Preparatul care i-a făcut pe jurații de la „Chefi la cuțite” să râdă imediat cum au ridicat capacele. Ce au găsit

Antena1, 16 septembrie 2020 22:10

Andrei Băiceanu este unul dintre cei mai surprinzători concurenți din ediția a șasea din sezonul 8 „Chefi la cuțite”, de la Antena 1!

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Antena1

Acum 4 ore
23:10
Cristina Sarafim a venit la emisiunea „Chefi la cuțite”, după ce soțul a înscris-o în competiție, ca să-i facă o surpriză!
22:40
Diana Maganu are 21 de ani și a venit la emisiunea „Chefi la cuțite” ca să descopere dacă poate pregăti deserturi apreciate chiar și de chefi, nu doar de clienții săi!
22:30
Unul dintre cei mai surprinzători concurenți din ediția 11 din sezonul 8 „Chefi la cuțite” este Angelo Ardelean, un bucătar în vârstă de 27 de ani, care a venit să demonstreze tuturor cât de priceput este la gătit.
22:30
Angelo Ardelean, concurent în sezonul 8 „Chefi la cuțite”, i-a uimit pe cei trei chefi cu dezvăluirile sale. Tânărul a povestit cum reușea să facă opt sute de pizza într-o singură zi!
Acum 6 ore
22:10
Un moment cu adevărat savuros din ediția 11 din sezonul 8 „Chefi la cuțite” a fost atunci când Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu s-au apucat să joace mima, în culise!
22:00
Cel mai așteptat moment din ediția 11 din sezonul 8 „Chefi la cuțite” a adus o surpriză uriașă pentru Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu! Cei trei au aflat cine a câștigat amuleta, de data aceasta!
21:40
Unul dintre cele mai tensionate momente din ediția 11 din sezonul 8 „Chefi la cuțite” a fost atunci când chef Jakob Hausmann a jurizat cele trei farfurii pregătite de Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea.
21:40
Dorul de „Asia Express” a fost atât de mare pentru Nico și pentru fiica sa, Andra, încât cele două au decis să-și facă apariția și la „Chefi la cuțite”, pentru a-l revedea pe Sorin Bontea!
21:30
Surpriză uriașă în ediția 11 din sezonu 8 „Chefi la cuțite”! Nico și fiica sa, Andra, au venit să își revadă colegul de la „Asia Express”!
21:20
Unul dintre cei mai surprinzători concurenți din sezonul 8 „Chefi la cuțite” este Faher Balak, un mecanic auto care a cerut azil politic în România!
21:10
După ce au gătit pentru proba de amuletă, Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea s-au reîntâlnit în bucătărie, pentru a degusta și pentru a analiza farfuriile pregătite.
21:10
Lavinia Ilcău are 33 de ani și a decis să participe din nou la emisiunea „Chefi la cuțite”, pentru a-și vedea visul devenit realitate și pentru a demonstra că acum e mai pregătită ca niciodată să facă față competiției.
21:00
Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu s-au apucat să gătească pentru proba de amuletă, sperând că vor reuși astfel să câștige un nou bonus important pentru etapele următoare, când vor exista luptele pe echipe.
20:50
Gina Pistol a pregătit pentru Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu a unsprezecea amuletă din sezonul 8 „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.
20:40
Cătălin Voicu are 41 de ani și a venit la emisiunea „Chefi la cuțite” ca să demonstreze că se pricepe de minune la gătit. Fostul membru al trupei Ro-Mania a făcut o dezvăluire emoționantă!
20:30
Ediția 11 din sezonul 8 „Chefi la cuțite” a început în forță, cu noi pozne în culise! De data aceasta, Cătălin Scărlătescu a pus mâna pe foarfecă și și-a exersat talentul de frizer!
Acum 8 ore
20:10
Dezvăluirea pe care toți fanii au așteptat-o de la Gina Pistol și Smiley a venit prin intermediul unui video publicat pe canalul de Youtube al lui Smiley. Se zvonește de ceva vreme, dar cuplul a recunoscut: "Vom avea un copil împreună".
18:50
Liviu Vârciu este în culmea fericirii. Simpaticul prezentator a dat o petrecere cu ştaif pentru fiica cea mică, la un restaurant de lux. Artistul a povestit, în stilu-i caracteristic, despre mezinul familiei dar şi ce are de gând să facă cu averea sa.
18:40
Cearta dintre Ionuț și Cătălina a lăsat urme în sufletul fetei. Momentan, nu mai crede într-o posibilă relație cu Ionuț: "Trebuie să te controlezi pentru că ce spui, rămâne spus."
18:40
În urma întâlnirii cu David, Lorena a înțeles că prietenia e, deocamdată, cea mai bună variantă a lor, dar inima soacrei trebuie cucerită.
18:40
Dan Badea și Șerban Copoț încearcă, înainte de fiecare ediție iUmor, să-i facă pe concurenți să se relaxeze punându-i să răspundă la o serie de întrebări.
18:20
Simona Halep, numărul 2 WTA, se poate lăuda cu 1,6 milioane de fani pe Instagram. Deși are atât de mulți admiratori și s-a declarat ea însăși fana mai multor personalități, sportiva urmărește un singur cont.
Acum 12 ore
18:00
Actorul de la Hollywood, Jon Hamm, în vârstă de 49 de ani, s-a relaxat pe plajă alături de iubita lui, frumoasa Anna Osceola.
17:50
Pe Kim Kardashian o știe toată lumea, dar iată cum arată copiii vedetei. Cu cine crezi că seamănă?
17:20
Gulașul este unul dintre cele mai îndrăgite preparate din bucătăria ungurească ce a prins contur în toate colțurile lumii, iar rețetele au fost adaptate după gustul și specificul ingredientelor, așa cum o să vedeți și în rețeta noastră: Gulaș de mistreț cu găluște de făină.
17:20
Horoscopul lunii octombrie anunță o lună de vis, în special pentru cei din zodiile de foc și aer. Acestea își vot întâlni marea dragoste
17:20
Rihanna, frumoasa mulatră de la Hollywood, răspunde comentariilor răutăcioase ale unui fan.
17:00
Lorena este acuzată de fetele din casă că vorbește numai cu cine vrea ea și că nu salută dimineața.
16:40
În urma întâlnirii cu David, Lorena a înțeles că prietenia e, deocamdată, cea mai bună variantă a lor, dar inima soacrei trebuie cucerită.
16:30
Amanda Seyfried, frumoasa blondă de la Hollywood a devenit mămică pentru a doua oară.
Mai multe ştiri
©2004—2020 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.