Traficantul de etnobotanice care şi-a ucis iubita cu un cuţit de vânătoare a cerut arest la domiciliu

Adevarul (Romania), 16 septembrie 2020 22:30

Cristian Stănciulescu, recidivistul din Hunedoara care şi-a ucis iubita cu un cuţit de vânătoare a cerut magistraţilor să fie trimis în arest la domiciliu.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Adevarul (Romania)

Acum 15 minute
14:00
Fostul primar al municipiului Alba Iulia, Mircea Hava, a votat duminică, la Şcoala Generală nr. 7 din cartierul Cetate. Hava nu a ratat ocazia să îl atace pe candidatul USR, care a
Acum o oră
13:30
Patru staţii de reîncărcare a vehiculelor electrice vor fi funcţionale la Călăraşi începând cu data de 5 octombrie. Autorităţile locale au instalat deja echipamentele, iar în aceste zile se efectuează probe ale softurilor. Timp de o lună după ce vor fi deschise, călărăşenii le vor putea folosi gratuit.
13:30
Mai multe incidente electorale au fost seizate în judeţul Ialomiţa, cea mai gravă situaţie fiind în comuna Borăneşti, unde sute de persoane s-au îngrămădit să intre în secţiile de votare 112 şi 113. Deşi purtau măşti de protecţie, oamenii nu au înţeles să păstreze distanţa.
13:30
Deputatul argentinian Juan EmilioAmeri a fost nevoit să demisioneze după ce şi-a sărutat iubita pe sâni întimpul unei şedinţe parlamentare online.
13:30
Urnele de vot pentru alegerea administraţiei publice locale s-au deschis în această dimineaţă de la ora 07:00. Românii pot vota timp de 14 ore, urnele fiind deschise până la orele 21:00. În judeţul Maramureş 426.532 de alegători înscrişi pe listele permanente şi complementare sunt aşteptaţi să îşi aleagă primarii, consilierii locali, consilierii judeţeni şi preşedintele de Consiliu Judeţean
13:30
Un membru al comisiei dintr-o secţie de votare este acum cercetat de poliţişti, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de coruperea alegătorilor.
13:30
606.880 de suceveni sunt aşteptaţi la vot duminică, 27 septembrie 2020,în cele 560 de secţii de vot din judeţ, pentru a alege preşedintele ConsiliuluiJudeţean, consilierii judeţeni, primarii din cele 114 localităţi din judeţ şiconsilierii locali.
13:30
Organizaţia PSD Dâmboviţa acuză Poliţia că a ridicat un candidat din faţa secţiei de votare, deşi legea îi dă dreptul de a se afla în apropierea sau în incinta secţiilor de vot.
13:30
Poliţiştii din Ilfov au reţinut pentru 24 de ore un bărbat, suspectat că ar fi oferit 200 de lei unor persoane pentru a vota un anumit candidat.
13:30
Un tânăr din judeţul Galaţi a ucis o bătrână de 80 de ani într-o manierăbarbară, scopul fiind acela să o jefuiască. A constatat ulterior că victima nu avea în casănici bani, nici bunuri de valoare.
13:30
Un canadian care spunea că a intrat în organizaţia jihadistăStatul Islamic (SI) şi că a participat la acte teroriste a fost arestat şiacuzat de faptul că a inventat acestă poveste, relatează AFP.
13:30
Bucureştiul este şi astăzi pe primul loc la numărul de infectări cu noul coronavirus. Judeţul Vaslui este pe locul II, iar Constanţa, pe locul III.
Acum 2 ore
13:00
Femeile cu vârsta cuprinsă între 45 şi 64 de ani sunt cele mai harnice alegătoare din Prahova, conform unei statistici actualizate în timp real de Autoritatea Electorală Permanentă.
13:00
Duminică, 27 septembrie, sunt aşteptaţi la urnele de vot din judeţul Vâlcea 326.627 de alegători în cele 434 de secţii de votare.
13:00
