VIDEO Clovnul Bobo candidează la funcţia de primar şi face circ la conferinţele de presă ale celorlalţi: „Nu mai vreau să fiu om”

Adevarul (Romania), 16 septembrie 2020 12:30

Cunoscut în mai multe colţuri ale ţării drept clovnul Bobo, Andrei Neşculescu şi-adat demisia din PNL şi a decis să candideze independent pentru funcţia de primar al Sucevei. În loc să organizeze evenimente electorale proprii, el preferă să întrerupă conferinţele  contracandidaţilor săi.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Adevarul (Romania)

Acum 5 minute
16:45
Ofemeie din Iaşi a reuşit să-l impresioneze pe Suveranul Pontif, în timpulvizitei în România de anul trecut, aceasta atrăgându-i atenţia în momentul în care şi-a ridicat peste bariere nepotul de doar câteva luni pentru ca Papa Francisc să-i ofere binecuvântarea.
16:45
Poliţiştii buzoieni au pus capăt, azi-noapte, unui botez la care participau aproximativ 250 de invitaţi. Petrecerea avea loc într-un salon de evenimente de pe DN1B, iar naş era celebrul manelist Adrian Minune.
16:45
Scena Galei Premiilor Uniunii Teatrale din România (UNITER) s-a dovedit a fi, luni seară, tribuna pentru câteva discursuri-manifest ale câtorva dintre premianţi. Regizorul Eugen Jebelean, actriţa Mihaela Drăgan şi Ion Caramitru, preşedintele UNITER, au vorbit despre importanţa teatrului independent, despre libertăţi civile, dar şi despre problemele cu care se confruntă actorii şi actriţele de etnie romă în România.
16:45
Poliţiştii din Brăila au efectuat 16 percheziţii domiciliarela persoane suspectate de furturi din locuinţe, înşelăciune şi cămătărie. 16persoane au fost aduse la sediul Poliţiei pentru audieri.
16:45
Noul coronavirus, situaţia la zi în judeţul Hunedoara. În ultima săptămână s-au înregistrat 12 decese ale unor pacienţi cu Covid 19, care aveau şi alte boli.
16:45
Inspectoratul Şcolar Judeţean Călăraşi monitorizează dinamica scenariilor de funcţionare a unităţilor de învăţământ preuniversitar, aceasta fiind influenţată de evoluţia situaţiei epidemiologice din judeţ. Până în prezent, 10 şcoli au trecut în scenariul roşu, adică desfăşoară ore exclusiv online.
16:45
Fostul purtător de cuvânt al PSD, senatorul Lucian Romaşcanu a criticat marţi strategia cuvernului de a compate epidemia de COVID-19. Acesta a semănat lupta Executivului cu pandemia cu un „struţ fără idei” care „îşi îndeasăp judicios capul în nisip, doar că, uită că stă pe asfalt”. Acesta mai adaugă că Guvernul e mai preocupat de alegeri decât de valul de COVID-19 care va urma în toamnă.
16:45
China obligă tot mai mulţi tibetani să plece din zonele rurale,pentru a participa la diverse formări de tip militar, create recent cu scopulde a-i forma în munca în fabrică, dezvăluie Reuters.
16:45
Patru şefi din cadrul UZTEL Ploieşti, unul dintre cei mai importanţi producători de utilaje petroliere din România, au fost condamnaţi definitiv la închisoare cu suspendare într-un dosar în care au fost acuzaţi de vătămare corporală din culpă.
Acum o oră
16:15
o nouă serie de bilete de tratament a rămas mai mult de jumătate nevalorificată, pentru că pensionarii care pot beneficia de un sejur în scop terapeutic la preţ subvenţionat se tem că ar putea contracta noul coronavirus şi evită staţiunile.
16:15
Barajele lacurilor de acumulare din Ţara Haţegului au devenit locuri atractive de întâlnire pentru tineri, însă de multe ori aceştia lasă în urma lor tone de gunoaie, care în ape.
16:15
Procurorii au deschis dosar penal pentru ultraj, după ce un jandarm a fost agresat în timpul serviciului de către un bărbat aflat sub influenţa băuturilor alcoolice.
16:15
Un traficant chinez  de droguri condamnat la moarte şi-a planificat timp de şase luni o evadare spectaculoasă din închisoare, relatează HotNews care citează CNN şi Mediafax.
16:15
Reprezentanţii USR au transmis că rectificarea bugetară adoptată marţi de Parlament, cu modificările toxice introduse de PSD-ALDE, vor duce România într-o criză economică, în pofida eforturilor depuse pentru a fi evitată o astfel de situaţie. Sursa citată adaugă că „ipocrizia de astăzi a PSD va însemna pentru români fie taxe mai mari ori mai multe pe muncă, fie împrumuturi împovărătoare, deficit şi inflaţie”.
16:15
Liderul deputaţilor PNL Florin Roman a acuzat PSD că a prăduit România iar acum „îi dă foc”. El a adăugat că social-democraţii s-au mai gândit să păcălească câţiva pensionari, pentru câteva voturi la alegeri. În plenul reunit de marţi în care Parlamentul a adoptat proiectele de lege care aprobă rectificarea bugetară cu amendamentul PSD care prevede majorarea pensiilor cu 40%, Florin Roman a anunţat că PNL va ataca la CCR iniţiativele legislative.
