Rică Răducanu și soția sa, internați cu Covid-19. Ea are o formă severă a bolii

StirileProtv.ro, 13 ianuarie 2021 19:40

Fostul fotbalist Rică Răducanu, în vârstă de 74 de ani, s-a infectat cu SARS-COV-2 și este internat la Spitalul de Boli Infecțioase Victor Babeș din Capitală. În aceeași unitate medicală se află și soția sportivului, depistată și ea pozitiv.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de StirileProtv.ro

Acum 5 minute
09:10
Ambasadorul SUA la Bucureşti, Adrian Zuckerman, a declarat că în România ”a luat sfârșit vechea domnie a corupției”, iar legătura dintre cele două țări este incredibil de puternică și specială.
Acum 30 minute
08:40
Astăzi ne-așteaptă încă o zi foarte rece, cu ger dimineața, mai ales în nord și centru și ninsori trecătoare prin vest și pe la munte. Maximele pornesc de la - 9 grade în depresiuni și se opresc pe la zero grade în sud-vestul țării.
Acum o oră
08:30
Andreea Moldovan, secretar de stat în Ministerul Sănătății, a venit cu explicaţii despre testarea în şcoli duminică, la Ştirile ProTV ale dimineţii.
Acum 2 ore
08:10
A fost cea mai rece noapte de la începutul iernii, un chin în plus pentru oamenii fără adăpost şi aşa greu încercaţi.
08:00
Un șofer de 51 de ani care venea din Orșova și se îndrepta spre Drobeta Turnu Severin a căzut 40 de metri în gol, de pe un viaduct aflat pe malul Dunării.
08:00
O petrecere de majorat s-a incheiat cu o ploaie de amenzi, sâmbătă seară, în comuna Băleni din județul Dâmbovița.
07:50
Un bărbat drogat a fost oprit sâmbătă seară de polițiștii de la Rutieră în timp ce conducea pe străzile din cartierul Ferentari, în Capitală.
07:40
În zona Banatului, la poalele versantului sudic al munţilor Țarcu, găsim o stațiune mai puțin cunoscută, dar ofertantă pentru cei care iubesc zăpada.
07:40
Un bărbat a fost împușcat din greșeală în timpul unei partide de vânătoare, într-o zonă greu accesibilă din localitatea bistrițeană Rebrișoara.
07:40
Un fost atlet de performanță, stabilit peste ocean de 11 ani, este acum fotograf al vedetelor de la Hollywood.
07:20
A venit vremea primei întâlniri cu astrele. O zi cu vești amestecate.
Acum 12 ore
22:10
Dansatorul şi coregraful argentinian Juan Carlos Copes, o legendă a tangoului, a încetat din viaţă sâmbătă, la vârsta de 89 de ani, a anunţat familia artistului, informează AFP.
21:50
Danemarca a depistat un prim caz de contaminare cu varianta din Africa de Sud.
21:00
Doi bărbați arestați după asediul de la Capitoliu au declarat că un polițist a dat mâna cu ei când au intrat și le-a spus ”aceasta este acum casa voastră”.
20:50
Ministerul Sănătăţii precizează că vaccinurile împotriva COVID disponibile în România, de la Pfizer şi Moderna, permit donarea de sânge imediat după vaccinare, fără o perioadă de aşteptare.
20:40
Numărul de incidente raportate în care copii au murit sau au fost grav răniţi în urma unor abuzuri sau a neglijenţei a crescut cu un sfert după primul lockdown din Anglia, anul trecut.
20:30
Atenţionare de călătorie: Coduri portocaliu şi galben de temperaturi extreme şi vânt în Spania.
20:20
Un urs a fost surprins în timp ce se scărpina temeinic de un copac, în Parcul Național Retezat, prilej pentru cei de la Romsilva de a-l compara cu celebrul Baloo din Cartea Junglei.
Acum 24 ore
20:00
România are mere. Prea multe chiar! După o recoltă ofertantă, de o bună parte dintre fructe n-a mai avut cine să se mai atingă. Marile lanțuri comerciale apelează la importuri - de altfel, și clienții par să aleagă merele aduse de peste hotare.
19:50
Mii de oameni au participat, sâmbătă, la Viena, la un marş de protest faţă de restricţiile decise de guvernul austriac în contextul pandemiei de coronavirus.
19:50
Posibilitatea de a munci online de oriunde a creat oportunități pentru străini în România. Pe aceștia îi atrag chiriile mici, internetul de mare viteză, dar și peisajul.
19:50
Autoritățile norvegiene anchetează moartea a peste 20 de bătrâni din aziluri, care au murit la scurt timp după ce au fost vaccinați anti-COVID cu serul Pfizer.
19:50
COVID-19 a luat până acum cel puțin două milioane de vieți la nivel global, iar experții sunt de acord că abia de la anul am putea răsufla ușurați.
19:50
Cu entuziasm și energie inepuizabilă, o familie din Winnipeg - Canada și-a animat curtea casei cu o duzină de urși polari din zăpadă.
19:50
În vreme ce ministerul le promite profesorilor bani în plus ca să-i ajute pe copii să recupereze materia pierdută, câțiva liceeni din Brașov le dau o lecție de solidaritate.
19:40
Etapa a doua a campaniei de vaccinare anti-COVID n-a început tocmai coerent: să-ți faci o programare pe platforma pusă la dispoziție de autorități este o aventură.
19:40
19:40
19:40
Construim noi stații pe magistrala M5, iar Drumul Taberei va fi legat, într-un final, de Pantelimon, așa cum prevede planul inițial.
19:20
Nuclearelectrica, compania care operează centrala nucleară din Cernavodă, a anunţat sâmbătă că amână pentru o dată ulterioară oprirea controlată a Unităţii 1 a centralei.
Mai multe ştiri
©2004—2021 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.