Wizz Air lansează patru noi rute din România. Ce se întâmplă cu pasagerii fără măşti de protecţie

Adevarul (Romania), 2 august 2020 08:45

Wizz Air a anunţat sâmbătă lansarea a patru noi rute în condiţii de igienă sporite pentru siguranţa clienţilor şi a echipajului său, potrivit unei informări remise presei.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Adevarul (Romania)

Acum 30 minute
06:15
Imaginile obţinute de Daily Mail de pe camerele video ale poliţiştilor implicaţi în misiune, arată ultimele clipe de viaţă ale afro-americanului şi modul în care au acţionat agenţii, arestaţi acum pentru omor şi complicitate la omor.
06:15
Edilii botoşăneni au făcut, cu fonduri europene, primul patinoar pentru curling din România, dar o parte a consilierilor locali consideră investiţia inutilă şi nu sunt de acord cu finalizarea ei. În aceste condiţii, Primăria Botoşani poate fi bună de plată.
06:15
Trei sferturi dintre şoferii unei staţii de ambulanţă din Olt au fost trimişi în judecată pentru delapidare şi fals intelectual. Furau din cota de carburant, circulând cu viteză redusă şi întârziind zeci de minute chiar şi la cazuri medicale foarte grave.
06:15
Doamna muzicii, la 70 de ani, le face tuturor cea mai frumoasă surpriză! Corina Chiriac a renunţat în luna mai la emisiunea pe care o prezenta de peste 10 ani la Naţional TV şi a pornit pe un nou drum. Iată despre ce este vorba!
06:15
Franţa a anunţat luni că nu va ratifica un acord referitor la extrădare convenit cu Hong Kongul în 2017, după ce China a adoptat o lege controversată referitoare la securitatea naţională pentru centrul financiar global, transmite Reuters.
06:15
O ştim ca fiind extrem de vocală, sinceră cu ea şi cu cei din jur, îndârjită şi luptătoare, de aceea am ales acest titlu mai puţin convenţional. O discuţie cu Oana Roman nu e uşor de dus. Nu pentru că este o fire dificilă, ci pentru că, de multe ori, sinceritatea ei te face să te trezeşti, gândindu-te la atâtea interviuri în care lumea a dorit să pară altceva decât este.
06:15
Preşedintele american Donald Trump a declarat luni că guvernul american ar trebui să primească o ”parte substanţială” din preţul de vânzare al operaţiunilor platformei de socializare video TikTok din SUA şi a avertizat că va interzice serviciul în Statele Unite pe 15 septembrie, în lipsa unei vânzări a acesteia către Microsoft sau către altă companie, transmite Reuters.
06:15
Orientul Mijlociu este un spaţiu pe cât de pitoresc pe atât greu greu încercat de istorie. Puţine sunt zonele în care să se fi amestecat atâtea populaţii şi culturi venite dinspre toate punctele cardinale precum acesta. Timişoreanul Andrei Stepan încearcă acum să desluşească întreg acest puzzle.
Acum 2 ore
05:15
Autorităţile italiene au interzis zborurile dinspre şi spre Republica Moldova, din cauza numărului mare de cazuri Covid-19. Ingenioşi, moldovenii au găsit alte metode pentru a ajunge în Italia, în pofida interdicţiilor.
05:15
Mai mulţi bolnavi diagnosticat cu COVID-19 s-au adresat instanţelor nemulţumiţi de deciziile medicilor de a-i ţine internaţi. Deşi au comorbidităţi care le pot pune viaţa în pericol, ei consideră spitalizarea nejustificată. Costurile prilejuite de procesele pacienţilor COVID-19 sunt suportate tot de stat.
05:15
Oferta cu scutece la un preţ de patru ori mai mic decât în magazine le-a păcălit pe mai multe mămici din ţară, care au rămas şi fără bani, dar şi fără produsele promise, după ce au plătit sume consistente în contul unei femei din Gorj.
05:15
Primăria Reşiţa a reuşit să obţină toate avizele şidocumentele necesare pentru a cere Guvernului să emită o hotărâre pentru schimbul de terenuri cu Romsilva, din zonaunde urmează să se construiască unul din cele mai importante proiecte deagreement din România.
Acum 4 ore
02:45
Oamenii de ştiinţă de la Harvard au publicat un studiu despre pierderea mirosului şi / sau a gustului, principalul simptom neurologic şi în general, unul dintre primele semnale care sugerează boala Covid-19. Conform neurologilor, pierderea mirosului poate fi primul sau chiar singurul simptom care însoţeşte infectarea cu virusul SARS-CoV-2.
