VIDEO Un scandal iscat între primărie şi IŞJ întârzie debutul anului şcolar pentru elevii dintr-o localitate buzoiană

Adevarul (Romania), 16 septembrie 2020 20:30

Pentru un număr de peste 40 de elevi de gimnaziu din comuna buzoiană C.A. Rosetti şcoala nu a început încă, din cauza unui conflict iscat între autorităţile locale şi inspectoratul şcolar.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Adevarul (Romania)

Acum 10 minute
12:45
Atacantul român al celor de la  New York City FC, Alexandru  Mitriţă, a înscris două goluri, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în victoria la scor, 4-0, din meciul cu  FC Cincinnati,
12:45
Visele manipulate ar putea fi folosite pentru a mări creativitatea şi a confrunta sursele de stres şi traume ale unor persoane.
12:45
Vergil Chiţac, candidatul susţinut de PNL la Primăria Constanţei, şi-a exprimat dreptul la vot la alegerile locale din 27 septembrie 2020.
12:45
Ion Ştefan a venit cu soţia sa la Secţia de vot de la Şcolala Ştefan cel Mare, însoţit de candidatul la funcţia de viceprimar, Liviu Macovei şi soţia acestuia din urmă.
12:45
Prezenţa la urne în Vaslui la alegerile locale 2020 este sub media naţională, judeţul aflându-se în coada clasamentului naţional.
12:45
Prezenţa la vot în judeţul Gorj, la ora 12,00, a fost de aproape 20%. Cea mai mare prezenţă a fost în satul Cerna Sat, cel mai îndepărtat din judeţul Gorj.
12:45
Candidatul PNL, USR şi PLUS pentru Primăria Capitalei, Nicuşor, Dan, îi îndeamnă pe bucureşteni să iasă la vot „încă din momentul ăsta” pentru a evita eventuale aglomeraţii care s-ar putea forma în orele următoare. „Este un moment al revanşei” şi este „o alegere despre valorile în care credem” transmite Dan, în ziua scrutinului. Nu în ultimul rând Nicuşor Dan acuză că în ziua votului continuă „campania murdară” la adresa sa.
12:45
Prezenţa la votîn judeţul Galaţi este de 15%, situându-se sub cea pe ţară, care este de 16,1%.2.063 de persoane au votat pe listele suplimentare, iar pentru 82 de gălăţeni afost trimisă urna mobilă astfel încât să îşi poată exercita dreptul la vot.
12:45
Primii votanţi au apărut la secţii chiar înainte de deschiderea urnelor, cei mai mulţi pentru a evita o eventuală aglomeraţie în timpul zilei. La Călăraşi, pensionarii au fost cei mai harnici. Fără teamă de COVID-19, cetăţenii au mers pentru a-şi exercita dreptul democratic.
12:45
Preşedintele PNL; premierul Ludovc Orban, a afirmat că a văzut, „cu tristeţe şi chiar revoltă” cum Primăria Capitalei continuă difuzarea de reclame în favoarea Gabrielei Firea, chiar în ziua alegerilor.  Întrebat despre acuzaţiile PSD referitoare la continuarea campaniei de către PNL în online, Orban a afirmat: „Hoţul strigă hoţii”.
12:45
În ultimii ani, din ce în ce mai multe domenii au luat decizii în care sustenabilitatea a fost luată în calcul, şi un startup francez a decis să meargă mai departe - creează accesorii de lux din piele de peşte.
12:45
A nins noaptea trecută pe Transalpina, şoseaua care ajunge la cea mai mare înălţime din România, după ce temperatura a scăzut sub zero grade Celsius.
12:45
Într-o secţie din Olt, numărul celor care s-au prezentat la urne a depăşit numărul alegătorilor înscrişi în listele permanente.
12:45
Un alegător din municipiul Târgu Jiu a fost amendat de poliţişti după ce şi-a vot buletinul de vot în timp ce se afla în cabina de votare.
12:45
