Lansare cu scandal la Topul Firmelor. Camera de Comerţ acuză Consilul IMM-urilor de furtul denumirii

Adevarul (Romania), 30 octombrie 2020 13:15

Camera de Comerţ şi Industrie  a României (CCIR) acuză Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR) că foloseşte fără drept denumirea „Topul Firmelor”, ameninţând că va da organizaţia în judecată pentru încălcarea dreptului de marcă.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Adevarul (Romania)

Acum 10 minute
15:30
Aproape 7.000 de sancţiuni contravenţionale au fost aplicate de poliţişti pentru nerespectarea prevederilor privind prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, în urma unei acţiuni pentru reducerea accidentelor în care sunt implicate autovehicule destinate transportului public de persoane.
15:30
Două maşini care circulau pe Valea Oltului miercuri după-amiaza, 25 noiembrie, au intrat în coliziune, în zona Câineni - Vâlcea, pe DN 7 - E 81.
15:30
Casa Albă analizează o ridicare a restricţiilor de călătorieimpuse de către Statele Unite Braziliei, Marii Britanii, Irlandei şi în altor26 de state europene, declară cinci oficiali americani şi reprezentanţi ai unorcompanii aeriene pentru Reuters.
15:30
Ministerul Economiei, cel al Finanţelor şi ANAF au găsit o soluţie pentru a scoate din insolvenţă Electrocentrale Bucureşti (Elcen), astfel încât producătorul de energie să poată accesa fonduri pentru modernizare, a declarat, miercuri, ministrul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, într-o conferinţă de presă.
15:30
Cabinetele medicale şi policlinicile ar putea fi închise în perioada minivacanţei de 1 Decembrie, astfel că pentru orice urgenţă medicală există alte nouă spitale şi Serviciul de Ambulanţă care vor asigura asistenţa medicală de urgenţă.
15:30
Georgeta Vasioiu, infirmieră în cadrul Spitalului de Psihiatrie Voila din Câmpina, a pierdut lupta cu virusul. La doar 52 de ani, Georgeta  nu a mai avut puterea să lupte şi s-a stins pe un pat de ATI la două săptămâni de la infectare.
15:30
Încă un pacient care se afla în Secţia ATI a Spitalului Judeţean Neamţ în momentul izbucnirii incendiului din 14 noiembrie a murit la spitalul mobil de la Leţcani, judeţul Iaşi, unde fusese transferat. Din cei şase bolnavi aduşi la Iaşi de la Spitalul din Piatra Neamţ, doar unul se mai află în viaţă, starea acestuia fiind una gravă.
15:30
StareţulMănăstirii Bogdana din Rădăuţi, preotul Iustin Dragomir, se află internat în stare gravă la Spitalul Militar din Bucureşti.Arhimandritul s-a infectat cu Sars-CoV-2 şi are afecţiuni pe care noul coronavirus le-a agravat.
15:30
Profesoara de Limba Română foloseşte un limbaj vulgar pentru a explica elevilor intriga unui basm. Unul dintre elevi a filmat momentul.
Acum 30 minute
15:15
Un poliţist de la Departamentul Ordine Publică, din cadrul Poliţiei Răcari, a fost reţinut, miercuri, de ofiţerii DGA, pentru luare de mită.
15:15
Festivalul Naţional de Teatru - FNT aduce în ediţia online de anul acesta o premieră în teatrul românesc: prima transmisiune live a unui spectacol-lectură în varianta 360°, ceea ce presupune o experienţă nouă şi inedită pentru public.
15:15
YouTube a suspendat temporar canalul pro-Trump „One America NewsNetwork” (OANN) pentru dezinformare cu privire la pandemia de COVID-19,potrivit The Hollywood Reporter.
Acum o oră
14:45
Imagini rare cu un mistreţ alb au fost surprinse de camerele de supraveghere instalate de activiştii de la Asociaţia Wild Caraş-Severin, în pădurile din Banatul Montan.
14:45
Poliţiştii l-au prins în flagrant pe Niagu Martin Ianăş  consilier în cadrul Oficiului Judeţean pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale Caraş – Severin când lua mită.
Acum 2 ore
14:30
Samsung a anunţat ieri, 24 noiembrie, două smartphone-uri Galaxy A12 şi Galaxy A02s, ambele dispun de o baterie mare, sistem multiplu de camere şi display generos.
