Care sunt domeniile considerate esenţiale în etapa 2 de vaccinare. Cum se pot înscrie angajaţii

StirileProtv.ro, 13 ianuarie 2021 20:00

În a doua etapă vor fi vaccinați și românii care își desfășoară activitatea în domenii considerate esențiale. Sunt aproximativ un milion de persoane, care lucrează în domeniul apărării, transport și educație.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de StirileProtv.ro

Acum 30 minute
08:40
Astăzi ne-așteaptă încă o zi foarte rece, cu ger dimineața, mai ales în nord și centru și ninsori trecătoare prin vest și pe la munte. Maximele pornesc de la - 9 grade în depresiuni și se opresc pe la zero grade în sud-vestul țării.
Acum o oră
08:30
Andreea Moldovan, secretar de stat în Ministerul Sănătății, a venit cu explicaţii despre testarea în şcoli duminică, la Ştirile ProTV ale dimineţii.
08:10
A fost cea mai rece noapte de la începutul iernii, un chin în plus pentru oamenii fără adăpost şi aşa greu încercaţi.
Acum 2 ore
08:00
Un șofer de 51 de ani care venea din Orșova și se îndrepta spre Drobeta Turnu Severin a căzut 40 de metri în gol, de pe un viaduct aflat pe malul Dunării.
08:00
O petrecere de majorat s-a incheiat cu o ploaie de amenzi, sâmbătă seară, în comuna Băleni din județul Dâmbovița.
07:50
Un bărbat drogat a fost oprit sâmbătă seară de polițiștii de la Rutieră în timp ce conducea pe străzile din cartierul Ferentari, în Capitală.
07:40
În zona Banatului, la poalele versantului sudic al munţilor Țarcu, găsim o stațiune mai puțin cunoscută, dar ofertantă pentru cei care iubesc zăpada.
07:40
Un bărbat a fost împușcat din greșeală în timpul unei partide de vânătoare, într-o zonă greu accesibilă din localitatea bistrițeană Rebrișoara.
07:40
Un fost atlet de performanță, stabilit peste ocean de 11 ani, este acum fotograf al vedetelor de la Hollywood.
07:20
A venit vremea primei întâlniri cu astrele. O zi cu vești amestecate.
Acum 12 ore
22:10
Dansatorul şi coregraful argentinian Juan Carlos Copes, o legendă a tangoului, a încetat din viaţă sâmbătă, la vârsta de 89 de ani, a anunţat familia artistului, informează AFP.
21:50
Danemarca a depistat un prim caz de contaminare cu varianta din Africa de Sud.
21:00
Doi bărbați arestați după asediul de la Capitoliu au declarat că un polițist a dat mâna cu ei când au intrat și le-a spus ”aceasta este acum casa voastră”.
20:50
Ministerul Sănătăţii precizează că vaccinurile împotriva COVID disponibile în România, de la Pfizer şi Moderna, permit donarea de sânge imediat după vaccinare, fără o perioadă de aşteptare.
20:40
Numărul de incidente raportate în care copii au murit sau au fost grav răniţi în urma unor abuzuri sau a neglijenţei a crescut cu un sfert după primul lockdown din Anglia, anul trecut.
20:30
Atenţionare de călătorie: Coduri portocaliu şi galben de temperaturi extreme şi vânt în Spania.
20:20
Un urs a fost surprins în timp ce se scărpina temeinic de un copac, în Parcul Național Retezat, prilej pentru cei de la Romsilva de a-l compara cu celebrul Baloo din Cartea Junglei.
Acum 24 ore
20:00
România are mere. Prea multe chiar! După o recoltă ofertantă, de o bună parte dintre fructe n-a mai avut cine să se mai atingă. Marile lanțuri comerciale apelează la importuri - de altfel, și clienții par să aleagă merele aduse de peste hotare.
19:50
Mii de oameni au participat, sâmbătă, la Viena, la un marş de protest faţă de restricţiile decise de guvernul austriac în contextul pandemiei de coronavirus.
19:50
Posibilitatea de a munci online de oriunde a creat oportunități pentru străini în România. Pe aceștia îi atrag chiriile mici, internetul de mare viteză, dar și peisajul.
19:50
Autoritățile norvegiene anchetează moartea a peste 20 de bătrâni din aziluri, care au murit la scurt timp după ce au fost vaccinați anti-COVID cu serul Pfizer.
19:50
COVID-19 a luat până acum cel puțin două milioane de vieți la nivel global, iar experții sunt de acord că abia de la anul am putea răsufla ușurați.
19:50
Cu entuziasm și energie inepuizabilă, o familie din Winnipeg - Canada și-a animat curtea casei cu o duzină de urși polari din zăpadă.
19:50
În vreme ce ministerul le promite profesorilor bani în plus ca să-i ajute pe copii să recupereze materia pierdută, câțiva liceeni din Brașov le dau o lecție de solidaritate.
19:40
Etapa a doua a campaniei de vaccinare anti-COVID n-a început tocmai coerent: să-ți faci o programare pe platforma pusă la dispoziție de autorități este o aventură.
19:40
19:40
19:40
Construim noi stații pe magistrala M5, iar Drumul Taberei va fi legat, într-un final, de Pantelimon, așa cum prevede planul inițial.
19:20
Nuclearelectrica, compania care operează centrala nucleară din Cernavodă, a anunţat sâmbătă că amână pentru o dată ulterioară oprirea controlată a Unităţii 1 a centralei.
19:00
Meteorologii anunţă că este risc mare de producere de avalanşe în munţii Făgăraş, Şureanu şi Parâng, potrivit unui buletin nivometeorologic transmis sâmbătă.
Mai multe ştiri
©2004—2021 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.