Acum 6 ore
01:45
Şeful Unităţii de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Buzău, medicul Adrian Zoican, a anunţat pe Facebook a fost diagnosticat cu COVID-19 şi a făcut apel la toţi cei care au intrat în contact cu el să se testeze. De asemenea, soţia lui este medic în Spitalul Judeţean.
01:15
Un motociclist german, în vârstă de 29 de ani, a fost rănit într-un accident care a avut loc luni, 4 august, pe Transalpina
Acum 8 ore
00:15
O echipă distrusă, la un moment dat, de nişte teste de coronavirus, cu rezultate foarte dubioase, a reuşit să treacă peste acest episod crunt şi să cucerească al 3-lea titlu la rând în Liga I.
00:15
Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, dă asigurări că autostrada Comarnic-Braşov va fi construită, fie pe fonduri europene, fie în baza unui parteneriat între autorităţile române şi Banca Europeană de Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD). Bode acuză că autorităţi locale din staţiuni de pe Valea Prahovei au emis autorizaţii pentru construirea de locuinţe pe traseul autostrăzii.
3 august 2020
23:30
Reprezentantul României la Organizaţia Mondială a Sănătăţii, Alexandru Rafila, spune că există un decalaj între creşterea numărului de cazuri de infectare cu noul coronavirus şi creşterea numărului pacienţilor de la Terapie Intensivă, dar şi a mortalităţii.
23:15
Google a anunţat luni, 3 august, trei noi terminale smartphone, Pixel 4A, 4A 5G şi Pixel 5, cu preţuri pornind de la 349 dolari.
23:15
Formaţia pregătită de Dan Petrescu a reuşit un final incredibil de sezon, învingând COVID-19 şi adversarii de pe teren pentru a cuceri, din nou, titlul în Liga I.
23:15
Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, anunţă că în luna octombrie a acestui an linia de cale ferată care face legătura între Gara de Nord din Bucureşti şi Aeroportul ”Henri Coandă” Otopeni va fi dată în funcţiune, constructorii mai având de finalizat câteva lucrări pe două tronsoane.
23:00
Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, afirmă că luni a fost aprobat un plan de restructurare în Consiliul de Administraţie al TAROM şi se arată încrezător că această companie ”va fi salvată”.
23:00
La un moment dat, ardelenii aveau 26 de cazuri de coronavirus în lot şi păreau a fi în moarte clinică! Aproape miraculos însă, şi-au revenit, mai ales după ce retestările au dovedit că 23 dintre cei diagnosticaţi cu COVID-19 au fost, de fapt, bolnavi falşi! Acum, ei celebrează un nou titlu.
22:45
Sorana Cîrstea, Irina Begu şi Laura Ioana Paar au fost eliminate pe rând de pe tabloul principal al primului turneu de tenis organizat după începerea pandemiei de coronavirus.
Acum 12 ore
22:15
Un total de 3844 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 4 milioane de lei, au fost date, în cursul lunii iulie, în urma controalelor vizând respectarea măsurilor de protecţie sanitară.
22:00
Un poliţist a fost agresat de un şofer în vârstă de 31 de ani, după ce echipajul de Poliţie l-a oprit pe tânăr în trafic, pe o stradă din Petroşani.
21:45
Nevoia de a dovedi că nu eştibolnav de COVID-19 este exploatată din plin, unde altundeva decât în zona MallBăneasa, de o adevărată „maşinărie” de făcutbani care dă şi multe rateuri. Iniţiatorii profită de clienţii sub presiune, pecare-i pun să semneze un Acord înţesat de clauze abuzive prin care renunţă ladreptul la exprimare sau la cel de a cere dreptatea în Justiţie.
21:00
China a trimis prima echipă medicală la Hong Kong pentru asistenţă la testare în contextul unui nou val de infecţii cu coronavirus după săptămâni de control al pandemiei COVID-19, relatează BBC.
21:00
Regele emerit Juan Carlos I a transmis luni o scrisoare regelui Felipe VI prin care l-a anunţat că a hotărât să părăsească Spania, o „decizie cântărită”, a anunţat Palatul Zarzuela, citează TVE.
21:00
Ministrul Sănătăţii Nelu Tătaru consideră că încrederea românilor în autorităţi nu a scăzut neapărat, ci mai degrabă observăm o creştere a încrederii românilor în faptul că sunt puternici, iar coronavirusul nu se poate atinge de ei.
Mai multe ştiri
©2004—2020 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.