Te cunosc de undeva 2020. Cine a câștigat gala 11 și cum arată clasamentul final

Antena1, 21 noiembrie 2020 22:50

Ediția cu numărul 11 a emisiunii Te cunosc de undeva! a fost câștigată de talentatul cuplu Adriana Trandafir și Romică Țociu.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Antena1

Acum 6 ore
22:50
Cristian Iacob, invitat la ediția eveniment „iUmor Roast”, a prezentat un moment de roast cu replici acide la adresa juraţilor.
22:30
Actrița Emilia Popescu, invitată la ediția eveniment „iUmor Roast”, a prezentat un moment de roast cu replici acide la adresa juraţilor.
22:20
Actrița Cezara Dafinescu, invitată la ediția eveniment „iUmor Roast”, a prezentat un moment de roast cu replici acide la adresa juraţilor.
22:00
Cantaretul Marius Cristian Ciupitu, invitat la ediția eveniment „iUmor Roast”, a prezentat un moment de roast cu replici acide la adresa juraţilor.
21:50
Omul de afaceri Irinel Columbeanu, invitat la ediția eveniment „iUmor Roast”, a prezentat un moment de roast cu replici acide la adresa juraţilor.
Acum 8 ore
21:30
Pentru o cauză nobilă, cei trei jurați ai emisiuni Chefi la cuțite au spus la unison Ajut eu! Și au ajutat realizând farfurii spectaculoase cu preparate savuroase, pe care le-au apreciat cu sume importante, vedete din show biz-ul românesc.
21:20
Criticul de film Irina Margareta Nistor, invitată la ediția eveniment „iUmor Roast”, a prezentat un moment de roast cu replici acide la adresa juraţilor.
21:20
Florin Ristei, invitat la ediția eveniment „iUmor Roast”, a prezentat un moment de roast cu replici acide la adresa juraţilor.
20:50
Sebastian Coțofană, invitat la ediția eveniment „iUmor Roast”, a prezentat un moment de roast cu replici acide la adresa cântărețelor din România.
20:40
Actrița Rodica Popescu Bitănescu, invitată la ediția eveniment „iUmor Roast”, a prezentat un moment de roast cu replici acide la adresa juraţilor.
20:20
Ajunși la sezonul nouă al emisiunii iUmor, jurații vor vea parte de momente de stad-up comedy ca la carte, dar și roast-uri dure făcute de personae publice. Dan Badea a deschis ediția specială de "Roast iUmor" cu o poveste românească din Afganistan.
20:00
11 vedete au venit de ziua Antenei să liciteze pentru farfuriile senzaționale create de chefii Dumitrescu, Scărlătesci și Bontea. Banii licitați s-au îndreptat către Tudorița, o mamă cu o poveste emoționantă, prezentă în gala Ajut eu!
Acum 12 ore
19:40
Bianca Drăgușanu și-a făcut un selfie de senzație, chiar în timp ce se afla la volanul mașinii. Așa cum era de așteptat, poza i-a impresionat pe fani și aceștia au răsplătit-o pe vedetă cu numeroase aprecieri și comentarii.
18:40
Ana Baniciu și Raluka au venit astăzi în platoul de la Neatza cu Răzvan și Dani pentru a sărbători ziua Antenei 1.
18:40
Tudorița Barbu este o femeie cu o poveste de viață impresionantă. Acesta a fost nevoită ca la 15 ani să să descurce singură, după ce a rămas fără cei dragi.
18:40
Chefii Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea au gătit 3 farfurii senzaționale pe care le-au scos la licitație, cu scopul de a veni în ajutorul Tudoriței, o femeie care are o poveste de viață dramatică și care își dorește să facă o școală de bucătărie. Cazul său a fost adus în prim-plan în gala Ajut eu!
17:40
Jurații Te cunosc de undeva au spus și anul acesta Ajut eu!. Gala maraton de ziua Antenei 1 are ca scop principal ca românii de pretutindeni să aibă posibilitatea să schimbe destine şi să trăiască emoţia binelui.
