Cutremur, duminică, într-o zonă neobişnuită din România

Antena3, 18 octombrie 2020 11:50

Un cutremur a avut loc duminică dimineaţă, într-o zonă în care nu prea sunt înregistrate astfel de mişcări seismice.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Antena3

Acum 10 minute
11:40
Doctorul Alexandru Cezar Andriţoiu, de la Spitalul Militar din Craiova, lansează un avrtisment serios cu privire la schimbarea definiţiei de caz pentru COVID-19, deoarece la acest moment mulţi pacienţi nu pot fi depistaţi că sunt infectaţi.Medicul craiovean a făcut publice două fotografii cu plămânii infectaţi ai unei femei care nu prezenta comorbidităţi, nu avea simptome specifice Covid-19, iar saturaţia în oxigen era foarte bună.
Acum 30 minute
11:30
Social-democraţii susţin, într-un mesaj postat pe o reţea de socializare, că PNL pregăteşte românilor, pentru anul viitor, austeritate.
Acum o oră
11:10
Comitetul Național pentru Situații de Urgență a adoptat în ședința de astăzi, Hotărârea numărul 50 privind aprobarea listei țărilor/zonelor de risc epidemiologic pentru care se instituie măsura carantinei asupra persoanelor care sosesc în România și clarificarea unor aspecte referitoare la aplicarea prevederilor privind prelungirea stării de alertă și a măsurilor necesar a fi aplicate pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.
11:10
Vicepreşedintele camerei inferioare (Bundestag) a parlamentului german, Thomas Opperman, a decedat duminică seara după ce i s-a făcut rău în timpul unei filmări pentru televiziunea ZDF, au informat luni posturile RTL şi NTV.
11:10
Mircea Badea a adus din nou în discuție în emisiunea sa testarea masivă. Deși mai multe țări luptă anti-COVID cu ajutorul testării în masă, România mai are până la această strategie.
11:00
Coronavirusul revine puternic în China, care a raportat duminică cel mai mare număr de cazuri asimptomatice COVID-19 din ultimele 7 luni. Noul val panemic vine după o infectare în masă, în regiunea Xinjiang, potrivit Reuters.
10:50
Medicul infecționist Valeriu Gheorghiță trage un semnal de alarmă cu privire la modul în care purtăm masca de protecție și mai ales unde o purtăm.
Acum 2 ore
10:40
Un nou scandal izbucnește în criza de COVID-19. Șefa Direcției de Sănătate Publică Constanța recunoaște că a raportat oficial mai puține teste decât cele efectuate în realitate.
10:30
Ion Cristoiu reia un comentariu publicat de marele gânditor al politicii româneşti, Nae Ionescu, în 1930, pentru a demonstra că nimic din ceea ce ne surprinde azi nu e o premieră, afirmând că pentru români timpul pare să fi stat în loc în ciuda evenimentelor care au trecut peste ei timp de un secol.
10:10
Vin veşti bune de la nutriţionişti. Există o dietă care reduce drastic stările de anxietate. 
10:00
Premierul Ludovic Orban a explicat, luni, că deocamdată nu este cazul unor restricții pe timp de noapte, cel puțin până nu vor fi evaluate rezultatele acestor măsuri în alte țări unde au fost deja aplicate.
10:00
Potrivit tradiției, ziua Sfântului Dimitrie sau Dumitru reprezintă începutul iernii. În popor sunt însă o mulțime de obiceiuri și tradiții care, și acum, sunt respectate în anumite zone ale țării.
Acum 4 ore
09:40
Specialiştii militari americani avertizează Româna că trebuie să investească să infrastructură pentru a putea fi apărată de trupele NATO. Foşti generali din Statele Unite ale Americii spun că ţara noastră ar rezista doar 24 de ore unui eventual atac lansat de Rusia, iar principala piedică pentru acordarea ajutorului este lipsa autostrăzilor, în special a uneia care să facă legătura între Molodva şi sudul ţării.
09:30