Peste 47.000 debrăileni au votat până la ora 12,00, ceea ce înseamnă un procent de 16,60% dinnumărul persoanelor înscrise pe listele permanente. S-a înregistrat un primincident după ce unui membru dintr-o secţie de votare i s-a făcut rău şi a avutnevoie de îngrijiri medicale.
12:45
Mii de persoane s-au adunat sâmbătă seara în faţa reşedinţei dela Ierusalim a premierului israelian Benjamin Netanyahu pentru a critica modulîn care gestionează pandemia de COVID-19, relatează AFP.
Acum o oră
12:15
Stelian Ion, candidatul USR PLUS la funcţia de primar al Constanţei, a votat la alegerile locale din 27 septembrie 2020, declarând că-şi doreşte ca niciun copil al Constanţei să nu mai plece din oraş din cauza lipsei de perspectivă.
12:00
Un bărbat de 33 de ani este cercetat pentru vătămarecorporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi fărăpermis, în contextul în care s-a urcat băut la volan şi a acroşat o fată de 16ani care se deplasa pe bicicletă.
12:00
Viaţa sexuală a lui Hitler a fost comentată adesea şi s-au făcut multe speculaţii despre acest subiect. Dosarele declasificate de CIA, de pildă, ne dezvăluie un dictator cu obiceiuri sexuale sadice, care adora perversiunile.
12:00
9,57% dintre clujeni au votat până la ora 11.00 la alegerile locale 2020. La alegerile din 2016, la ora 11, prezenţa la vot a fost de 9,3%. Se poate vota până la ora 21.00. Este obligatorie purtarea măştii în secţia de votare.
12:00
Argeşenii îşi aleg astăzi primarii şi consilierii locali, viitorul preşedinte al Consiliului Judeţean, precum şi consilierii judeţeni. Prezenţa la vot la nivel de judeţ este peste media pe ţară.
12:00
În judeţul Tulcea sunt aşteptaţi la urne 193.277 de alegători, în cele.204 secţii de votare. Pe 27 septembrie, românii îşi aleg primarii, consilierii locali, preşedinţii şi consilierii Consiliilor Judeţene.
12:00
Femeia în vârstă de 45 de ani decedată sâmbătă seara în urma unui grav accident de circulaţie produs pe o trecere de pietoni era infirmieră la spitalul din localitate.
12:00
În judeţul Satu Mare sunt aşteptaţi azi la vot 313.862 alegători. La secţiile de votare din judeţ au ajuns în ultimele zile 345.562 seturi de buletine de vot necesare pentru desfăşurarea alegerilor locale, măştile de protetecţie dar şi soluţiile dezinfectante necesare pentru cele 337 de secţii de vot
12:00
Un candidat la Primăria Hunedoara a reclamat Poliţiei că în cursul nopţii de sâmbătă au fost distribuite în mai multe zone din municipiu pliante defăimătoare împotriva lui.
12:00
12:00
O caravană electorală a Partidului Mişcarea Populară a fost prinsă de Poliţie în trafic, aceasta plimbându-se cu tot cu mesaje audio şi vizuale pe bulevardele şi străzile din Constanţa. PMP este condus la Constanţa de Claudiu Palaz, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean.
12:00
Secretarulgeneral al NATO, Jens Stoltenberg, a făcut apel la sporirea eforturilor încadrul organizaţiei pe care o conduce în vederea combaterii schimbărilor climatice.
12:00
Salvamontiştii argeşeni au căutat sâmbătă, timp de câteva ore, două persoane rătăcite la a V-a ediţie a maratonului montan Iezer-Păpuşa Trail Race.
12:00
Un alegător care a votat într-un sat din Olt s-a ales cu dosar penal. a reuşit să-şi exercite dreptul al vot folosindu-se de documentul partenerei sale, fapta fiind descoperită ulterior.
Mai multe ştiri
©2004—2020 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.