14:30
Covid 19 în judeţul Hunedoara. Autorităţile au prezentat situaţia la zi, înregistrată marţi, a cazurilor noi şi a persoanelor internate în spitalele hunedorene.
14:30
Curtea Constituţională a decis miercuri că este constituţională legea prin care ajutoarele sociale se majorează puternic, prin creşterea cu 140% a Indicatorului Social de Referinţă (ISR), care a fost îngheţat timp de 12 ani.
14:15
Dacă te gândeşti să îţi cumperi o casă la ţară care are poveste şi mulţi ani în spate, mergi la vizionări cu un inginer, verifică fundaţia, structura şi detaliile esenţiale. Fă-i un control de sănătate ca să te asiguri că investiţia merită şi construcţia rămâne în picioare şi la câţiva ani după ce te muţi.
14:15
Actriţa americană Sharon Stone, cunoscută pentru acţiunile sale în cercetarea SIDA, a dezvăluit săptămâna aceasta că face parte din echipa de tranziţie a lui Joe Biden.
14:15
Despre flirturile şi presupusele aventuri amoroase ale Prinţului Philip, soţul reginei, s-a tot scris.Mult mai puţin s-a comentat despre o aşa-zisă slăbiciune pe care  Regina Elisabeta a avut-o toată viaţa pentru un anumit prieten din copilărie.
14:15
Dacă îţi plac oamenii direcţi, care îţi spun franc ce gandesc, Raluca Bădulescu o să îşi placă din primul moment. Fie că joacă rolul de soţie sau mamă, sau ocupă scaunul de jurat la Bravo, ai stil!, vedeta nu e omul jumătăţilor de măsură, nu se ascunde după cuvinte, nu jongleză cu vorbe pompoase, ci uimeşte prin sinceritate.
14:15
Povestea femeii care a dat naştere propriei nepoate a făcur înconjurul lumii. Femeia de 51 de ani a luat decizia după ce fiica sa aa avut mai multe încercări eşuate de a rămâne însărcinată.
14:15
Thailanda se află pe marginea prăpastiei, spune directorul pentru Asia al Human Rights Watch , înaintea unor manifestaţi ample aşteptate miercuri la sediul Biroului Proprietăţii Coroanei trecut sub administrarea regelui Maha Vajiralongkorn. Acest pas semnifică o escaladare şi totodată un semnal tot mai clar că regele însuşi este luat în vizor.
14:00
Ionel Dancă, purtător de cuvânt al PNL şi candidat la Camera Deputaţilor, vorbeşte, la Adevărul Live, de la ora 14, despre Programul de guvernare liberal, despre pensii speciale şi despre politica de alianţe după alegerile din 6 decembrie
14:00
O româncă de 25 de ani a fost arestată în Italia, provincia Torino, pentru şantaj, ameninţare şi vătămare corporală, după ce a ţinut în teroare timp de trei luni de zile o familie din Beinasco.
14:00
Bucureştiul se menţine pe primul loc în topul noilor infectări înregistratrate în ultimele 24 de ore, cu 1.475 de îmbolnăviri şi un total de 62.334 cazuri. Capitala este urmată de judeţul Constanţa cu 747 de cazuri noi şi de judeţul Cluj, cu 495 denoi infectări.
Acum 4 ore
13:30
Ungaria şi Polonia se află în lumina reflectoarelor, având în vedere că guvernele lor se opun condiţionării acordării fondurilor UE de respectarea statului de drept. Dar a te concentra exclusiv pe Ungaria şi Polonia înseamnă a subestima amploarea problemei pe care o are Europa, scrie Financial Times.
13:30
În acest an, în contextul pandemiei, Gala FIFA se va organiza virtual, fără sutele de invitaţi care participau la festivitatea spectaculoasă care era transmisă în toată planeta.
13:30
Primăria municipiului Galaţi anunţă că s-a semnat contractulde execuţie a lucrărilor  pentru punereaîn valoare a sitului arheologic Tirighina.
13:30
Gerhardt Daniel Ţuchel, fostul primar al Tecuciului, esteacuzat că a depus cu rea-credinţă la APIA mai multe documente false şiincomplete cu scopul de a obţine în mod injust sume de bani în cadrul schemeide plată unică pe suprafaţă.
Mai multe ştiri
©2004—2020 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.