunt obligate să colecteze separat deşeurile biodegradabile, în caz contrar riscând amenzi considerabile.
08:45
Vreme deosebit de caldă anunţă meteorologii în această săptănmână, în mare parte din ţară, însă din 16 august  vremea se schimbă radical. Maximele vor scădea chiar şi cu 7-8 grade, până la 28 - 29 grade, conform prognozei Administraţiei Naţionale de Meterorologie (ANM), valabilă până pe 23 august. Probabilitatea de apariţie a precipitaţiilor rămâne ridicată, cu excepţia Moldovei, Dobrogei şi Munteniei.
08:30
McDonald’s vrea să recupereze sporurile uriaşe plătite fostului CEO, acuzat că a avut relaţii sexuale cu cel puţin trei angajate, scrie Reuters, citată de news.ro, precizând că fostul director general Steve Easterbrook a fost deja chemat în judecată.
Acum 4 ore
08:15
Dan Radu Ruşanu, fost preşedinte ASF condamnat şi ulterior achitat în dosarul „Carpatica Asig”, vrea să construiască un turn de birouri chiar lângă Academia Militară, scrie profit.ro, precizând că investiţia este estimată la peste 20 de milioane de euro.
08:15
Catastrofa industrială, cum este calificată detonarea accidentală a miilor de tone de azotat de amoniu din Beirut, a intrat in perioada derulării cercetărilor si a ridicat şi multe semne de întrebare, lansând în dezbatere multe scenarii.
07:30
Mulţi au insinuat că doar România se chinuieşte să controleze răspândirea virusului. Realitatea ne arată însă cu totul altceva.
07:30
Cândva, plecările din ţară erau o plăcere. Acum, ele au devenit o misiune înfiorătoare, iar gradul de dificultate creşte, cu cât destinaţia finală e mai departe.
07:30
Un necaz nu vine niciodată singur: după ce a ratat titlul în ultimul meci al play-off-ului cu Craiova, tehnicianul de 55 de ani a aflat că are şi coronavirus.
07:30
Dacă americanii voiau să scape de Simona la această ediţie a turneului, atunci, cu siguranţă, au reuşit ce şi-au propus.
07:30
Toată planeta şi-a pus speranţele în ceea ce mulţi consideră descoperirea care va duce, finalmente, la stingerea pandemiei. Din păcate, aşteptarea se prelungeşte.
Mai multe ştiri
©2004—2020 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.