Nici turiștii de la munte nu cred în masca de protecție. ”Te rog, scutește-mă!”

StirileProtv.ro, 1 august 2020 19:40

Fie că vreți să urcați cu telecabina sau să mergeți la grădina zoologică, în județele Brașov și Prahova masca este obligatorie.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de StirileProtv.ro

Acum 30 minute
07:40
Departamentul de sănătate britanic şi-a revizuit miercuri în jos bilanţul oficial al deceselor provocate de pandemia noului coronavirus cu peste 5.000 de cazuri, menţionând că acesta este rezultatul revizuirii modalităţii de calcul.
07:40
Lovitură dată de polițiști unei rețele de trafic de droguri, care acționa în județele Galați și Buzău.
Acum 12 ore
22:50
Municipiul Bucureşti şi alte zece judeţe - Bacău, Brăila, Braşov, Dâmboviţa, Galaţi, Gorj, Ilfov, Prahova, Vaslui, Vrancea - au fost incluse, miercuri seară, de autorităţile germane, pe lista zonelor de risc privind răspândirea coronavirusului.
22:40
Forţa economică globală face din China un adversar mai dificil decât era Uniunea Sovietică în timpul războiului rece, a apreciat miercuri la Praga secretarul de stat american, Mike Pompeo, citat de Reuters.
22:30
Moldovenii vor fi printre primii beneficiari ai vaccinului anti-Covid-19 lansat de Rusia, iar anunțul a fost făcut miercuri chiar de către președintele Republicii Moldova.
22:10
O femeie din Florida, SUA, a fost împușcată mortal în fața copiilor săi de către fostul iubit, în timp ce aceștia aveau ore online.
21:50
Înregistrăm un record și în privința numărului de români aflați în izolare sau în carantină. Față de finalul săptămânii trecute sunt de două ori mai multe persoane în aceasta situație, peste 66 de mii.
21:40
Un prim vaccin împotriva Covid-19 va fi gata în această toamnă, dar va mai dura până la aducerea pandemiei sub control, a anunțat miercuri guvernul german.
21:20
Peste jumătate din spitalele din Beirut, printre care şi trei dintre cele mai importante, sunt "nefuncţionale", a anunţat miercuri Richard Brennan, director regional pentru urgenţe al OMS.
21:10
Patru persoane au fost rănite, miercuri seară, în urma unui accident rutier produs în judeţul Gorj, în care au fost implicate un autoturism şi o ambulanţă din Mehedinţi, care transporta un pacient confirmat cu coronavirus.
21:00
Medicii din Spitalul Județean Vrancea vor achita din propriul buzunar testele Covid-19 efectuate asupra pacienților dacă nu există o recomandare a infecționiștilor în acest sens.
20:50
Vaccinul împotriva coronavirusului, anunţat triumfător de ruşi, după nici două luni de testare este privit cu scepticism de comunitatea ştiinţifică internaţională şi de experţii în sănătate publică.
20:30
Dacă vreți să vă construiți o casă trebuie să știți că de la începutul anului viitor se schimbă regulile în ceea ce privește perfomanța energetică a clădirilor.
20:30
Avem o lege care ar trebui să sancționeze orice formă de abuz la locul de muncă, dar este aproape inaplicabilă. Spun asta specialiștii din domeniu, care atrag atenția că ne lipsesc normele clare.
20:30
Hotelurile de tip boutique, care au număr mic de camere, sunt vedete în acest an pe litoral.
20:30
Cu cea mai mare gaură în bugetul țării înregistrată în ultimii ani, Guvernul face calcule pentru sfârșitul de an.
20:30
În ziua în care încă 1.415 români au aflat că au COVID-19 cei mai mulți de la debutul, crizei sanitare, o analiză făcută de specialiști de la ''Institutul Național de Sănătate Publică'' dă fiori.
20:30
Seceta prelungită și nu în ultimul rând lipsa de implicare a autorităților au dus la secarea unor lacuri importante din țara noastră.
20:30
„Nu așteptați începerea școlii, sperând să-i învețe dascălii pe copii să se păzească de boală!”
20:30
20:30
Se iau măsuri suplimentare în Grecia, după ce tot mai mulți turiști au fost depistați pozitivi, iar românii se află, din păcate pe primul loc la numărul de cazuri de Covid-19 descoperite, de autoritățile elene - 88.
20:20
20:10
Cum sunt loviți cu sălbăticie protestatarii arestați în Bielorusia: "E fascism pur"
20:10
Suferința provocată de coronavirus a venit pentru mulți români la pachet cu disprețul comunității.
20:10
Confruntările violente între forţele de securitate şi protestatarii continuă în fiecare noapte în Beirut.
19:50
Edmond Niculușcă, directorul ARCEN, a declarat, într-un interviu acordat corespondentului Pro TV Vitalie Cojocari că estimările DSU indică faptul că un cutremur major ar putea provoca moartea a zeci de mii de bucureșteni.
19:30
Edmond Niculușcă, directorul ARCEN, vorbește într-un interviu acordat corespondentului Pro TV Vitalie Cojocari despre cum au fost afectate ONG-urile de pandemie, dar și despre Cutremurul Mare - următorul mare pericol după Coronavirus.
Acum 24 ore
18:50
Un tâlhar din Timișoara a fost prins la câteva clipe după ce a atacat o tânără în plină stradă de către un polițist de la trupele speciale aflat în timpu liber și care se afla întâmplător în zonă.
18:40
Povestea bunicii în vârstă de 75 de ani, din județul Neamț, care își crește singură cei doi nepoți și care a rămas fără casă în urma unui incendiu a impresionat oameni din toată țara.
18:30
O fetiță nou-născută din China a fost aruncată și abandonată într-o ghenă de gunoi de părinți, pentru că ei voiau să aibă un băiat.
Mai multe ştiri
©2004—2020 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.