Veşti proaste pentru fanii iPhone-urile: noua generaţie de telefoane va ajunge pe piaţă cu întârziere

Adevarul (Romania), 2 august 2020 09:00

Apple a anunţat că noua generaţie de iPhone, care urmează să fie lansată în toamnă, va ajunge pe piaţă mai târziu decât s-a întâmplat în anii anteriori.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Adevarul (Romania)

Acum 30 minute
05:15
Autorităţile italiene au interzis zborurile dinspre şi spre Republica Moldova, din cauza numărului mare de cazuri Covid-19. Ingenioşi, moldovenii au găsit alte metode pentru a ajunge în Italia, în pofida interdicţiilor.
05:15
Mai mulţi bolnavi diagnosticat cu COVID-19 s-au adresat instanţelor nemulţumiţi de deciziile medicilor de a-i ţine internaţi. Deşi au comorbidităţi care le pot pune viaţa în pericol, ei consideră spitalizarea nejustificată. Costurile prilejuite de procesele pacienţilor COVID-19 sunt suportate tot de stat.
05:15
Oferta cu scutece la un preţ de patru ori mai mic decât în magazine le-a păcălit pe mai multe mămici din ţară, care au rămas şi fără bani, dar şi fără produsele promise, după ce au plătit sume consistente în contul unei femei din Gorj.
05:15
Primăria Reşiţa a reuşit să obţină toate avizele şidocumentele necesare pentru a cere Guvernului să emită o hotărâre pentru schimbul de terenuri cu Romsilva, din zonaunde urmează să se construiască unul din cele mai importante proiecte deagreement din România.
Acum 4 ore
02:45
Oamenii de ştiinţă de la Harvard au publicat un studiu despre pierderea mirosului şi / sau a gustului, principalul simptom neurologic şi în general, unul dintre primele semnale care sugerează boala Covid-19. Conform neurologilor, pierderea mirosului poate fi primul sau chiar singurul simptom care însoţeşte infectarea cu virusul SARS-CoV-2.
01:45
Şeful Unităţii de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Buzău, medicul Adrian Zoican, a anunţat pe Facebook a fost diagnosticat cu COVID-19 şi a făcut apel la toţi cei care au intrat în contact cu el să se testeze. De asemenea, soţia lui este medic în Spitalul Judeţean.
Acum 6 ore
01:15
Un motociclist german, în vârstă de 29 de ani, a fost rănit într-un accident care a avut loc luni, 4 august, pe Transalpina
00:15
O echipă distrusă, la un moment dat, de nişte teste de coronavirus, cu rezultate foarte dubioase, a reuşit să treacă peste acest episod crunt şi să cucerească al 3-lea titlu la rând în Liga I.
00:15
Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, dă asigurări că autostrada Comarnic-Braşov va fi construită, fie pe fonduri europene, fie în baza unui parteneriat între autorităţile române şi Banca Europeană de Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD). Bode acuză că autorităţi locale din staţiuni de pe Valea Prahovei au emis autorizaţii pentru construirea de locuinţe pe traseul autostrăzii.
Acum 8 ore
23:30
Reprezentantul României la Organizaţia Mondială a Sănătăţii, Alexandru Rafila, spune că există un decalaj între creşterea numărului de cazuri de infectare cu noul coronavirus şi creşterea numărului pacienţilor de la Terapie Intensivă, dar şi a mortalităţii.
23:15
Google a anunţat luni, 3 august, trei noi terminale smartphone, Pixel 4A, 4A 5G şi Pixel 5, cu preţuri pornind de la 349 dolari.
23:15
Formaţia pregătită de Dan Petrescu a reuşit un final incredibil de sezon, învingând COVID-19 şi adversarii de pe teren pentru a cuceri, din nou, titlul în Liga I.
23:15
Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, anunţă că în luna octombrie a acestui an linia de cale ferată care face legătura între Gara de Nord din Bucureşti şi Aeroportul ”Henri Coandă” Otopeni va fi dată în funcţiune, constructorii mai având de finalizat câteva lucrări pe două tronsoane.
23:00
Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, afirmă că luni a fost aprobat un plan de restructurare în Consiliul de Administraţie al TAROM şi se arată încrezător că această companie ”va fi salvată”.
23:00
