Bianca de la „Chefi la cuțite” i-a surprins pe chefi cu preparatul ales! Ce le-a gătit: „Are tupeu!”

Antena1, 16 septembrie 2020 21:50

Bianca Tică a ajuns în fața celor trei jurați de la „Chefi la cuțite”! Chefii au crezut inițial că rețeta de clătite este una pregătită de un copil, iar reacțiile au fost delicioase.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Antena1

Acum 4 ore
23:10
Cristina Sarafim a venit la emisiunea „Chefi la cuțite”, după ce soțul a înscris-o în competiție, ca să-i facă o surpriză!
22:40
Diana Maganu are 21 de ani și a venit la emisiunea „Chefi la cuțite” ca să descopere dacă poate pregăti deserturi apreciate chiar și de chefi, nu doar de clienții săi!
22:30
Unul dintre cei mai surprinzători concurenți din ediția 11 din sezonul 8 „Chefi la cuțite” este Angelo Ardelean, un bucătar în vârstă de 27 de ani, care a venit să demonstreze tuturor cât de priceput este la gătit.
22:30
Angelo Ardelean, concurent în sezonul 8 „Chefi la cuțite”, i-a uimit pe cei trei chefi cu dezvăluirile sale. Tânărul a povestit cum reușea să facă opt sute de pizza într-o singură zi!
22:10
Un moment cu adevărat savuros din ediția 11 din sezonul 8 „Chefi la cuțite” a fost atunci când Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu s-au apucat să joace mima, în culise!
22:00
Cel mai așteptat moment din ediția 11 din sezonul 8 „Chefi la cuțite” a adus o surpriză uriașă pentru Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu! Cei trei au aflat cine a câștigat amuleta, de data aceasta!
21:40
Unul dintre cele mai tensionate momente din ediția 11 din sezonul 8 „Chefi la cuțite” a fost atunci când chef Jakob Hausmann a jurizat cele trei farfurii pregătite de Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea.
21:40
Dorul de „Asia Express” a fost atât de mare pentru Nico și pentru fiica sa, Andra, încât cele două au decis să-și facă apariția și la „Chefi la cuțite”, pentru a-l revedea pe Sorin Bontea!
Acum 6 ore
21:30
Surpriză uriașă în ediția 11 din sezonu 8 „Chefi la cuțite”! Nico și fiica sa, Andra, au venit să își revadă colegul de la „Asia Express”!
21:20
Unul dintre cei mai surprinzători concurenți din sezonul 8 „Chefi la cuțite” este Faher Balak, un mecanic auto care a cerut azil politic în România!
21:10
După ce au gătit pentru proba de amuletă, Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea s-au reîntâlnit în bucătărie, pentru a degusta și pentru a analiza farfuriile pregătite.
21:10
Lavinia Ilcău are 33 de ani și a decis să participe din nou la emisiunea „Chefi la cuțite”, pentru a-și vedea visul devenit realitate și pentru a demonstra că acum e mai pregătită ca niciodată să facă față competiției.
21:00
Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu s-au apucat să gătească pentru proba de amuletă, sperând că vor reuși astfel să câștige un nou bonus important pentru etapele următoare, când vor exista luptele pe echipe.
20:50
Gina Pistol a pregătit pentru Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu a unsprezecea amuletă din sezonul 8 „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.
20:40
Cătălin Voicu are 41 de ani și a venit la emisiunea „Chefi la cuțite” ca să demonstreze că se pricepe de minune la gătit. Fostul membru al trupei Ro-Mania a făcut o dezvăluire emoționantă!
20:30
Ediția 11 din sezonul 8 „Chefi la cuțite” a început în forță, cu noi pozne în culise! De data aceasta, Cătălin Scărlătescu a pus mâna pe foarfecă și și-a exersat talentul de frizer!
20:10
Dezvăluirea pe care toți fanii au așteptat-o de la Gina Pistol și Smiley a venit prin intermediul unui video publicat pe canalul de Youtube al lui Smiley. Se zvonește de ceva vreme, dar cuplul a recunoscut: "Vom avea un copil împreună".
Acum 8 ore
18:50
Liviu Vârciu este în culmea fericirii. Simpaticul prezentator a dat o petrecere cu ştaif pentru fiica cea mică, la un restaurant de lux. Artistul a povestit, în stilu-i caracteristic, despre mezinul familiei dar şi ce are de gând să facă cu averea sa.
18:40
Cearta dintre Ionuț și Cătălina a lăsat urme în sufletul fetei. Momentan, nu mai crede într-o posibilă relație cu Ionuț: "Trebuie să te controlezi pentru că ce spui, rămâne spus."
18:40
În urma întâlnirii cu David, Lorena a înțeles că prietenia e, deocamdată, cea mai bună variantă a lor, dar inima soacrei trebuie cucerită.
18:40
Dan Badea și Șerban Copoț încearcă, înainte de fiecare ediție iUmor, să-i facă pe concurenți să se relaxeze punându-i să răspundă la o serie de întrebări.
18:20
Simona Halep, numărul 2 WTA, se poate lăuda cu 1,6 milioane de fani pe Instagram. Deși are atât de mulți admiratori și s-a declarat ea însăși fana mai multor personalități, sportiva urmărește un singur cont.
18:00
Actorul de la Hollywood, Jon Hamm, în vârstă de 49 de ani, s-a relaxat pe plajă alături de iubita lui, frumoasa Anna Osceola.
17:50
Pe Kim Kardashian o știe toată lumea, dar iată cum arată copiii vedetei. Cu cine crezi că seamănă?
Acum 12 ore
17:20
Gulașul este unul dintre cele mai îndrăgite preparate din bucătăria ungurească ce a prins contur în toate colțurile lumii, iar rețetele au fost adaptate după gustul și specificul ingredientelor, așa cum o să vedeți și în rețeta noastră: Gulaș de mistreț cu găluște de făină.
17:20
Horoscopul lunii octombrie anunță o lună de vis, în special pentru cei din zodiile de foc și aer. Acestea își vot întâlni marea dragoste
17:20
Rihanna, frumoasa mulatră de la Hollywood, răspunde comentariilor răutăcioase ale unui fan.
17:00
Lorena este acuzată de fetele din casă că vorbește numai cu cine vrea ea și că nu salută dimineața.
16:40
În urma întâlnirii cu David, Lorena a înțeles că prietenia e, deocamdată, cea mai bună variantă a lor, dar inima soacrei trebuie cucerită.
16:30
Amanda Seyfried, frumoasa blondă de la Hollywood a devenit mămică pentru a doua oară.
Mai multe ştiri
©2004—2020 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.