Gustări cu preparate tradiționale, rețeta de salvare a turismului local. Brunch-urile de weekend sunt organizate în curte

StirileProtv.ro, 27 septembrie 2020 09:30

Se spune deseori că omul sfinţeşte locul iar acestă zicală veche e întărită şi în vremurile noastre chiar de către cei de lângă noi, de oameni simpli şi modeşti care pot prin acţiunile lor să schimbe în bine comunităţi întregi.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de StirileProtv.ro

Acum 4 ore
21:00
Mii de persoane au ieşit în stradă sâmbătă la Londra pentru a protesta împotriva restricţiilor impuse de guvernul britanic pentru combaterea coronavirusului, iar poliţia a făcut câteva arestări.
20:50
După un nou record sumbru 42.000 de teste pozitive în ultimele 24 de ore, Franța a devenit a șaptea țară care raportează peste 1 milion de cazuri, după SUA, India, Brazilia, Rusia, Argentina și Spania.
20:40
Două nave românești aparținând Gărzii de Coastă, care participă în mod frecvent la misiuni de patrulare pe mare sub egida UE, la granița Greciei cu Turcia, au fost filmate în timp desfășoară manevre ce par să încalce flagrant legislația internațională.
Acum 6 ore
20:10
Incredibil cine e pe lista suspecților în cazul jafului de la vila lui Nicorescu
20:10
Preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan a criticat sâmbătă cu virulenţă atitudinea omologului său francez Emmanuel Macron faţă de musulmani, mergând până la a pune sub semnul întrebării "sănătatea sa mintală”.
19:50
Pe lângă arme de foc și capcane, vânătorii români vor putea folosi și păsări de pradă în activitatea lor, după ce vă fi promulgată o lege, adoptată recent.
19:50
19:50
Arnold Schwarzenegger a anunțat că a suferit o nouă intervenţie chirurgicală pe cord.
19:40
Cu peste 4.700 de noi infectări cu Sars Cov 2, confirmate în ultimele 24 de ore sistemul nostru sanitar este copleșit. În spitalele din toată țara 787 de pacienți sunt dependenți de aparate în secțiile de terapie intensivă.
19:40
Preferată pentru condițiile de distanțare socială și pentru întinderea de mii de hectare, Delta Dunării atrage în această perioadă mii de pescari și turiști din toată România.
19:40
O câmpie cu iarbă de mare întinsă pe 785.000 de metri va fi plantată sub apă în sudul litoralului românesc, de la Agigea până la Vama Veche.
19:40
În timp ce hotelurile şi restaurantele sunt grav afectate de pandemie în multe oraşe se deschid mici afaceri de familie.
19:30
Indivizii prinși săptămâna aceasta în timp ce încercau să jefuiască un bancomat din Vrancea ar mai fi dat cel puțin cinci lovituri similare.
19:30
Anul acesta avem cu 25 la sută mai multi studenți la facultățile de construcții. Tinerii au ales acest domeniu, printre altele, și pentru că nu trebuie să mai plătească impozitul pe venit.
19:30
Din cauza numărului uriaș de infectări din ultimele zile, direcțiile de sănătate publică sunt în pragul colapsului. Anchetele epidemiologice sunt tot mai greu de făcut iar pacienții așteaptă cu zilele un sfat de la specialiști.
Acum 8 ore
18:00
Papa Francisc nu a purtat din nou masca, la audiența pe care i-a acordat-o premierului spaniol Pedro Sanchez. Suveranul Pontif și-a făcut un obicei din asta, fiind văzut o singură dată în public cu masca de protecție.
17:30
Premierul Ludovic Orban a declarat, sâmbătă, că este în evaluare o eventuală decizie privind restricţionarea circulaţiei pe timp de noapte, din cauza pandemiei de SARS-CoV-2.
17:30
Zeci de oameni stau înghesuiți unii într-alții la coadă într-un hypermarket din Cluj Napoca, oraș intrat în scenariul roșu din cauza numărului foarte mare de îmbolnăviri cu Covid-19.
17:10
AstraZeneca a reluat în Statele Unite testele clinice ale vaccinului său experimental împotriva COVID-19 după autorizarea primită în acest sens din partea autorităţilor de reglementare.
17:10
Un copil de 10 ani nu a avut loc la terapia intensivă în Timișoara, pentru că nu mai erau paturi. Nici la Arad nu era loc, iar copilul a primit cu foarte multă greutate o șansă la viață.
16:40
Premierul Ludovic Orban spune că, după alegerile parlamentare, vor urma 4 ani de "pace politică" şi oportunităţi pe care România nu le-a mai avut în istorie, aceasta fiind o şansă pentru români să devină "un fel de tigrii ai Europei Centrale şi de Est".
Acum 12 ore
16:20
Poliţia spaniolă a destructurat o reţea formată din români care exploata imigranţi ilegali majoritar marocani, dar şi români şi moldoveni în ferme spaniole.
16:20
Marcel Ciolacu este convins că PSD va câștiga alegerile și va desemna și viitorul prim-ministru al României. Liderul social-democraților a vrut să-i dea replica actualului premier.
16:10
Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ialomiţa a transmis că poliţia a fost sesizată sâmbătă că mai multe persoane au intrat într-o altercaţie cu bâte şi alte obiecte contondente după un eveniment rutier care s-a produs în afara localităţii Sineşti.
16:00
Noul coronavirus a ucis 1.145.847 de oameni de când a apărut în China în decembrie, potrivit unui bilanţ realizat de AFP din surse oficiale.
15:40
Un bărbat a tăiat cu flexul țeava de gaze de pe strada sa din municipiul Suceava, în timp ce făcea curat pe spațiul verde, crezând că este un fier vechi. A apelat la 112 când a realizat ce făcut și doar printr-un noroc nu s-a produs o tragedie.
15:40
Deputatul Cătălin Rădulescu spune că s-a înscris în PER, deşi nu i-a fost uşor după 26 de ani de viaţă politică în PSD. Va fi greu ca ecologiștii să treacă pragul electoral de 5% pentru intrarea în parlament, dar în partid sunt „luptători”, spune el.
15:20
Agentul neurotoxic Noviciok a fost dezvoltat de savanții ruși multă vreme după închiderea oficială a programului militar, arată concluziile unei anchete internaționale.
15:10
Premierul Ludovic Orban a declarat, sâmbătă la Timişoara, că îmbolnăvirea elevilor cu noul coronavirus nu se produce în şcoli, deoarece în instituţiile de învăţământ aceştia sunt supravegheaţi de către cadrele didactice şi poartă mască de protecţie.
14:50
O petrecere de majorat care avea loc în curtea unei persoane din localitatea Bolvaşniţa, judeţul Caraş-Severin, a fost oprită în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă de poliţiştii din Caransebeş.
Mai multe ştiri
©2004—2020 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.