Gabriela Firea, atac la Guvern, după ultimele restricţii: Haosul de la guvernare întrece orice limita! Nu mai au nicio fărâmă de discernământ!

Adevarul (Romania), 22 noiembrie 2020 13:30

Prim-vicepreşedintele PSD Gabriela Firea afirmă că au fost carantinate localităţile din judeţul Ilfov, aflate în jurul municipiului Bucureşti, ca un manşon”. „Cum să carantinezi zona metropolitană de Capitală?”, se întreabă fostul primar al Capitalei, subliniind că „haosul de la guvernare întrece orice limită”.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Adevarul (Romania)

Acum 10 minute
11:45
De Ziua Internaţională a Persoanelor cu Dizabilităţi, Kaufland România, un angajator ce sprijină diversitatea şi egalitatea de şanse, îşi reconfirmă angajamentul de a rămâne un sprijin puternic pentru persoanele cu dizabilităţi. Până în acest moment, 240 de persoane cu dizabilităţi au devenit parte a echipei Kaufland.
11:45
Studenţii vor face voluntariat la spitalele judeţene dinBrăila şi Galaţi, spitalul TBC, Infecţioase, spitalul din Tecuci şi pe maşinileSMURD.
11:45
Preşedinte ales al SUA, Joe Biden, intenţionează să păstreze tarifele vamale instituite de Donald Trump în comerţul cu China, făcând front comun cu aliaţii săi istorici precum Uniunea Europeană, ceea ce semnifică mai degrabă o schimbare de strategie decât una politică, scrie AFP.
11:45
Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, că în ultimele zile s-au făcut mai puţine teste întrucât au fost zile libere, fiind testate mai mult persoanele din definiţiile de caz şi cele cu simptome, de aceea şi procentul de pozitivare a fost mai mare.
11:45
Aurelian Eugen Burtică, adolescentul de 15 ani, implicat într-un conflict armat în faţa liceului UCECOM din Ploieşti, a fost plasat sub control judiciar. Decizia aparţine Judecătoriei Ploieşti şi nu a fost atacată de procurori.
11:45
Un tânăr preot dintr-o localitate din vecinătatea reşedinţei de judeţ Râmnicu Vâlcea a pierdut lupta cu COVID - 19, după mai multe săptămâni de suferinţă, deşi avea numai 43 de ani şi părea să-şi revină.
Acum 30 minute
11:30
Numărul persoanelor infectate cu noul coronavirus şi spitalizate în Statele Unite a depăşit miercuri pragul de 100.000 pentru prima de la debutul pandemiei de COVID-19, au anunţat reprezentanţii Covid Tracking Project, în timp ce peste 2.700 de decese asociate acestei maladii au fost înregistrate în ultimele 24 de ore, un bilanţ zilnic care nu a mai fost atins din luna aprilie, potrivit universităţii Johns Hopkins, informează AFP.
Acum o oră
11:00
Jumătate din români trăiesc în case improprii, iar mare parte din aceştia consideră că nu au deloc sau au prea puţinsau control asupra situaţiei, arată un studio despre calitatea condiţiilor de locuit,realizat de Brico Dépôt.
11:00
În prima zi a anului 2021, va intra în vigoare liberalizarea pieţei de energie electrică. Acest lucru înseamnă că vei avea posibilitatea să-ţi schimbi furnizorul de energie electrică oricând, fără niciun cost suplimentar, în cazul în care consideri că serviciile furnizorului actual nu se potrivesc nevoilor tale sau că sunt prea scumpe în raport cu calitatea.
11:00
Având în vedere faptul că, începând cu data de 1 aprilie a anului în curs, acciza la ţigarete se situează sub pragul minim impus de legislaţia UE, Parlamentul României a adoptat recent un amendament la Codul Fiscal pentru corectarea situaţiei şi evitarea sancţiunilor din partea Comisiei Europene.
11:00
Ministerul Justiţiei a pus în dezbatere publică un proiect de lege care vizează completarea articolului din Codul penal referitor la instigarea la violenţă, ură sau discriminare. Potrivit expunerii de motive, completarea este necesară ca urmare a deficienţelor constatate în ceea ce priveşte transpunerea unei decizii europene în legislaţia naţională.
11:00
Şedinţa plenului Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) în care va fi prezentat bilanţul pentru acest an şi va fi aleasă noua conducere are loc joi, în prezenţa preşedintelui Klaus Iohannis.
11:00
Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, căpensia minimă va fi mărită în 2021, menţionând că procentul de creştere va fiîn funcţie de indicatorii economici.
11:00
