Te cunosc de undeva! Vezi în ce se vor transforma vedetele în ediția a șaptea!

Antena1, 17 octombrie 2020 23:00

Iată care sunt personajele în care se vor transforma vedetele de la "Te cunosc de undeva!" în ediţia următoare a show-ului de la Antena 1.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Antena1

Acum 5 minute
21:20
ADDA s-a transformat în Dida Drăgan, o voce de aur a muzicii românești, și a oferit cel mai emoționant moment în gala a șaptea Te Cunosc de Undeva, cu interpretarea piesei ''Deschideți poarta soarelui''. Un membru al juriului a stat cu sufletul la gură pe tot parcursul performance-ului.
Acum 10 minute
21:10
Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu s-au transformat în Dhurata Dora & Soolking și au interpretat hitul ''Zemer'' pe scena Te Cunosc de Undeva. Deși aveau dubii când s-au ales cu aceste personaje, cei doi au făcut un show de zile mari.
21:10
Este nevoie să fim pregătiți pentru lucruri neașteptate care pot apărea. Această zi este despre întâlniri neprevăzute și multe tensiuni. Dar poți schimba regulile jocului.
Acum o oră
20:40
Tavi Clonda, câștigător cu personajul Madonnei, în ediția cu numărul 6, intră acum în pielea unui celebru cântăreț de rock, James Hetfield de la Metallica, cu piesa Enter Sandman. Concurentul a fost în elementul lui și a pus în scenă cea mai spectaculoasă transfomare pe scena Te Cunosc de Undeva.
20:30
Jojo se transformă în Anda Călugăreanu, una dintre cele mai cunoscute și iubite artiste pe care le-a avut România. Piesa ''Te-am văzut'' răsună în platoul Te Cunosc de Undeva, care se umple de nostalgie.
20:30
Toto Dumitrescu s-a transformat în Tita Bărbulescu și a interpretat melodia ''Ieftinește, doamne, băutura!''. O horă mare s-a format pe scena de la Te Cunosc de Undeva.
Acum 2 ore
20:20
Romică Țociu și Adriana Trandafir deschid seara transformărilor, în gala cu numărul 7 Te Cunosc de Undeva. Cei doi intră în pielea fetelor de la Azucar Moreno și interpretează piesa Torero.
Acum 4 ore
19:20
Suma colosală pe care o investește Jennifer Aniston în tratamente de înfrumusețare
Acum 6 ore
16:30
Mamele au nominalizat fetele pe care nu și le mai doresc în casa "Mireasa".
16:10
Publicul show-ului matrimonial "Mireasa" și-a ales favoriții prim SMS la 1272.
16:10
Mădălina și Radu au avut la dispoziția mai multe zile pentru a lua o decizie în legătură că plecarea din competiție.
Acum 8 ore
13:50
În noaptea de 25 octombrie 2020, românii fac oficial trecerea la ora sezonului rece. Ora de iarnă e considerată ora normală în Europa: ora 4 devine ora 3.
Acum 12 ore
12:10
Jason Momoa a apărut cel mai adesea în imaginea de erou în filmele sale. Aspectul său atletic și impunător i-a adus roluri solicitante din punct de vedere fizic. Dar actorul arăta total diferit la începutul carierei, când s-a lansat în serialul Baywatch.
10:40
Dacă ai terminat recent toate sezoanele Game of Thrones și nu știi care să fie următorul serial pe care să îl urmărești, află că există câteva producții la fel de interesante. Și chiar ai de unde să alegi, de la aventuri cu vikingi și până la adaptări ale celor mai cunoscute legende.
Acum 24 ore
00:30
Titanic a fost unul dintre cele mai profitabile filme din toate timpurile, iar scena care a fascinat întreaga planetă a fost și una dintre cele mai controversate din peliculă - momentul în care moare Jack.
23 octombrie 2020
23:50
Nuca de cocos, pe cât de tare și greu de desfăcut e, pe-atât e de sănătoasă.
23:00
Kalon Rae, o voce și o apariție de excepție, a uimit juriul X Factor cu momentul său muzical.
22:30
Cristina Dăscălescu a adus muzica fado pe scena X Factor, interpretând o piesă plină de pasiune.
22:10
Kashy, deși e o fire introvertită, a uitat de emoții și a lăsat muzica să vorbească.
21:40
Iulian Canaf a impresionat juriul X Factor și publicul deopotrivă, cu vocea lui de aur.
21:30
Maia Mălăncuș, la doar 14 ani, i-a șocat pe toți cu energia și vocea ei.
Ieri
21:00
Florin Ristei a urcat pe scenă cu Duo Harmony și împreună au făcut un spectacol extraordinar.
20:50
Ioana Ilincescu vrea să devină IT-ist, dar pasiunea pentru muzică e uriașă.
20:00
Femeile frumoase ale lumii sunt deja celebre, au o mulțime de fani și au devenit idoli ai unor generații întregi.
19:30
Fiecare om este unic în felul său, dar există persoane care au cu adevărat trăsături aparte.
18:50
Dana Nălbaru are acum 44 de ani și una dintre cele mai admirate familii din showbiz. Deși anii au trecut, artista și-a păstrat trăsăturile intacte.
18:30
Alina Eremia este lipsită de inhibiții și pozează în cele mai provocatoare ipostaze și îmbracă ținute extrem de incitante. De curând, artista a postat o fotografie într-un costum roșu din latex care a stârnit imaginația internauților
18:30
Titanic a fost unul dintre cele mai profitabile filme din toate timpurile, iar scena care a fascinat întreaga planetă a fost și una dintre cele mai controversate din peliculă - momentul în care moare Jack.
18:20
O sare care se folosește în curele de detoxifiere nu este fel ca sarea care se utilizează în preparatele culinare. Sarea care se folosește pentru detoxifiere este de regulă sarea amară sau sarea Epsom, așa cum se mai numește ea, un tip care le permite mineralelor să elimine toxinele din organism.
18:00
Matinalul de la Radio Zu, Mihai Morar, a transmis un mesaj emoționant pentru cele două gemene ale sale, de ziua lor aniverasă. Cuvintele lui au ajuns la inima fanilor care s-au emoționat profund. Iată ce le-a transmis Mihai Morar celor două fiice ale sale
Mai multe ştiri
©2004—2020 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.