Reacția Moscovei, după ce Maia Sandu a cerut retragerea trupelor rusești din Transnistria: ”Niciodată”

StirileProtv.ro, 22 noiembrie 2020 14:20

Rusia a transmis că nu va accepta ”niciodată” retragerea trupelor sale din Transnistria, ”indiferent de ce va spune Maia Sandu”, noul președinte al Republicii Moldova, ”sub dictarea unui sufleor american”.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de StirileProtv.ro

Acum 30 minute
15:40
Indemnizații majorate pentru personalul Consiliului Concurenței au fost votate în comisia pentru industrii, acuză deputatul USR Cristina Prună. Indemnizațiile ajung în prezent la 18.166 lei net, pe lună.
Acum o oră
15:10
În România trăiesc aproximativ 10.000 de etnici albanezi, iar majoritatea se declară în prezent români.
15:10
Jumătate dintre măştile aflate pe piaţă nu protejează împotriva Covid, iar Ministerul Economiei va emite un ordin pentru a obliga comercianţii să precizeze acest lucru, a declarat, miercuri, ministrul de resort, Virgil Popescu.
15:10
Încă un pacient care se afla în Secţia ATI a Spitalului Judeţean Neamţ în momentul izbucnirii incendiului din 14 noiembrie a murit la spitalul mobil de la Leţcani, judeţul Iaşi, unde fusese transferat.
Acum 2 ore
15:00
Un proiect de lege inițiat de deputatul USR Tudor Pop, pentru prevenirea și reducerea infecțiilor intraspitalicești, a primit avizele necesare în comisiile de Sănătate și Muncă.
15:00
Garda de Mediu Timiș a confiscat nu mai puțin de 28 de broaște șestoase de apă din curtea unui restaurant chinezesc din Timișoara.
14:40
Uniunea Europeană nu poate garanta faptul că se va ajunge la un acord comercial cu Regatul Unit la finalul perioadei de tranziţie a Brexitului, a avertizat miercuri preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, relatează Reuters.
14:30
Rusia a fost prima ţară care a înregistrat un vaccin anti-Covid, testat în prezent pe sute de mii de voluntari. Totuși, președintele Vladimir Puțin nu s-a imunizat - nu poate participa ca voluntar, a explicat purtătorul de cuvânt al Kremlinului.
14:30
Actrița Sharon Stone a anunțat că i s-a alăturat lui Joe Biden, în echipa sa de tranziție. Sharon Stone s-a implicat în campanii anti-Sida, și spune că își poate folosi experiența și în lupta contra COVID.
14:30
A fost panică marți seară la Vatra Dornei, după ce o casă a luat foc, iar înăuntru se afla o femeie care nu se putea deplasa și striga disperată după ajutor.
14:20
Curtea Constituţională a României a admis, miercuri, sesizarea PNL referitoare la modificarea şi completarea Legii-cadru 153/2017 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice.
14:10
Serviciul Federal de Securitate (FSB) al Federaţiei Ruse a anunţat miercuri că autorităţile au dejucat mai multe atacuri pe care organizaţia teroristă Stat Islamic (SI) plănuia să le comită în regiunea Moscovei, informează dpa.
14:10
Mutaţiile nu determină SARS-CoV-2 să se răspândească mai rapid, potrivit unui studiu.
Acum 4 ore
14:00
Ce pensie primește Silviu Prigoană de la statul român. Suma este uriașă
13:50
Mai multe atacuri plănuite de teroriști la Moscova au fost dejucate, a anunțat miercuri Serviciul Federal de Securitate (FSB) al Federaţiei Ruse. Responsabili sunt considerați adepți ai Organizației teroriste Stat Islamic.
13:50
Starețul Mănăstirii Bogdana din Rădăuți, arhimandritul Iustin Dragomir, se află internat în stare critică la Spitalul Militar din București, fiind confirmat pozitiv cu Covid-19.
13:40
Un număr de 13.402 de persoane cu COVID-19 sunt internate în unităţile sanitare de profil, dintre care 1.205 la terapie intensivă, a informat, miercuri, Grupul de Comunicare Strategică.
13:40
Municipiul Bucureşti înregistrează o creştere a ratei de infectare cu SARS-CoV-2, care a ajuns la 6,62 la mia de locuitori.
13:30
Pana majoră de curent de marți din București s-a produs în stația de transformare Fundeni, unde procedurile de achiziție a echipamentelor sunt blocate de doi ani, a afirmat un responsabil al Transelectrica.
13:30
Asociația Dăruiește Viață va construi un spital modular de terapie intensivă la Piatra Neamț, în locul secției ATI care a ars în tragedia soldată cu 15 morți.
12:50
„Îngerul dulce” o femeie de 34 de ani, a fost arestată pentru că ademenea bărbați pe care îi jefuia. Prima ei victimă a fost un român, dar a fost norocos, pentru că un alt bărbat a sfârșit îngropat de viu.
12:40
Un automobil s-a izbit miercuri de poarta sediului Cancelariei federale de la Berlin, unde se află biroul cancelarului Angela Merkel, a anunţat un purtător de cuvânt al poliţiei germane, transmit DPA şi Reuters.
12:30
Preşedintele Klaus Iohannis are astăzi, la Palatul Cotroceni, o şedinţă de evaluare şi prezentare a măsurilor cu privire la gestionarea epidemiei de COVID-19.
12:20
Primul lucru pe care îl va face Maia Sandu după preluarea funcției de președinte al Republicii Moldova va fi organizarea vizitei lui Klaus Iohannis la Chișinău. Sandu a anunțat că va apela la ajutorul României pentru a obține vaccine anti-Covid de la UE.
12:10
Meghan Markle, soţia prinţului Harry, a dezvăluit într-un articol publicat în New York Times că a suferit pierderea unei sarcini în luna iulie a acestui an.
Acum 6 ore
12:00
Iarna 2020 - 2021 va fi una normală, adică nu neapărat uşoară, cu posibile episoade de ninsori puternice, viscol şi ger, care nu lipsesc din nicio iarnă, a afirmat, miercuri, Florinela Georgescu, directorul executiv al ANM.
11:50
Coronavirus România, 25 noiembrie. Pe teritoriul României au fost confirmate 430.605 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).
11:40
Un câine a fost abandonat pe o bancă din Mexic, unde se afla și un bilet prin care se explica că animalul nu mai este în siguranță acasă, pentru că era supus unor fapte de cruzime.
11:40
Calitatea aerului în București a fost analizată în emisiunea ILikeIT, de către invitata Iuliei Ionescu. Loredana Pană reprezintă aerlive.ro, sistemul privat de măsurare a poluării.
11:30
În secțiile de terapie intensivă sunt mai mulți bolnavi ca niciodată, peste 1200. Pentru ei luptă, ceas de ceas, doctorii aflați în prima linie.
Mai multe ştiri
©2004—2020 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.