16:15
Marcel Ciolacu a afirmat că Parlamentul a făcut marţi dreptate pentru cinci milioane de pensionari şi a precizat că pensiile trebuie să crească cu 40%, aşa cum prevede legea. Liderul PSD a adăugat că bani există, însă Guvernul PNL îi mutase în aşa fel încât bugetul ţării ajunsese „puşculiţa electorală” a liberalilor. Ciolacu a mai spus că deficitul bugetar nu va creşte deloc.
16:15
Pasajul Ciurel se dovedeşte a fi un eşec pe toate planurile. După ce locuitorii din zonă au fotografiat maşinile stând bară la bară pe pod şi au glumit că Primăria a inaugurat de fapt „cea mai mare parcare suspendată”, un cetăţean a filmat momentul în care un autobuz este forţat să urce pe trotuar pentru a vira pe o bretea a celui mai recent proiect de infrastructură al Bucureştiului.
Acum 2 ore
15:45
Călin Mărincuş, boxerul xenofob care şi-a făcut un obicei din a face circ la evenimentele publice, a intervenit la un eveniment electoral din Cluj-Napoca, la care participa premierul Ludovic Orban.
15:45
De ce unele virusuri dispar fără urmă în timp ce altele supravieţuiesc şi produc boli timp de sute de ani? Condiţiile care declanşează o pandemie sunt deja familiare, dar nu se ştie cum ajunge un virus să dispară fără urmă, relatează BBC Future.
15:45
PrinOrdinulcomun al ministrului Sănătăţii şi al ministrului AfacerilorInterne aufost stabilite măsurileşi acţiunile de sănătate publică pentru desfăşurarea însiguranţă a procesului electoral. În mare, acestea limitează lamaximum contactul dintre alegători şi membrii din secţiile devotare.
15:45
Curtea Constituţională a decis din nou să amâne pentru data de 29 septembrie pronunţarea asupra sesizării preşedintelui Klaus Iohannis şi cea a Executivului la legea prin care Parlamentul stabileşte data alegerilor parlamentare şi nu Guvernul. Deciziile privind aceste obiecţii au fost amânate de CCR în mai multe rânduri. Alegerile legislative vor avea loc în acest an pe 6 decembrie.
15:45
O femeie în vârstă de 45 de ani a murit, luni, într-un cabinet medical privat din Ploieşti în timpul unei inrtervenţii medicale de întrerupere a sarcinii. Procurorii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.
15:15
Primăria municipiului Galaţi anunţă că va amplasa opera”Simbol” în sensul giratoriu de la intrarea în oraş dinspre Tecuci. Lucrărilesunt programate pentru miercuri seara, după ora 20.00.
15:15
Clinica de Hemato-Oncologie şi Oncologie Pediatrică din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii „Louis Ţurcanu Timişoara” a fost renovată complet cu bani din donaţii şi sponsorizări. Asociaţia Dăruieşte Viaţa a investit două milioane de euro pentru a crea condiţii de tratament la standarde europene pentru copiii bolnavi de cancer de sânge.
15:00
Femeia amenadată este din comuna Buneşti, judeţul Suceava, iar oamenii legii aureuşit să o identifice cu ajutorul unor fotografii făcute de omartoră care a asistat la întreaga scenă.
15:00
După cum a spus fostul CEO al NCSC din Marea Britanie, Ciaran Martin,Regatul Unit a adoptat cel mai dur şi mai strict mecanism de supravegherepentru Huawei. Raportul OB din Marea Britanie din 2019 a precizat în mod clarcă problemele identificate în raport erau „fără legătură cu vreo interferenţădin partea guvernului chinez” (dispozitivele Huawei nu au nicio portiţă deacces secretă).
15:00
Primăria Municipiului Călăraşi asigură, pentru alegerile locale din 27 septembrie amenajarea secţiilor de vot cu urne şi cabine, dezinfectanţi, termometrizare, personal tehnic, dar şi alte alte materiale necesare desfăşurării procesului electoral în cele mai bune condiţii.
15:00
Ministerul Educaţiei şi Cercetării a publicat marţi, 22 septembrie, noi date referitoare la felul în care se desfăşoară cursurile în unităţile de învăţământ. Dinamica scenariilor de funcţionare este influenţată de evoluţia situaţiei epidemiologice din fiecare judeţ.
Acum 4 ore
14:45
Individul este fostul concubin al surorii victimei şi aprofitat de imposibilitatea copilei de a se apăra ori de a-şi exprima voinţapentru a o răpi şi a o forţa să întreţină raporturi sexuale de nenumărate ori.
14:30
Lady Gaga a povestit în emisiunea „SundayMorning“ de la CBS despre perioada în care fiecare zi aducea un nou gând de suicid. Artista, care s-a confruntat cu o puternică depresie, povesteşte că a ajuns în stadiul în care era cel mai mare duşman al propriei persoane.
Mai multe ştiri
©2004—2020 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.