Cătălin Voicu, fost membru al trupei Ro-Mania, i-a emoționat pe chefi cu povestea sa de viață

Antena1, 29 septembrie 2020 20:40

Cătălin Voicu are 41 de ani și a venit la emisiunea „Chefi la cuțite” ca să demonstreze că se pricepe de minune la gătit. Fostul membru al trupei Ro-Mania a făcut o dezvăluire emoționantă!

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Antena1

Acum 30 minute
22:50
Romică Țociu și Adriana Trandafir au dovedit că au ''sangre caliente'' și au câștigat cea de-a șaptea ediție a sezonului 15 Te Cunosc de Undeva, datorită transformării lor în ''Azucar Moreno''.
Acum o oră
22:40
Transformările le-au dat bătăi de cap concurenților de la Te Cunosc de Undeva. Romică Țociu a fost la un pas de o schimbare totală de look.
Acum 2 ore
21:50
Monica Anghel și Marcel Pavel s-au transformat în Aurelian Temișan și Diana Matei și au interpretat piesa ''E groasă treaba''. Momentul lor a fost unul plin de energie.
21:40
AMI a avut parte de o transformare extrem de spectaculoasă la Te Cunosc de Undeva. S-a îmbrăcat sexy și a devenit Misha Mikker, interpretând una dintre cele mai în trend piese care se aud la radio, ''Smoke me''.
21:30
Deși vremea este destul de caldă pentru această perioadă, încet încet toamna își va spune cuvântul. Temperaturile sunt în tendință de scădere de astăzi, iar ploile încep să apară.
21:20
ADDA s-a transformat în Dida Drăgan, o voce de aur a muzicii românești, și a oferit cel mai emoționant moment în gala a șaptea Te Cunosc de Undeva, cu interpretarea piesei ''Deschideți poarta soarelui''. Un membru al juriului a stat cu sufletul la gură pe tot parcursul performance-ului.
Acum 4 ore
21:10
Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu s-au transformat în Dhurata Dora & Soolking și au interpretat hitul ''Zemer'' pe scena Te Cunosc de Undeva. Deși aveau dubii când s-au ales cu aceste personaje, cei doi au făcut un show de zile mari.
21:10
Este nevoie să fim pregătiți pentru lucruri neașteptate care pot apărea. Această zi este despre întâlniri neprevăzute și multe tensiuni. Dar poți schimba regulile jocului.
20:40
Tavi Clonda, câștigător cu personajul Madonnei, în ediția cu numărul 6, intră acum în pielea unui celebru cântăreț de rock, James Hetfield de la Metallica, cu piesa Enter Sandman. Concurentul a fost în elementul lui și a pus în scenă cea mai spectaculoasă transfomare pe scena Te Cunosc de Undeva.
20:30
Jojo se transformă în Anda Călugăreanu, una dintre cele mai cunoscute și iubite artiste pe care le-a avut România. Piesa ''Te-am văzut'' răsună în platoul Te Cunosc de Undeva, care se umple de nostalgie.
20:30
Toto Dumitrescu s-a transformat în Tita Bărbulescu și a interpretat melodia ''Ieftinește, doamne, băutura!''. O horă mare s-a format pe scena de la Te Cunosc de Undeva.
20:20
Romică Țociu și Adriana Trandafir deschid seara transformărilor, în gala cu numărul 7 Te Cunosc de Undeva. Cei doi intră în pielea fetelor de la Azucar Moreno și interpretează piesa Torero.
19:20
Suma colosală pe care o investește Jennifer Aniston în tratamente de înfrumusețare
Acum 8 ore
16:30
Mamele au nominalizat fetele pe care nu și le mai doresc în casa "Mireasa".
16:10
Publicul show-ului matrimonial "Mireasa" și-a ales favoriții prim SMS la 1272.
16:10
Mădălina și Radu au avut la dispoziția mai multe zile pentru a lua o decizie în legătură că plecarea din competiție.
Acum 12 ore
13:50
În noaptea de 25 octombrie 2020, românii fac oficial trecerea la ora sezonului rece. Ora de iarnă e considerată ora normală în Europa: ora 4 devine ora 3.
12:10
Jason Momoa a apărut cel mai adesea în imaginea de erou în filmele sale. Aspectul său atletic și impunător i-a adus roluri solicitante din punct de vedere fizic. Dar actorul arăta total diferit la începutul carierei, când s-a lansat în serialul Baywatch.
10:40
Dacă ai terminat recent toate sezoanele Game of Thrones și nu știi care să fie următorul serial pe care să îl urmărești, află că există câteva producții la fel de interesante. Și chiar ai de unde să alegi, de la aventuri cu vikingi și până la adaptări ale celor mai cunoscute legende.
Acum 24 ore
00:30
Titanic a fost unul dintre cele mai profitabile filme din toate timpurile, iar scena care a fascinat întreaga planetă a fost și una dintre cele mai controversate din peliculă - momentul în care moare Jack.
23 octombrie 2020
23:50
Nuca de cocos, pe cât de tare și greu de desfăcut e, pe-atât e de sănătoasă.
Ieri
23:00
Kalon Rae, o voce și o apariție de excepție, a uimit juriul X Factor cu momentul său muzical.
22:30
Cristina Dăscălescu a adus muzica fado pe scena X Factor, interpretând o piesă plină de pasiune.
22:10
Kashy, deși e o fire introvertită, a uitat de emoții și a lăsat muzica să vorbească.
21:40
Iulian Canaf a impresionat juriul X Factor și publicul deopotrivă, cu vocea lui de aur.
21:30
Maia Mălăncuș, la doar 14 ani, i-a șocat pe toți cu energia și vocea ei.
21:00
Florin Ristei a urcat pe scenă cu Duo Harmony și împreună au făcut un spectacol extraordinar.
20:50
Ioana Ilincescu vrea să devină IT-ist, dar pasiunea pentru muzică e uriașă.
20:00
Femeile frumoase ale lumii sunt deja celebre, au o mulțime de fani și au devenit idoli ai unor generații întregi.
19:30
Fiecare om este unic în felul său, dar există persoane care au cu adevărat trăsături aparte.
Mai multe ştiri
©2004—2020 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.