Jojo, fata de cartier cu influențe spaniole, în ediția 6 Te cunosc de undeva! Andreea Bălan: "Este unic ce ai făcut."

Antena1, 17 octombrie 2020 20:20

Jojo se transformă în Zaz în ediția 6 a show-ului Te cunosc de undeva! și își intră în pielea de franțuzoaică.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Antena1

Acum 8 ore
22:50
Delia nu îl lasă niciodată pe colegul său de la masa juriului iUmor, Mihai Bendeac. Pentru că știe cel mai bine ce așteptări are o femeie de la un bărbat, Delia îi vinde câteva ponturi acstuia.
22:50
Dado a venit tocmai din Canada pentru a face show la iUmor. Trucurile sale inedite și imaginea sa de ''cocoșat de la Notre-Dame'' impunător, i-au lăsat mască pe jurați.
Acum 12 ore
22:20
Cristina Șchiopu a venit la iUmor cu un număr de stand-up comedy. Dar nu orice fel de stand-up comedy, ci spus pe oltenește. Jurații nu au putut ține pasul cu ea.
21:50
Olga Pavlova este o rusoaică veritabilă, stabilită în Bulgaria. Din primul moment în care a pășit în platoul iUmor, Mihai Bendeac a fost fascinat de apariția ei.
21:30
Luke Perry este actorul american care făcea furori cu rolul din serialul Beverly Hills 90210. După ce a decedat în 2019, Luke Perry a lăsat în urmă un nume mare, dar și o avere impresionantă.
21:30
Pușcașu Ștefan este concurentul care demonstrează că umorul nu trece odată cu înaintarea în vârstă. La 77 de ani, vine pe scena iUmor cu o serie de glume care să îi dea pe spate pe jurați.
21:10
Lucy, cea mai controversată apariție de la iUmor, a fost luată la întrebări de jurați. Concurenta a fost cât se poate de onestă și a explicat de ce a ales o melodie atât de ''obraznică''.
20:40
Alin Georgescu a venit la iUmor cu cele mai tari glume cu și despre căsătorie. Mihai Bendeac a fost juratul care s-a regăsit cel mai mult în discursul lui.
20:30
Maia si Yehuda Devir sunt graficienii care au făcut furori pe întreg mapamondul cu ilustrațiile lor despre cupluri, dragoste și familie. Cei doi au milioane de fani pe rețelele de socializare.
20:20
Ana și Monica Odagiu, surorile care au cucerit TikTok-ul, au fost prezente în studioul Acces Direct, unde au vorbit și despre viața lor personală.
20:20
Dan Țuțu, fost concurent, a revenit în postura de invitat special la iUmor. Glumele sale despre peripețiile trăite din cauza limbilor străine i-au făcut pe jurați să râdă cu gura până la urechi.
19:10
Tigerlilly Shelton, model și antreprenor, are 26 de ani și vine din Texas, Statele Unite ale Americii. Și până la această vârstă și-a umplut corpul de tatuaje. Tânăra mărturisește că străinii se holbează la ea adesea și li se pare ciudată această pasiune.
18:20
Cameron Diaz și Benji Madden îi fac primul cadou micuței Raddix, fetița de doar 9 luni a cuplului, și achiziționează o casă luxoasă în Beverly Hills.
18:00
La 48 de ani, actrița Sofia Vergara are o siluetă de invidiat și știe cum să-și scoată formele generoase în evidență.
Acum 24 ore
17:00
Cristi Borcea a reușit să-și vândă apartementul din Miami, după opt ani de când l-a scos la vânzare.
14:20
Ana și Monica Odagiu, surorile care au cucerit TikTok-ul, au fost prezente în studioul Acces Direct, unde au vorbit și despre viața lor personală.
13:30
Edith și Ali sunt unul dintre cele mai solide cupluri formate în competiția "Mireasă pentru fiul meu".
12:20
Margot Robbie este o actriță înzestrată cu mult talent și exces de frumusețe. A apărut în filme, precum ''Suicide Squad'', ''The Wolf of Wall Street'' sau ''Focus''.
12:00
Cea de-a şaptea gală Te cunosc de undeva!, lider detaşat de audiență pe toate segmentele de public. Emisiunea a înregistrat un record de audienţă pentru acest sezon.
12:00
Delia a dat lovitura, seara trecută, la X Factor, când și-a adăugat în echipa sa două nume colosale! Dacă unul dintre bărbați vine tocmai de la Londra, pe cel de-al doilea l-a găsit la Iași și este o cunoștință mai veche a Loredanei.
10:00
Andreea Bălan alege ținute care mai de care mai spectaculoase pentru fiecare gală ''Te cunosc de undeva''. Fanii s-au obișnuit deja să o vadă purtând cele mai sofisticate și sexy rochii.
Ieri
22:50
Romică Țociu și Adriana Trandafir au dovedit că au ''sangre caliente'' și au câștigat cea de-a șaptea ediție a sezonului 15 Te Cunosc de Undeva, datorită transformării lor în ''Azucar Moreno''.
22:40
Transformările le-au dat bătăi de cap concurenților de la Te Cunosc de Undeva. Romică Țociu a fost la un pas de o schimbare totală de look.
21:50
Monica Anghel și Marcel Pavel s-au transformat în Aurelian Temișan și Diana Matei și au interpretat piesa ''E groasă treaba''. Momentul lor a fost unul plin de energie.
21:40
AMI a avut parte de o transformare extrem de spectaculoasă la Te Cunosc de Undeva. S-a îmbrăcat sexy și a devenit Misha Mikker, interpretând una dintre cele mai în trend piese care se aud la radio, ''Smoke me''.
21:30
Deși vremea este destul de caldă pentru această perioadă, încet încet toamna își va spune cuvântul. Temperaturile sunt în tendință de scădere de astăzi, iar ploile încep să apară.
21:20
ADDA s-a transformat în Dida Drăgan, o voce de aur a muzicii românești, și a oferit cel mai emoționant moment în gala a șaptea Te Cunosc de Undeva, cu interpretarea piesei ''Deschideți poarta soarelui''. Un membru al juriului a stat cu sufletul la gură pe tot parcursul performance-ului.
21:10
Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu s-au transformat în Dhurata Dora & Soolking și au interpretat hitul ''Zemer'' pe scena Te Cunosc de Undeva. Deși aveau dubii când s-au ales cu aceste personaje, cei doi au făcut un show de zile mari.
21:10
Este nevoie să fim pregătiți pentru lucruri neașteptate care pot apărea. Această zi este despre întâlniri neprevăzute și multe tensiuni. Dar poți schimba regulile jocului.
20:40
Tavi Clonda, câștigător cu personajul Madonnei, în ediția cu numărul 6, intră acum în pielea unui celebru cântăreț de rock, James Hetfield de la Metallica, cu piesa Enter Sandman. Concurentul a fost în elementul lui și a pus în scenă cea mai spectaculoasă transfomare pe scena Te Cunosc de Undeva.
Mai multe ştiri
©2004—2020 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.