Imagini incredibile. Cum a reușit o cunoscută actriță să stea de vorbă cu versiunea ei de la 7 ani

StirileProtv.ro, 1 august 2020 19:50

Pe cât de amuzant, pe atât de înduioșător: cu ajutorul efectelor speciale, actrița Drew Barrymore a stat de vorbă cu ea însăși. Mai exact, cu versiunea ei de la șapte ani.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de StirileProtv.ro

Acum 30 minute
09:00
S-au derulat scene pline de acţiune pe străzile unui oraş din California. Un şofer mai rebel a crezut că e suficient de iscusit încât să-şi piardă urma din calea poliţiştilor, dar nu a făcut decât să îi întărâte mai tare.
09:00
O mașină a fost distrusă de flăcări după un incendiu de vegetație pornit la ieșirea din localitatea clujeană Aghireșu înspre Leghia, scrie publicația locală Monitorul de Cluj.
08:50
Acum o oră
08:40
Marea Britanie anunţă peste o mie de îmbolnăviri de coronavirus într-o singură zi. Este pentru a 3-a oară în ultima săptămână când este raportată o astfel de cifră.
08:20
Ședință a Consiliului General al Municipiului București, joi, de la ora 11.00. Pe ordinea de zi figurează 53 de proiecte de hotărâre, printre care şi cel privind darea în plată a unei părţi din Satul Francez.
08:20
Aviaţia israeliană a efectuat, joi dimineaţă, noi bombardamente asupra poziţiilor Hamas în Fâşia Gaza, ca represalii la lansarea de baloane incendiare din enclava palestiniană spre Israel.
Acum 2 ore
08:10
Incendiu mortal într-o localitate din județul Vaslui. Un bărbat de 55 de ani a sfârșit în locuința cuprinsă de flăcări uriașe, după ce ar fi adormit cu o țigară aprinsă în mână.
08:10
Horoscop 13 august 2020, prezentat de Neti Sandu. O să întâmpinăm dificultăţi, probabil, de la prima oră, dar o s-avem prezență de spirit să facem față situaţiilor delicate.
08:00
Joi avem o amiază călduroasă în mare parte din ţară, iar câteva ploi trecătoare apar prin Meridionali prin dealurile Munteniei şi Olteniei, dar şi prin Transilvania.
08:00
Preşedintele Emmanuel Macron a declarat miercuri că Franţa îşi va creşte prezenţa militară în Mediterana de Est şi a solicitat Turciei să pună capăt explorărilor de gaze şi petrol din apele acestei zone, care au dus la tensionarea relaţiilor cu Grecia.
08:00
O tânără în vârstă de 28 de ani a fost grav rănită într-un accident de circulație produs pe DN7, în județul Dâmbovița.
07:40
Departamentul de sănătate britanic şi-a revizuit miercuri în jos bilanţul oficial al deceselor provocate de pandemia noului coronavirus cu peste 5.000 de cazuri, menţionând că acesta este rezultatul revizuirii modalităţii de calcul.
07:40
Lovitură dată de polițiști unei rețele de trafic de droguri, care acționa în județele Galați și Buzău.
Acum 12 ore
22:50
Municipiul Bucureşti şi alte zece judeţe - Bacău, Brăila, Braşov, Dâmboviţa, Galaţi, Gorj, Ilfov, Prahova, Vaslui, Vrancea - au fost incluse, miercuri seară, de autorităţile germane, pe lista zonelor de risc privind răspândirea coronavirusului.
22:40
Forţa economică globală face din China un adversar mai dificil decât era Uniunea Sovietică în timpul războiului rece, a apreciat miercuri la Praga secretarul de stat american, Mike Pompeo, citat de Reuters.
22:30
Moldovenii vor fi printre primii beneficiari ai vaccinului anti-Covid-19 lansat de Rusia, iar anunțul a fost făcut miercuri chiar de către președintele Republicii Moldova.
22:10
O femeie din Florida, SUA, a fost împușcată mortal în fața copiilor săi de către fostul iubit, în timp ce aceștia aveau ore online.
21:50
Înregistrăm un record și în privința numărului de români aflați în izolare sau în carantină. Față de finalul săptămânii trecute sunt de două ori mai multe persoane în aceasta situație, peste 66 de mii.
21:40
Un prim vaccin împotriva Covid-19 va fi gata în această toamnă, dar va mai dura până la aducerea pandemiei sub control, a anunțat miercuri guvernul german.
21:20
Peste jumătate din spitalele din Beirut, printre care şi trei dintre cele mai importante, sunt "nefuncţionale", a anunţat miercuri Richard Brennan, director regional pentru urgenţe al OMS.
21:10
Patru persoane au fost rănite, miercuri seară, în urma unui accident rutier produs în judeţul Gorj, în care au fost implicate un autoturism şi o ambulanţă din Mehedinţi, care transporta un pacient confirmat cu coronavirus.
21:00
Medicii din Spitalul Județean Vrancea vor achita din propriul buzunar testele Covid-19 efectuate asupra pacienților dacă nu există o recomandare a infecționiștilor în acest sens.
20:50
Vaccinul împotriva coronavirusului, anunţat triumfător de ruşi, după nici două luni de testare este privit cu scepticism de comunitatea ştiinţifică internaţională şi de experţii în sănătate publică.
20:30
Dacă vreți să vă construiți o casă trebuie să știți că de la începutul anului viitor se schimbă regulile în ceea ce privește perfomanța energetică a clădirilor.
20:30
Avem o lege care ar trebui să sancționeze orice formă de abuz la locul de muncă, dar este aproape inaplicabilă. Spun asta specialiștii din domeniu, care atrag atenția că ne lipsesc normele clare.
20:30
Hotelurile de tip boutique, care au număr mic de camere, sunt vedete în acest an pe litoral.
20:30
Cu cea mai mare gaură în bugetul țării înregistrată în ultimii ani, Guvernul face calcule pentru sfârșitul de an.
20:30
În ziua în care încă 1.415 români au aflat că au COVID-19 cei mai mulți de la debutul, crizei sanitare, o analiză făcută de specialiști de la ''Institutul Național de Sănătate Publică'' dă fiori.
20:30
Seceta prelungită și nu în ultimul rând lipsa de implicare a autorităților au dus la secarea unor lacuri importante din țara noastră.
20:30
„Nu așteptați începerea școlii, sperând să-i învețe dascălii pe copii să se păzească de boală!”
Mai multe ştiri
©2004—2020 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.