Avertismentul medicilor. Categoriile profesionale care ar trebui să-și ia măsuri suplimentare de protecție împotriva Covid-19

StirileProtv.ro, 2 august 2020 08:20

Anumite categorii profesionale, de pildă profesorii, vânzătorii şi agenții de securitate, ar trebui să-și ia măsuri suplimentare de protecție împotriva coronavirusului.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de StirileProtv.ro

Acum 8 ore
22:50
Numărul foarte mare de infectări din ultimele zile din România se vede și în statisticile continentale. O treime din numărul total al victimelor făcute de COVID-19 la nivelul Uniunii Europeane în ultimele două săptămâni au fost din țara noastră. 
22:50
Preşedintele Donald Trump a declarat luni că reţeaua de socializare TikTok, deţinută de compania chineză ByteDance, ar trebui vândută înainte de jumătatea lunii septembrie pentru a putea continua să funcţioneze în Statele Unite, relatează AFP.
22:30
Taximetrist bătut până la inconștiență pe un bulevard central din
22:10
Procuratura din districtul Manhattan (New York) a sugerat, luni, că îl investighează pe preşedintele Donald Trump şi firme ale acestuia pentru presupuse fraude, afirmă surse judiciare citate de cotidianul The New York Times.
Acum 12 ore
21:30
Revenirea la normalitate impune un compromis dificil între sănătatea publică și libertățile personale. Dacă de bine, de rău, la nivel individual, oamenii înţeleg pentru afaceri este foarte dificil, și chiar se pune problema supraviețuirii.
21:30
Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a afirmat că România se află într-un context pandemic cu răspândire comunitară accentuată, el arătând că, dacă regulile sanitare nu vor fi respectate, secţiile de terapie intensivă se vor aglomera, scrie Agerpres.
20:50
Pentru milioane de europeni, august este luna concediilor, iar asta se vede cel mai bine în trafic. Primul weekend a adus cozi interminabile pe autostrăzile de pe tot continentul.
20:40
Fiul premierului israelian Benjamin Netanyahu a declarat luni că tatăl său 'se amuză' de protestele în creştere împotriva lui şi a guvernului său, potrivit dpa, transmite Agerpres. 
20:30
Ministrul de Finanţe Florin Cîţu a anunţat că a fost redus semnificativ planul de împrumuturi pentru luna august şi a precizat că există „un buffer la nivel record, în contul nostru de la BNR”, scrie Agerpres. 
20:20
România s-a înscris pe lista țărilor care au rezervat un eventual vaccin anti-COVID 19. Anunțul a fost făcut de șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat.
20:20
Peste o sută de broaște țestoase au fost abandonate la gradina zoologică din Târgu Mureș dupa ce stăpânii și-au dat seama că sunt greu de întreținut.
20:10
Organizația Mondială a Sănătății încearcă să tempereze speranțele pentru un vaccin anti-Covid19. Oficialii OMS insistă că măștile de protecție ar trebui să devină un simbol al solidarității în întreaga lume.
20:00
În 1992, trupa Alice in Chains lansa ”Dirt”, un album care avea să schimbe complet nu numai viețile acestor artiști, ci și ale multor alți muzicieni sau chiar simpli fani ai muzicii rock.
20:00
Aglomerația de pe plajele din Eforie pune în pericol intervențiile salvamarilor. Turiștii nu respectă culoarul special creat pentru situațiile de urgență și își întind cearșafurile până la nivelul mării.
19:50
Oficialii nu au decis deocamdată dacă școala va începe online sau dacă elevii se vor întoarce în clase.
19:40
Situație revoltătoare pe râul Someș în Maramureș: un pod uriaș construit din metal zace pe mal pentru că firma constructoare nu este în stare să-l așeze peste apă.
19:40
Spitalele de campanie sau cele modulare pentru Covid încep să se umple. La Elias în unitatea construită din donații au fost internați primii pacienți doi dintre ei în stare gravă.
19:30
Cel puțin timp de două săptămâni, terasele din Capitală și din 7 județe, inclusiv la munte și pe litoral, se vor închide la ora 23.00. 
19:30
Cu 823 de cazuri noi de Covid 19 înregistrate luni, e drept la un număr mic de teste, avem și prima veste bună importantă din această vară.
19:30
Deși din această săptămână, în multe județe masca este obligatorie și în exterior în anumite zone, peste 2 milioane de români cu venituri reduse nu au primit încă măști gratuite.
18:50
Universitatea Craiova - CFR Cluj, LIVE. Este meciul care va desemna campioana din Liga 1. Comitetul Executiv al FRF a luat o decizie istorică și a hotărât ca partida să continue cu prelungiri şi penalty-uri, în caz de egalitate.
18:40
Proiectele de infrastructură extrem de importante pentru industria românească se urnesc foarte greu.
18:30
Comitetul Municipal pentru Situaţii de Urgenţă a decis, luni, ca purtarea măştii de protecţie să devină obligatorie în zona pietonală a Centrului Vechi al Capitalei, în pieţe, târguri, staţii STB şi CFR.
18:10
În toate punctele critice de pe harta îmbolnăvirilor cu COVID-19, autoritățile caută soluții pentru a putea prelua pacienți. În special din rândul celor care trebuie îngrijiți la Terapie Intensivă.
18:00
Tânărul din Iaşi care s-a dus călare la maternitate a devenit infractor. E căutat de poliție pentru ce a comis
18:00
Doi pasageri au fost dați jos dintr-un zbor Delta Air Lines, care se afla deja pe pistă și se pregătea să decoleze, după ce aceștia au refuzat să poarte măști de protecție.
18:00
Autoritățile din Sri Lanka au reținut sâmbătă o pisică, sub acuzația că face contrabandă cu droguri și cartele SIM pe care le căra într-o pungă de plastic legată la gât.
17:40
Mai mulți tineri gata de picnic pe Tansfăgărașan s-au trezit cu musafiri nepoftiți la masă. O ursoaică și puii săi au dat iama în merinde.
17:30
Un tânăr de 22 de ani din Neamț a plătit nemeritat de mult pentru că a sărit în apărarea unei femei agresate pe stradă.
17:20
În Prahova un bărbat în vârstă de 47 de ani tatăl a trei copii a fost ucis de vecinii săi - doi fraţi pe care îi ajuta la muncă în gospodărie.
Mai multe ştiri
©2004—2020 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.