Un politician de doar 43 ani a decedat, la o zi de la externare. A fost tratat de COVID-19 şi avea două teste negative

Adevarul (Romania), 1 august 2020 19:15

Fostul director al Serviciului Judeţean de Pază Olt, Dragoş Turcitu, a decedat sâmbătă, 1 august 2020, la câteva ore de la externarea din spital, unde a fost tratat de COVID-19.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Adevarul (Romania)

Acum 5 minute
08:00
Multe dintre brandurile pe care le cunoaştem astăzi poartă numele de familie al fondatorilor lor. Nu este şi cazul omului de afaceri Emil Jellinek, a curui sursă de inspiraţie a fost fiica sa de 11 ani. Încă de când s-a născut, şi-a dat seama că este specială.
08:00
Monografia "Pandemia COVID-19 în România. Aspecte clinice şi epidemiologice", o sinteză a cunoştinţelor ştiinţifice acumulate pe plan internaţional şi coroborate cu experienţa clinică şi cercetarea unora dintre cei mai reputaţi specialişti din România, va fi lansată, joi, la Academia Română. La eveniment va vorbi şi ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru.
08:00
Reprezentanţii FED (Rezerva Federală) consideră că încetinirea economiei se va accentua din cauza noilor restricţii, americanii fiind nevoiţi să înveţe să trăiască cu virului pentru ca economia să rămână deschisă.
08:00
Circa un milion de oameni trăiesc în foste buncăre atomice construite la Beijing la sfârşitul anilor 1960 la comanda lui Mao Zedong pentru adăpostirea populaţiei în cazul unui atac nuclear din partea fostei Uniuni Sovietice. Supranumiţi „Tribul Şobolanilor” după o colecţie a unui fotograf chinez , ei sunt în mare parte migranţi, studenţi şi lucrători cu venituri mici.
Acum o oră
07:30
Puterea economică globală a Chinei face din ţara comunistă un adversar mult mai dificil decât era Uniunea Sovietică în timpul Războiului Rece, a afirmat miercuri secretarul american de Stat Mike Pompeo, în timpul unei vizite în Cehia, transmite Reuters.
07:30
În 1 august, în Berlin a avut loc un protest de amploare împotriva măsurilor de prevenire a răspândirii COVID-19. Au participat, conform autorităţilor, între 17.000 şi 20.000 de persoane, inclusiv oameni veniţi din afara oraşului pentru manifestaţia intitulată „Sfârşitul pandemiei – ziua libertăţii”.
Acum 2 ore
07:00
FCSB a ajuns un etalon al amatorismului în fotbalul românesc, o formaţie în care antrenorul e de decor, iar hoasul domneşte în cadrul lotului.
07:00
De 25 de ani în circuitul WTA, mai precis din octombrie 1995, Serena Williams (9 WTA) credea că le-a văzut pe toate. Acum însă a remarcat efectele unei crize sanitare asupra sportului-alb.
07:00
Plecarea fostului internaţional de pe banca Viitorului a fost comentată şi de legendarul brazilian, care îl vede pe actualul tehnician capabil să antreneze la orice echipă mare din lume.
07:00
Serena (38 de ani) şi Venus (40 de ani) au revenit la Lexington, primul turneu american de după pandemie. Şi au făcut furori! Iar diseară (ora 19.30) vor reedita, în turul II, poate cea mai tare rivalitate între două surori, din istoria sportului.
07:00
Turcia şi Grecia şi-au semnalat miercuri disponibilitatea de a rezolva prin dialog disputa referitoare la explorarea hidrocarburilor în Mediterana, angajându-se în acelaşi timp să îşi apere interesele în regiune, transmite Reuters.
07:00
Vladimir Putin a prezentat ceea ce, teoretic, ar trebui să fie cea mai importantă descoperire medicală pentru omenire, din ultimi ani. Istoria ne spune însă că ruşii calcă pe cadavre, din dorinţa de a-şi arăta superioritatea, în faţa lumii.
07:00
Franţa îşi va suplimenta prezenţa militară în estul Mediteranei, a declarat miercuri preşedintele Emmanuel Macron, cerând Turciei să oprească activităţile de explorare a petrolului şi gazelor în apele disputate, care au amplificat tensiunile cu Grecia, transmite Reuters.
06:30
Curtea de Apel Timişoara a desfiinţat sentinţa pronunţată de instanţa de fond în cazul unui individ care a ameninţat pe Facebook un poliţist că îi va tăia gâtul şi îl va arunca în Mureş dacă va încerca să-i ridice permisul. Ulterir, sub aceeaşi ameninţare, ia cerut omului legii 5.000 de euro.