Virgil Musta a explicat că petrecerile în contextul sărbătorilor de iarnă nu vor mai fi posibile, ținând cont de numărul de cazuri de coronavirus care este în continuă creștere.
09:10
Dacă până de curând din grâu şi porumb se putea obţine doar făină şi mălai, în mod natural, în prezent din fiecare această cereală se fac 6-7 subproduse, prin modificarea profundă a structurii produsului de bază. Le recunoaştem după denumirile complicate de pe etichetele produselor.
08:30
O puternică explozie s-a produs luni dimineața într-un bloc de pe Aleea Podul Giurgiului din București. O persoană a murit, iar alte câteva zeci au fost evacuate de pompieri, anunţă Mediafax.
08:10
Suntem la doar un pas de momentul în care medicii vor trebui să aleagă cine trăiește și cine moare, a explicat șeful Departamentului pentru Situații de Urgență.
Acum 12 ore
00:00
Autorităţile franceze au comunicat, duminică, 52.010 de cazuri de infectare cu COVID depistate în ultimele 24 de ore.
25 octombrie 2020
23:30
Liderii social-democraţi au prezentat, duminică, mai multe propuneri din programul pe care formaţiunea lor ar urma să îl implemeneze în perspectiva în care ar ajunge la guvernare.
23:00
Profesorul Alexandru Rafila, reprezentantul României la OMS, a explicat ce presupune "modelul suedez" pe care România ar trebui să îl adopte pentru a minimaliza efectele pandemiei de coronavirus.
23:00
Secretarul de Stat în Ministerul de Interne Raed Arafat a prezentat, duminică, în exclusivitate la Antena 3, Centrul Naţional de Conducere şi Coordonare a Intervenţiilor, unde se monitorizează situaţia pandemiei de COVID şi unde se iau decizii cruciale în privinţa pacienţilor care necesită interveţii de urgenţă, fie că e vorba de coronavirus sau de alte afecţiuni.
Acum 24 ore
22:40
Marius Budăi, fost ministru al Muncii, a prezentat la Sinteza Zilei programul de guvernare al PSD, care conține, și un program național de salvare a locurilor de muncă.
22:40
Petrecerile de după alegerile locale ar fi avut un impact serios asupra numărului de cazuri de COVID-19, astfel că, pentru parlamentare, se vor lua măsuri stricte pentru a le interzice „și în scris”.
22:20
Sorin Grindeanu, prim-vicepreședintele PSD, a reproșat Guvernului PNL că a eșuat pe toate cele patru mari direcții pe care orice guvern din lume trebuie să le urmeze și să le asigure.
22:00
Partidul Social Democrat (PSD) a publicat pe site-ul oficial programul de guvernare propus pentru perioada 2021 - 2024 și care cuprinde mai multe capitole: dezvoltare sustenabilă, stat social, parteneriat pentru viitor, pact pentru mediu și digitalizare echitabilă.
21:40
Marcel Ciolacu, președintele PSD, a explicat, într-o postare pe Facebook, motivul pentru care a fost surprins la masă cu familia și câțiva prieteni, fapt pentru care a fost amendat.
21:40
Pe lângă eventuala restricţionare a deplasărilor pe timp de noapte, asupra căreia premierul Ludovic Orban nu s-a hotărât, autorităţile mai au în vedere două măsuri pentru limitarea efectelor pandemiei.
21:30
Președintele PSD Marcel Ciolacu acuză Guvernul Orban că folosește Poliția pentru scopuri politice. Liderul social-democrat susține că va plăti amenda, după ce a fost fotografiat, alături de mai multe persoane, la o masă într-un restaurant din Buzău.
21:30
Prim-vicepreședintele PSD a salut promptitudinea Poliției, pe care spune că nu a văzut-o în urmă cu câteva lui, când mai mulți membri ai Givernului Orabn au fost fotografiați fără mască la o întâlnire de la Palatul Victoria.
21:30
Un număr de 3.000 – 4.000 de cazuri de COVID-19 pe zi înseamnă un impact major pe secțiile de ATI și pe cele obișnuite, a spus șeful DSU Raed Arafat, în cadrul emisiunii Punctul de Întâlnire, la Antena 3.
Mai multe ştiri
©2004—2020 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.