17:20
Recent, Diana Munteanu a postat pe pagina sa oficială de Instagram o fotografie de-a dreptul uluitoare, în care apare purtând un bikini minuscul. Totuși, printre fani s-a iscat o controversă de zile mari.
17:20
Cătălin Moroșanu a făcut un moment de senzație în fața juraților iUmor, luptătorul dedicând momentul celor trei surori pugiliste, a căror poveste a fost scoasă la lumină de gala Ajut Eu!
16:40
Elisa Popvici s-a născut în Alpi, la vârsta de 6 ani a venit cu părinții în România și s-a îndrăgostit de folclor. Fetița de 11 ani și-a înscris povestea în platforma Ajut eu! și și-a exprimat dorința de a o întâlni pe Delia, pe car eo consideră un artist complet.
16:20
Nicolai Tand, îndrăgitul chef de la Neatza cu răzvan și Dani, i-a surprins plăcut pe matinali, la ceas aniversar al Antenei 1 cu o spectaculoasă rețetă de lava cake cu caramel sărat.
16:20
Horoscop săptămânal 30 noiembrie - 6 decembrie 2020. A doua parte a săptămânii evidențiază relațiile cu străinătatea, călătoriile, nivelul educațional pe care il poti utiliza la locul de munca. Horoscopul săptămânal aduce vești despre bani, trei zodii primesc șanse mari în carieră din partea astrelor.
16:20
Laura Lavric, un nume mare pentru muzica populară din România, a susținut un moment de stand-up comedy de senzație în fața juraților iUmor.
16:10
Elisa Popovici are 11 ani, s-a născut în Alpi, iubește muzica și folclorul și vrea să ducă tradiția mai departe. Copila și-a înscris singură povestea pe platforma Ajut eu! și și-a spus cea mai mare dorință din prezent: să o întâlnească pe Delia.
15:50
Pentru că astăzi, 29 noiembrie, Antena 1 împlinește 27 de ani de emisie, Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani a preparat o rețetă de tort de biscuiți cu trei tipuri de ciocolată și decor de sărbătoare, tort pe care l-a denumit ”Tortul fericirii”
15:00
Adda și Cătălin, cea mai controversată echipă de la Asia Express, gătesc, în platoul de la Neatza, cu mănușile de box.
14:50
Michele Morrone, actorul în vârstă de 29 de ani din Melegnano, care apare în producția de mare succes "365 DNI", ce relatează povestea lui Massimo, un sicilian ce răpește o tânără domnișoară pe nume Laura, la care visa de ani de zile, s-a iubit cu o femeie extrem de sexi. Iată cine este fosta soție a lui Michele Morrone
14:50
De ziua Antenei, proiectul Ajut eu! aduce la lumină povestea emoționantă a lui Mihnea Harasim, un tânăr de 16 ani care practică ciclismul de la vârsta de 8 ani și care își dorește o bicicletă performantă.
Acum 24 ore
14:40
Astăzi, 29 noiembrie, Antena 1 împlinește 27 de ani de experiență pe piața media din România, iar în zi de sărbătoare, anul acesta trebuie să simțim mai mult ca oricând binele, să demonstrăm că între imposibil și posibil sunt doar două cuvinte - Ajut eu!
13:10
Când Antena lua naștere în anul 1993, Alessandra Stoicescu, prezentatoare Observator, era o tânără domnișoară de liceu. Deși își dorea mult, nici nu bănuia că la scurt timp urma să devină una dintre cele mai îndrăgite figuri ale postului Antena 1. Însă viitorul i-a pregătit o carieră fulminantă, iar azi, la 27 de ani de la începuturile postului Tv, Alessandra ne încântă inimile cu prezența sa pe micile ecrane.
Mai multe ştiri
©2004—2020 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.