Olga Pavlova este concurenta care l-a cucerit pe Mihai Bendeac. Rusoaica a venit la iUmor să spună cât de greu este să fii rus

Antena1, 25 octombrie 2020 21:50

Olga Pavlova este o rusoaică veritabilă, stabilită în Bulgaria. Din primul moment în care a pășit în platoul iUmor, Mihai Bendeac a fost fascinat de apariția ei.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Antena1

Acum 15 minute
11:20
Suada Agachi, psiholog si specialist in tehnici de citire a chipului si analiza trasaturilor faciale, a explicat cum poate fi citită harta vieții pe chip.
Acum 30 minute
11:10
Pentru că ni s-a tot spus că avem nevoie de doi litri de apă pe zi, pentru o bună funcționare a organismului, aflăm de la specialiști dacă acest sfat este mit sau realitate.
Acum 2 ore
10:30
Roxana Blenche se numără printre cei mai talentați bucătari din sezonul 8 al emisiunii Chefi la Cuțite. La cei 27 de ani ai săi frumoasa șatenă se poate lăuda cu o experiență bogată în bucătărie, care îi este de folos în competiție.
10:20
La ceas aniversar, în anul în care românii au demonstrat că sunt #deneoprit atunci când vine vorba să întindă o mână de ajutor, Antena 1 le aduce trei zile cu program special de sărbătoare, în care vor avea din nou ocazia să spună “Ajut eu!”.
10:10
Oana Roman a venit la XNS și ne-a împărtășit secretul ei cu care a reușit să slăbească, aratând acum mult mai suplă.
09:50
Vremea de astăzi este într-o ușoară încălzire, cu temperaturi diurne în creștere.
09:40
Grupa de fete cu vârsta sub 24 de ani al cărei mentor este, anul acesta, Ștefan Bănică, va trăi emoțiile Bootcamp-ului săptămâna aceasta, când X Factor se vede în porție dublă, joi și vineri, de la ora 20.30, la Antena 1. Nouă locuri au fost ocupate chiar din timpul audițiilor, iar o concurentă a fost aleasă de jurat din rândul celor care au primit trei voturi.
09:40
Cel de-al nouălea sezon iUmor se apropie de final, dar nu înainte a-și răsfăța fanii cu o ediție specială de roast, ce va fi difuzată duminică, 29 noiembrie, dată la care Antena 1 aniversează 27 de ani de existenţă pe piaţa media. Victime vor fi însă nu doar jurații, ci și prezentatorii Șerban Copoț și Dan Badea!
Acum 4 ore
09:00
Azi se întâmplă lucruri bune. Dispoziția este excelentă, există succes și la negocieri și discuții, dovada că ai mult mai multă încredere în tine.
Acum 12 ore
23:50
Lovitură grea pentru Sorin Bontea, în ediția 34 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”! De data aceasta, juratul a pierdut un concurent extrem de drag lui.
23:50
Zannidache Edmond Hubert a fost eliminat în ediția 34 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”! Acesta a fost momentul în care concurentul lui Sorin Bontea i-a suprins pe toți cu un gest complet neașteptat.
23:10
În ediția 34 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, echipele conduse de Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu au intrat la duel. Jurații au avut parte de surprize mari la degustare.
22:40
Bucătarii din cele două echipe conduse de Sorin Bontea și de Cătălin Scărlătescu au intrat la duel și s-au apucat de gătit rețete folosind legume bio!
Acum 24 ore
22:20
În ediția 34 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Florin Dumitrescu a câștigat proba de mâncăruri de bairam, așa că a venit momentul ca Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu să intre la duel!
22:10
Emoții uriașe în ediția 34 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”! De data aceasta, cele trei echipe conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au urmărit voturile de pe bandă și au așteptat cu sufletul la gură să afle cine a câștigat proba de gătit pe echipe!
21:40
În edițai 34 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, cele trei echipe au primit misiunea de-a găti o farfurie cu preparate demne de un bairam din anii 80-90! La degustare, Cătălin Scărlătescu a primit din nou acuzații din partea adversarilor săi, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu.
21:40
În ediția 34 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, degustarea și jurizarea a fost făcută de către membrii trupei Mandinga!
21:20
Situație incredibilă în ediția 34 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”! Florin Dumitrescu a făcut o descoperire ce l-a scos din minți!
21:10
Emoțiile și tensiunile au atins cote uriașe în proba de gătit din ediția 34 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”! La un moment dat, Cătălin Scărlătescu a făcut o descoperire ce l-a scos din minți!​
21:10
Tensiunile au atins cote uriașe în ediția 34 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”! Florin Dumitrescu a fost atât de supărat de gestul lui Cătălin Scărlătescu, încât a făcut o dezvăluire neașteptată!
21:10
La proba de gătit pe echipe, în echipa lui Cătălin Scărlătescu au apărut numeroase tensiuni și până la certuri nu a mai fost decât un pas! Ce s-a întâmplat în edițai 34 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”?
20:50
Dezvăluiri de senzație, în ediția 34 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”! Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au dezvăluit ce mâncau la bairamurile de altădată și ce rețete erau nelipsite de la petrecerile românilor!
20:40
Moment de-a dreptul magic, în ediția 34 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”! Gina Pistol i-a uimit pe toți atunci când și-a făcut apariția într-o rochie sexy ce i-a scos în evidență picioarele superbe! Acesta a fost momentul în care Sorin Bontea a avut o reacție neașteptată!
20:40
Surpriză uriașă, în ediția 34 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”! De dat aceasta, frumoasa Gina Pistol a anunțat ce trebuie să gătească cele trei echipe conduse de Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea, în al șaptelea battle!
20:10
Încă de la primele cazuri de infecție COVID-19, se depun eforturi consistente pentru a dezvolta un vaccin și a identifica un tratament general valabil, dar și pentru a întelege complet cum funcționează virusul SARS-CoV-2 și cum răspunde organismul uman la el.
18:00
De la sport la artă nu este decât un pas, iar Alessia, fiica lui Ilie Năstase le îmbină pe amândouă. Adolescenta nu doar că practică ocazional tenisul, dar îl și transpune în artă.
17:30
Pentru cei care adoră carnea de vită, o interesantă rețetă de friptură de mânzat în sos de ceapă cu cartofi la cuptor, perfectă pentru o masă în familie, sau pentru a fi servită chiar de sărbători.
17:20
Se spune că dacă îți dorești ceva cu adevărat se va întâmpla cu siguranță, dar există și reversul medaliei: să îți dorești prea mult și atunci să nu se întâmple. Psihologii ar spune că este un paradox, care s-a întâmplat multora dintre noi, însă numerologii spun că nimic nu este întâmplător și totul ține de cifra destinului.
17:20
Jamina Negrea Drăgan se va întâlni în marea finală cu ceilalți zece preferați ai telespectatorilor de până acum: Andrei Ungureanu (Omul cu Tourette), Giorgiana Lupu, Biba Struja, Ștefan Nistor, Mădălin Ghioc, Cristi Manolescu, Alin Georgescu, Gabriela Porumbacu, Mihai Tasici și Petre Dănuț Irinel.
17:10
Speak și Vlad Drăgulin lansează episodul 3 al show-ului lor digital, Îs geană pi tini. Și săptămâna aceasta, cei doi comentează momentele amuzante și virale din online!
Mai multe ştiri
©2004—2020 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.