Bilanţul total al persoanelor confirmate în România cu noul coronavirus a ajuns, duminică, la 122.673 de cazuri, după ce în ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 1.438 de noi îmbolnăviri din 13.528 de teste efectuate. În acelaşi timp sunt înregistrate 4.718 de decese, din care 31 în ultimele 24 de ore. Numărul pacienţilor internaţi la Terapie intensivă a ajuns la 535.
13:00
Ministerul afacerilor Interne (MAI) a anunţat că, până duminică la ora 12.00, au fost înregistrate 96 de sesizări referitoare la posibile fapte care au legătură cu procesul electoral, iar un sfert dintre ele nu s-au confirmat.
12:45
Atacantul român al celor de la  New York City FC, Alexandru  Mitriţă, a înscris două goluri, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în victoria la scor, 4-0, din meciul cu  FC Cincinnati,
12:45
Visele manipulate ar putea fi folosite pentru a mări creativitatea şi a confrunta sursele de stres şi traume ale unor persoane.
12:45
Vergil Chiţac, candidatul susţinut de PNL la Primăria Constanţei, şi-a exprimat dreptul la vot la alegerile locale din 27 septembrie 2020.
12:45
Ion Ştefan a venit cu soţia sa la Secţia de vot de la Şcolala Ştefan cel Mare, însoţit de candidatul la funcţia de viceprimar, Liviu Macovei şi soţia acestuia din urmă.
12:45
Prezenţa la urne în Vaslui la alegerile locale 2020 este sub media naţională, judeţul aflându-se în coada clasamentului naţional.
12:45
Prezenţa la vot în judeţul Gorj, la ora 12,00, a fost de aproape 20%. Cea mai mare prezenţă a fost în satul Cerna Sat, cel mai îndepărtat din judeţul Gorj.
12:45
Candidatul PNL, USR şi PLUS pentru Primăria Capitalei, Nicuşor, Dan, îi îndeamnă pe bucureşteni să iasă la vot „încă din momentul ăsta” pentru a evita eventuale aglomeraţii care s-ar putea forma în orele următoare. „Este un moment al revanşei” şi este „o alegere despre valorile în care credem” transmite Dan, în ziua scrutinului. Nu în ultimul rând Nicuşor Dan acuză că în ziua votului continuă „campania murdară” la adresa sa.
12:45
Prezenţa la votîn judeţul Galaţi este de 15%, situându-se sub cea pe ţară, care este de 16,1%.2.063 de persoane au votat pe listele suplimentare, iar pentru 82 de gălăţeni afost trimisă urna mobilă astfel încât să îşi poată exercita dreptul la vot.
12:45
Primii votanţi au apărut la secţii chiar înainte de deschiderea urnelor, cei mai mulţi pentru a evita o eventuală aglomeraţie în timpul zilei. La Călăraşi, pensionarii au fost cei mai harnici. Fără teamă de COVID-19, cetăţenii au mers pentru a-şi exercita dreptul democratic.
12:45
Preşedintele PNL; premierul Ludovc Orban, a afirmat că a văzut, „cu tristeţe şi chiar revoltă” cum Primăria Capitalei continuă difuzarea de reclame în favoarea Gabrielei Firea, chiar în ziua alegerilor.  Întrebat despre acuzaţiile PSD referitoare la continuarea campaniei de către PNL în online, Orban a afirmat: „Hoţul strigă hoţii”.
12:45
În ultimii ani, din ce în ce mai multe domenii au luat decizii în care sustenabilitatea a fost luată în calcul, şi un startup francez a decis să meargă mai departe - creează accesorii de lux din piele de peşte.
12:45
A nins noaptea trecută pe Transalpina, şoseaua care ajunge la cea mai mare înălţime din România, după ce temperatura a scăzut sub zero grade Celsius.
12:45
Într-o secţie din Olt, numărul celor care s-au prezentat la urne a depăşit numărul alegătorilor înscrişi în listele permanente.
12:45
Un alegător din municipiul Târgu Jiu a fost amendat de poliţişti după ce şi-a vot buletinul de vot în timp ce se afla în cabina de votare.
Mai multe ştiri
©2004—2020 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.