06:30
O compania IT din România a lansat o platformă care permite universităţilor să supravegheze studenţii care dau examene la distanţă şi să prevină înşelăciunea. Aplicaţia combină biometria de tastare, verificarea acţiunilor utilizatorului în browser, capturile cu camera video a utilizatorului şi recunoaşterea feţei.
06:30
Avea doar 42 de ani când a fost găsit fără suflare în baia sa luxoasă din reşedinţa sa. Elvis Presley nu a avut parte de un sfârşit demn de un rege, pe patul de moarte, dimpotrivă, a sfârşit într-un mod neaşteptat, într-o postură mai puţin obişnuită!
06:30
Acesta este semnul cel mai clar că Harry şi Meghan vor să se stabilească permanent în California. Ei bine, foştii duci de Sussex şi-au cumpărat propria lor casă în Santa Barbara, localitate foarte populară printre vedete, aflată la circa 150 km depărtare de Los Angeles.
06:30
Secţii de TerapieIntensivă supraaglomerate, 70 de decese pe zi şi peste 2.800 de noi infectărizilnic. Asta se aşteaptă specialiştii în sănătate publică să se întâmple pestedoar o lună.
Acum 4 ore
04:45
Au condiţii de oraş, dar trăiesc la ţară. Aşa se definesc localnicii din Berca, o comună aflată pe Valea Buzăului, care poate rivaliza cu orice orăşel din România. În Berca vezi blocuri, parcuri de agrement, un centru civic, parcări auto, ca-n orice localitate urbană. Infrastructura s-a îmbunătăţit mult în ultimii ani.
04:45
Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului din România a definitivat lista celor 108 de deţinuţi politic care la începutul instaurării comunismului în ţara noastră au fost trimişi pe şantierul Cazinoului, grav avariat în timpul războiului.
04:45
Senatul a aprobat, în calitate de primă Cameră sesizată, un proiect prin care, în fiecare an, vor fi acordaţi câte 350 de lei fiecărui elev din învăţământul preuniversitar de stat pentru procurarea uniformei şcolare.
04:45
Silit de lege, Ministerul Educaţiei trebuie să elaboreze până în toamnă noi planuri-cadru pentru învăţământul preuniversitar. Patru astfel de variante discutate în grupul de lucru au provocat vii reacţii de nemulţumire
04:30
Omul de afaceri Gruia Stoica, patronul Grampet, a fost condamnat laIaşi în dosarul unei privatizări ce ar fi adus prejudicii statuluiromân de 8,8 milioane de lei. Judecătorii au finalizat recent motivarea sentinţei şi, îndocument, au cuprins şi pasaje din mărturia lui Stoica.
04:30
Un loc din Munţii Parâng a fost transformat într-un adevărat „cimitir al avioanelor”. Aici au rămas împrăştiate printre stânci rămăşiţele mai multor aeronave militare prăbuşite în trecut, unele din anii celui De-al Doilea Război Mondial.
Acum 8 ore
00:45
Vlad Zamfirescu a fost numit manager al Teatrului "Lucia Sturdza Bulandra", prin dispoziţia primarului general, Gabriela Firea.
00:45
Primul sfert de finală din acest sezon de Liga Campionilor a avut un final dramatic, câştigătoarea fiind decisă de două goluri înscrise în ultimele minute.
00:15
Ericsson şi a asigurat cel de-al 100-lea acord comercial 5G al companiei realizat cu furnizori unicide servicii de comunicaţii. Acest număr include 58 de contracte anunţate publicşi 56 de reţele 5G live, care acoperă cinci continente.
Acum 12 ore
23:45
Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat că, în calitate de preşedinte al Camerei Deputaţilor, nu primeşte informări despre pandemie, dar nici despre interlopi, el răspunzând astfel declaraţiilor preşedintelui Klaus Ionannis conform cărora ”prea mulţi ani, în timpul guvernărilor PSD, aceşti interlopi au fost toleraţi”.
23:45
Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că moţiunea de cenzură pe care PSD o va depune în Parlament împotriva Guvernului Orban, va trece cu peste 250 de voturi.
23:45
Poliţiştii din judeţul Bihor caută un bărbat de 37 de ani, din comuna Diosig, care a plecat de acasă în 1 august, împreună cu cei doi copii ai săi, gemeni, în vârstă de aproape şase ani, şi nu s-a mai întors. Familia a anunţat dispariţia lor miercuri.
Mai multe ştiri
©2004—2020 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.