Mai mulți elevi dintr-o comună buzoiană nu au început școala. Consiliul local a închis unitatea de învățământ

StirileProtv.ro, 16 septembrie 2020 18:20

Pentru mai mulţi elevi de gimnaziu dintr-o comună buzoiană încă nu a început şcoala, din cauza unui conflict iscat între autorităţile locale şi inspectoratul şcolar.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de StirileProtv.ro

Acum o oră
13:10
Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, prezent la Huşi, a declarat că nu se pune problema instituirii stării de urgenţă în perioada următoare.
Acum 2 ore
12:50
O tânără care acum are 23 de ani a devenit dependentă de filme pentru adulți încă de la vîrsta de 10 ani. Courtney Daniella Boateng și-a găsit acum curajul să vorbească despre asta, subliniind că dependența a afectat-o mult timp.
12:40
Premierul Ludovic Orban a declarat că, în ultimele două săptămâni, s-a înregistrat un trend crescător în privinţa cazurilor de COVID-19, dar situaţia este "sub control".
Acum 4 ore
12:00
Coronavirus România, bilanț 27 septembrie. Până sâmbătă, 26 septembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 121.235 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus și 1.629 de decese.
11:50
O bacterie care mănâncă creierul a fost depistat în rețeaua de alimentare cu apă potabilă a opt orașe din Texas. A fost emisă o alertă de maximă urgență pentru ca populația să nu mai consume apă de la robinet.
11:40
Sute de oameni așteaptă la coadă în fața unei unități de învățământ din localitatea Tunari, pentru a vota, timpul de așteptare fiind de aproximativ trei ore.
10:50
Toamna pare că își intră în drepturi, dar asta nu înseamnă că trebuie să luăm o pauză de la vacanțe.
10:30
Salonul auto din Beijing și-a deschis porțile. Evenimentul ar fi trebuit să aibă loc în luna aprilie, dar a fost amânat din cauza pandemiei.
10:20
Preşedintele Klaus Iohannis a declarat că este foarte important ca cetăţenii să meargă duminică la vot şi să-i aleagă pe candidaţii care pot face ceva pentru comunităţile lor.
10:10
Vremea azi, 27 septembrie. Astăzi scăpăm de ploi... mai apar doar câteva averse locale. Vremea se răceşte, însă, iar temperaturile ajung la valori apropiate de cele normale pentru această perioadă.
Acum 6 ore
09:40
09:30
Se spune deseori că omul sfinţeşte locul iar acestă zicală veche e întărită şi în vremurile noastre chiar de către cei de lângă noi, de oameni simpli şi modeşti care pot prin acţiunile lor să schimbe în bine comunităţi întregi.
09:20
În anul pandemiei, Gradinile Zoologice au devenit un punct de atracţie pentru turiştii români.
09:10
„Pentru mine e bucuria de a face". Asta spune artistul din Gorj care a transformat o pădure din judeţ într-o destinaţie turistică.
09:00
În ciuda regulilor stricte impuse din cauza pandemiei, nici alegerile locale din 2020 nu sunt lipsite de incidente
08:40
Există români care aleg să pună umărul la dezvoltarea localității în care trăiesc, fără să aștepte ceva în schimb.
08:40
Doi părinţi şi copilul lor în vârstă de 11 ani au trecut prin clipe de groază. Maşina în care se aflau s-a răsturnat pe un drum din Dâmboviţa.
08:20
O femeie de 45 de ani din Aiud a fost spulberată aseară de o maşină pe o trecere pentru pietoni, pe Drumul Naţional 1.
08:20
Un șofer de 68 de ani din județul Suceava a murit în urma unui accident de circulație.
08:20
Peste 19 milioane de români sunt aşteptaţi la vot la alegerile locale de duminică, 27 septembrie, dar cu siguranţă nu vor veni toţi. Prezenţa la vot influenţează însă substanţial rezultatul alegerilor locale. 
Acum 8 ore
08:00
Horoscop 27 septembrie 2020, prezentat de Neti Sandu. Surprize astăzi. O să aflăm veşti care să ne dea programul peste cap şi o să ne putem reorienta, ca să facem o schimbare de macaz
08:00
08:00
Un cumplit accident de circulație a avut loc pe o șosea din Sălaj. O tânără de 22 de ani și-a pierdut viața după ce mașina în care se afla a ajuns pe celălalt sens de mers și a izbit violent un autoturism.
07:10
Duminică 27 septembrie, la ora 7 dimineaţa, s-a dat startul alegerilor locale din România. Până la ora 21:00, când se închid urnele, cele peste 19 milioane de români cu drept de vot îşi pot alege primarii, consilierii locali şi judeţeni. 
07:10
Şi la alegerile locale de anul acesta cea mai urmărită confruntare electorală este cea pentru primăria Capitalei. Sondajele de opinie dinaintea alegerilor indicau aici o bătălie strânsă între Gabriela Firea şi Nicuşor Dan.
Acum 12 ore
01:50
Protest violent anti-”Covid-1984” la Londra
Acum 24 ore
21:10
COVID-19 este o boală respiratorie şi nu există informaţii privind prezenţa şi supravieţuirea pe alimente a virusului, astfel încât să fie posibilă infectarea oamenilor, susține Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor.
21:00
Un bărbat de 39 de ani din Marea Britanie, tatăl a patru copii, nu s-a putut angaja ca profesor din cauza tatuajelor sale.
20:00
Povestea Clanului Luptătorilor, gruparea care face legea în Sectorul 6 din București
19:50
Un tomograf care scanează trunchiul copacilor îi poate salva pe cei sănătoși de la tăiere, iar pe cei bolnavi îi pune pe lista neagră, înainte să cadă.
Mai multe ştiri
©2004—2020 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.