Raluca Roşca, candidată a Partidului Pro România pe lista pentru Diaspora, vorbeşte, la Adevărul Live, de la ora 11.00, despre intrarea sa în cursa pentru un loc în Parlamentul României şi priorităţile sale legislative.
Acum 2 ore
10:30
O fetiţă s-a născut în octombrie anul acesta, dintr-un embrion congelat în urmă cu 27 de ani, relatează BBC. În SUA mai există 1.000 de embrioni congelaţi.
10:30
O serie neobişnuită de numere extrase în loteria naţională din Africa de Sud a generat acuzaţii de fraudă după ce 20 de persoane au câştigat o premiul cel mare, relatează BBC.
10:30
Micul dejun este cea mai importantă masă a zilei, dar nu orice îţi face cu ochiul este recomandat să fie mâncat în primele ore de la trezire. Foarte puţini dintre noi sunt conştienţi de faptul că unele alimente au efecte negative dacă sunt consumate pe stomacul gol.
10:30
Organizatorul marşului electoral ce a avut loc la Alba Iulia, de 1 Decembrie, preşedintele AUR, George Simion, a fost sancţionat contravenţional, au transmis reprezentanţii Jandarmeriei Alba.
10:30
Ca un efectevident al pandemiei, în 2020 românii îşi propun să ofere cadouri de Crăciununui număr mai mic de persoane comparativ cu ceilalţi ani. Cu toate acestea,bugetul mediu este mai mare de 1.100 de lei, ceea ce reprezintă o creştere de12% faţă de datele din anul precedent, arată un sondaj realizat de Compari.ro, oplatformă de comparare a preţurilor.
10:30
Anul acesta, Crăciunul nu mai seamănă cu cel din anii trecuţi. Fără petreceri până dimineaţa, fără reuniuni mari. Un exemplu mai ciudat vine din Belgia. De Crăciun, oamenii pot invita oaspeţi la cină, însă doar unul dintre ei va avea voie să folosească toaleta, scrie brusselstimes.com.
10:30
Un bărbat care are permis de circulaţie emis de autorităţile australiene a produs, ieri, un accident rutier într-un cartier din municipiul Târgu Jiu.
10:15
Peste 1 miliard de persoane ar putea trăi însărăcie extremă până în 2030 din cauza efectelor pe termen lung ale pandemieide coronavirus, potrivit unui studiu publicat joi de ONU şi citat de DPA, scrieAgerpres.
10:15
Expresia „la capătul lumii“ nu are un sens metaforic, ci este cât se poate de veridică atunci când vine vorba deste Insulele Marchize, aflate la 1.600 km de Tahiti. Aici trăiesc de secole locuitorii celui mai izolat trib din lume, într-un cadru feeric, neatins de civilizaţie.
Acum 4 ore
09:45
Un accident grav a avut loc, miercuri, pe Dn 72, pe raza comunei Lucieni, din Dâmboviţa. O femeie de 30 de ani a fost rănită în urma unui carambol în care au fost implicate trei maşini.
09:45
„Animal Lovers Calendar” pentru 2021 a fost lansat şi cuprinde imagini în care pompieri australieni apar alături de „animale asortate”.
09:45
Prim-ministrul Ion Chicu a venit cu o reacţie critică la adresa preşedintelui ales, Maia Sandu, în contextul anunţului privind organizarea unui protest, la Parlament, faţă de iniţiativa deputaţilor lui Igor Dodon de a reduce din atribuţiile şefului statului.
09:45
Rata şomajului s-a menţinut la 7,6% în UniuneaEuropeană în octombrie şi a scăzut la 8,4% în zona euro, de la 8,5% lunaprecedentă, iar printre ţările cu cele mai scăzute rate ale şomajului se aflăşi România, arată datele publicate miercuri de Oficiul European pentruStatistică (Eurostat).
09:45
Salariile lunare au scăzut sau au stagnat înmulte ţări în primul semestru din 2020, din cauza pandemiei de coronavirus(COVID-19), persoanele cele mai afectate fiind femeile şi cele cu slujbe prostplătite, se arată într-un raport publicat miercuri de OrganizaţiaInternaţională a Muncii (OIM), transmite Reuters, potrivit Agerpres.
09:45
Fiica unei doctiriţe din Feteşti ucisă de COVID-19 în luna octombrie luptă cu autorităţile pentru a obţine pensia de urmaş după decesul mamei sale. Fata, studentă la Medicină şi Farmacie, reclamă faptul că dreptul său nu este recunoscut, iar ca şi cauză a morţii mamei sale a fost "o boală obişnuită".
09:30
Serviciile Google care facilitează acces la ştiri vor include pe viitor şi conţinut pe care publicaţiile îl oferă doar pe bază de abonament şi pe care utilizatorii îl vor putea citi gratuit.
Mai multe ştiri
©2004—2020 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.