La un moment dat, ardelenii aveau 26 de cazuri de coronavirus în lot şi păreau a fi în moarte clinică! Aproape miraculos însă, şi-au revenit, mai ales după ce retestările au dovedit că 23 dintre cei diagnosticaţi cu COVID-19 au fost, de fapt, bolnavi falşi! Acum, ei celebrează un nou titlu.
22:45
Sorana Cîrstea, Irina Begu şi Laura Ioana Paar au fost eliminate pe rând de pe tabloul principal al primului turneu de tenis organizat după începerea pandemiei de coronavirus.
22:15
Un total de 3844 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 4 milioane de lei, au fost date, în cursul lunii iulie, în urma controalelor vizând respectarea măsurilor de protecţie sanitară.
22:00
Un poliţist a fost agresat de un şofer în vârstă de 31 de ani, după ce echipajul de Poliţie l-a oprit pe tânăr în trafic, pe o stradă din Petroşani.
21:45
Nevoia de a dovedi că nu eştibolnav de COVID-19 este exploatată din plin, unde altundeva decât în zona MallBăneasa, de o adevărată „maşinărie” de făcutbani care dă şi multe rateuri. Iniţiatorii profită de clienţii sub presiune, pecare-i pun să semneze un Acord înţesat de clauze abuzive prin care renunţă ladreptul la exprimare sau la cel de a cere dreptatea în Justiţie.
Acum 12 ore
21:00
China a trimis prima echipă medicală la Hong Kong pentru asistenţă la testare în contextul unui nou val de infecţii cu coronavirus după săptămâni de control al pandemiei COVID-19, relatează BBC.
21:00
Regele emerit Juan Carlos I a transmis luni o scrisoare regelui Felipe VI prin care l-a anunţat că a hotărât să părăsească Spania, o „decizie cântărită”, a anunţat Palatul Zarzuela, citează TVE.
21:00
Ministrul Sănătăţii Nelu Tătaru consideră că încrederea românilor în autorităţi nu a scăzut neapărat, ci mai degrabă observăm o creştere a încrederii românilor în faptul că sunt puternici, iar coronavirusul nu se poate atinge de ei.
20:45
A fost declanşată o anchetă pentru descoperirea persoanei care a provocat un incendiu, în noaptea de duminică spre luni, la un adăpost de animale din localitatea buzoiană Costeşti. Intervenţia pompierilor de salvare a animalelor şi stingere a incendiului a durat aproape cinci ore.
20:45
Întrebat dacă este îngrijorat de creşterea numărului de pacienţi aflaţi la terapie intensivă, Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a indicat că sunt pregătite şi alte spitale de rezervă ce pot servi ca o a treia sau a patra linie.
20:45
Forţele americane dislocate în Europa au desfăşura pe 2 august un exerciţiu fără precedent în Marea Neagră la care au participat un distrugător, mai multe avioane pritre care şi patru F-16 Falcon şi o dronă de luptă.
20:45
Modificarea interiorului în maşini reprezintă una din măsurile de protecţie pentru infectarea cu coronavirus, în special în domenii precum transportul de persoane, iar Registrul Auto Român (RAR) a prezentat ce astfel de transformări se pot face fără să fie necesară omologarea acestora.
20:00
Siberia se confruntă cu valuri de căldură fără precedent şi incendii de vegetaţie, pe fondul schimbărilor climatice, riscând să dezgheţe permafrostul şi să elibereze uriaşe cantităţi de carbon în atmosferă. Efectele se văd deja în mărirea, într-un ritm alarmant, al craterului uriaş din regiune numit Poarta Iadului.
20:00
Ministrul Muncii şi Protecţiei Sociale, Violeta Alexandru (foto), a declarat, luni, la Alba Iulia, că pensiile vor creşte „cu siguranţă” de la 1 septembrie, fără a preciza şi procentul de majorare, menţionând că se fac „mai multe scenarii” în acest sens.
20:00
Doi bărbaţiau fost arestaţi preventiv în urma unei altercaţii pe care au avut-o cu untaximetrist în Sectorul 3 din Capitală. Taximetristul a fost rănit şi a avut nevoie de îngrijiri medicale.
20:00
În ultimele 24 de ore, în judeţul Buzău au mai fost confirmate 12 cazuri noi de îmbolnăvire cu noul coronavirus, în scădere faţă de zilele anterioare. Pacienţii nou confirmaţi au vârste cuprinse între 26 ani şi 73 de ani.
Mai multe ştiri
©2004—2020 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.