Vremea azi, 22 noiembrie. Zile frumoase, dar și mai reci decât normalul perioadei

StirileProtv.ro, 22 noiembrie 2020 09:40

Astăzi vremea se îmbunează, se înseninează, însă în primele ore ale zilei va fi rece și mai sunt condiții de ceață.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de StirileProtv.ro

Acum 30 minute
15:10
În România trăiesc aproximativ 10.000 de etnici albanezi, iar majoritatea se declară în prezent români.
15:10
Jumătate dintre măştile aflate pe piaţă nu protejează împotriva Covid, iar Ministerul Economiei va emite un ordin pentru a obliga comercianţii să precizeze acest lucru, a declarat, miercuri, ministrul de resort, Virgil Popescu.
15:10
Încă un pacient care se afla în Secţia ATI a Spitalului Judeţean Neamţ în momentul izbucnirii incendiului din 14 noiembrie a murit la spitalul mobil de la Leţcani, judeţul Iaşi, unde fusese transferat.
Acum o oră
15:00
Un proiect de lege inițiat de deputatul USR Tudor Pop, pentru prevenirea și reducerea infecțiilor intraspitalicești, a primit avizele necesare în comisiile de Sănătate și Muncă.
15:00
Garda de Mediu Timiș a confiscat nu mai puțin de 28 de broaște șestoase de apă din curtea unui restaurant chinezesc din Timișoara.
14:40
Uniunea Europeană nu poate garanta faptul că se va ajunge la un acord comercial cu Regatul Unit la finalul perioadei de tranziţie a Brexitului, a avertizat miercuri preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, relatează Reuters.
Acum 2 ore
14:30
Rusia a fost prima ţară care a înregistrat un vaccin anti-Covid, testat în prezent pe sute de mii de voluntari. Totuși, președintele Vladimir Puțin nu s-a imunizat - nu poate participa ca voluntar, a explicat purtătorul de cuvânt al Kremlinului.
14:30
Actrița Sharon Stone a anunțat că i s-a alăturat lui Joe Biden, în echipa sa de tranziție. Sharon Stone s-a implicat în campanii anti-Sida, și spune că își poate folosi experiența și în lupta contra COVID.
14:30
A fost panică marți seară la Vatra Dornei, după ce o casă a luat foc, iar înăuntru se afla o femeie care nu se putea deplasa și striga disperată după ajutor.
14:20
Curtea Constituţională a României a admis, miercuri, sesizarea PNL referitoare la modificarea şi completarea Legii-cadru 153/2017 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice.
14:10
Serviciul Federal de Securitate (FSB) al Federaţiei Ruse a anunţat miercuri că autorităţile au dejucat mai multe atacuri pe care organizaţia teroristă Stat Islamic (SI) plănuia să le comită în regiunea Moscovei, informează dpa.
14:10
Mutaţiile nu determină SARS-CoV-2 să se răspândească mai rapid, potrivit unui studiu.
14:00
Ce pensie primește Silviu Prigoană de la statul român. Suma este uriașă
13:50
Mai multe atacuri plănuite de teroriști la Moscova au fost dejucate, a anunțat miercuri Serviciul Federal de Securitate (FSB) al Federaţiei Ruse. Responsabili sunt considerați adepți ai Organizației teroriste Stat Islamic.
13:50
Starețul Mănăstirii Bogdana din Rădăuți, arhimandritul Iustin Dragomir, se află internat în stare critică la Spitalul Militar din București, fiind confirmat pozitiv cu Covid-19.
13:40
Un număr de 13.402 de persoane cu COVID-19 sunt internate în unităţile sanitare de profil, dintre care 1.205 la terapie intensivă, a informat, miercuri, Grupul de Comunicare Strategică.
13:40
Municipiul Bucureşti înregistrează o creştere a ratei de infectare cu SARS-CoV-2, care a ajuns la 6,62 la mia de locuitori.
Acum 4 ore
13:30
Pana majoră de curent de marți din București s-a produs în stația de transformare Fundeni, unde procedurile de achiziție a echipamentelor sunt blocate de doi ani, a afirmat un responsabil al Transelectrica.
13:30
Asociația Dăruiește Viață va construi un spital modular de terapie intensivă la Piatra Neamț, în locul secției ATI care a ars în tragedia soldată cu 15 morți.
12:50
„Îngerul dulce” o femeie de 34 de ani, a fost arestată pentru că ademenea bărbați pe care îi jefuia. Prima ei victimă a fost un român, dar a fost norocos, pentru că un alt bărbat a sfârșit îngropat de viu.
12:40
Un automobil s-a izbit miercuri de poarta sediului Cancelariei federale de la Berlin, unde se află biroul cancelarului Angela Merkel, a anunţat un purtător de cuvânt al poliţiei germane, transmit DPA şi Reuters.
12:30
Preşedintele Klaus Iohannis are astăzi, la Palatul Cotroceni, o şedinţă de evaluare şi prezentare a măsurilor cu privire la gestionarea epidemiei de COVID-19.
12:20
Primul lucru pe care îl va face Maia Sandu după preluarea funcției de președinte al Republicii Moldova va fi organizarea vizitei lui Klaus Iohannis la Chișinău. Sandu a anunțat că va apela la ajutorul României pentru a obține vaccine anti-Covid de la UE.
12:10
Meghan Markle, soţia prinţului Harry, a dezvăluit într-un articol publicat în New York Times că a suferit pierderea unei sarcini în luna iulie a acestui an.
12:00
Iarna 2020 - 2021 va fi una normală, adică nu neapărat uşoară, cu posibile episoade de ninsori puternice, viscol şi ger, care nu lipsesc din nicio iarnă, a afirmat, miercuri, Florinela Georgescu, directorul executiv al ANM.
11:50
Coronavirus România, 25 noiembrie. Pe teritoriul României au fost confirmate 430.605 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).
11:40
Un câine a fost abandonat pe o bancă din Mexic, unde se afla și un bilet prin care se explica că animalul nu mai este în siguranță acasă, pentru că era supus unor fapte de cruzime.
11:40
Calitatea aerului în București a fost analizată în emisiunea ILikeIT, de către invitata Iuliei Ionescu. Loredana Pană reprezintă aerlive.ro, sistemul privat de măsurare a poluării.
Acum 6 ore
11:30
În secțiile de terapie intensivă sunt mai mulți bolnavi ca niciodată, peste 1200. Pentru ei luptă, ceas de ceas, doctorii aflați în prima linie.
11:30
Un procent de 58% dintre intreprinderile mici şi mijlocii mai au bani de supravieţuire numai pentru una-două luni, potrivit barometrului Sierra Quadrant, care arată că problemele firmelor s-au acutizat în noiembrie.
Mai multe ştiri
©2004—2020 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.